Görüş Bildir
Haberler
Camdaki Kız Dizisinden Defne Samyeli'ye Teklif!

Camdaki Kız Dizisinden Defne Samyeli'ye Teklif!

GNS
18.11.2021 - 23:26

Bir süre öncesinde Cem Yılmaz'la yaşadığı ilişkiyle sık sık gündeme gelen Defne Samyeli, son dönemlerde kızlarıyla ilgili  açıklamalarıyla dikkat çekiyor. Aynı zamanda sosyal medyada aktif bir kullanıcı olan Samyeli'nin yaşına rağmen fiziği ve güzelliği hayranları tarafından övgü dolu yorumlar alıyor. Oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli'ye son olarak Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'dan teklif gittiği öğrenildi. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

40 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli, ekranların popüler dizisi Camdaki Kız'dan teklif aldığını dile getirdi. Fatih Altaylı'nın programına katılan Samyeli yaptığı açıklamalarla herkesi şaşkına çevirdi. İşte detaylar...

Defne Samyeli'ye Camdaki Kız'dan Giden Rol Teklifi

Defne Samyeli'ye Camdaki Kız'dan Giden Rol Teklifi

Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan Camdaki Kız dizisi için şok eden bir iddia ortaya atıldı. Camdaki Kız dizisinde Cana karakteri için kendisine teklif geldiğini itiraf eden Defne Samyeli bunu kabul etmeyince Hande Ataizi’nin diziye katıldığı söyledi.

Samyeli, “Kesinlikle önemli bir parçası olmadığım dizilerde yer almak istemiyorum. Diziyi kendimde izlerken yer alacağım sahneyi beklemek hoşuma gitmiyor. İlk iki rol dışında asla dizi tekliflerine sıcak bakmıyorum.” dedi.

Ben Bu Ülkeye Küstüm

Ben Bu Ülkeye Küstüm

Defne Samyeli geçmişte yaşadıkları konusunda kızlarının artık bir feminist olduğunu ve birazda yeni jenerasyon gereği asla evlenmeyeceklerini söylediklerinden bahsetti. Kendisinin de evliliğe sıcak bakmadığını itiraf eden Samyeli, bir daha asla evlenmeyeceğinden söz etti.

Bir dönem siyasete girmeyi düşündüğünü de belirten Samyeli, “Ülkeme dair çok büyük ülkülerim bulunuyor. Ancak artık sadece kapalı alanlarda bu fikirlerimi söylüyorum. Abuk sabuk insanların adımı anmaları hoşuma gitmiyor. Ben bu ülkeye küstüm.” dedi.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bayram Terzi

İyiki Hamde oynamış kadın döktürüyor resnen kullerinden doğdu sen beceremezdin