Görüş Bildir
Haberler
Cenay Türksever Kimdir, Boyu ve Kilosu Kaç? Cenay Türksever'in Hayatı ve Kariyeri

Cenay Türksever Kimdir, Boyu ve Kilosu Kaç? Cenay Türksever'in Hayatı ve Kariyeri

Podyumların yakışıklı prensi Cenay Türksever'in hayatı merak konusu oldu. Yakışıklılığı ile herkesi kendine hayran bırakan Türksever, aynı zamanda başarılarıyla konuşulmaya devam ediyor. Kariyerine oyuncu olarak devam eden Cenay Türksever, en son Beni Bırakma adlı dizi ile karşımıza çıkmıştı. Oyunculuğu ile seyircilerin gönlünde taht kuran yakışıklı oyuncu Cenay Türksever'in hayatı araştırılıyor. Peki, Cenay Türksever kimdir? Cenay Türksever nereli ve kaç yaşında? İşte merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cenay Türksever Kimdir?

Cenay Türksever Kimdir?

Bulgaristan doğumlu Cenay Türksever, 13 Mayıs 1990 yılında dünyaya geldi. Yakışıklı oyuncu, Idol of Models yarışmasında 2012 yılında üçüncü seçilmiştir. 

Lisans eğitimini Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Bölümünde yapan Cenay Türksever, Demet Akalın’ın ‘Kalbindeki İmza’ klibinde de yer almıştır. 

Çeşitli defilelerde boy gösteren Türksever, Mercedes Benz Fashion Week defilelerinde de yer aldı. Aynı zamanda Türk model, Şafak Tokur ve Hakan Akkaya gibi ünlü isimlerin tasarımlarını taşımıştır. 

Modellik dışında oyunculuğa adım atan Cenay Türksever, 3 Mota’da 8 ay oyunculuk eğitimi almıştır. İlk oyunculuk deneyimini ise Kanal 7'de ekrana gelen Elif adlı dizide yaşamıştır.

Cenay Türksever'in Burcu, Boyu ve Kilosu

Cenay Türksever'in modellik çekimlerinden bir kare

Boğa burcu olan yakışıklı oyuncu Cenay Türksever, 1.90 boyunda ve 88 kg ağırlığındadır.

Cenay Türksever'in Rol Aldığı Yapımlar

Cenay Türksever Kimdir?
  • 2021 – Beni Bırakma

  • 2019 – Sevdim Seni Bir Kere

  • 2017 – Elif

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?