Görüş Bildir

Kanal D Haber'de sunuculuk yaptığı dönemde tanınan Buket Aydın, 'Haber Et' isimli YouTube kanalında haftalık olarak gündemi değerlendiriyor. Aydın yeni videosunda seçim ile ilgili konuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Buket Aydın, televizyondan ayrılmasının ardından kendi YouTube kanalında gündemi değerlendirmeye devam ediyo. Geçtiğimiz günlerde de gündemi seçimdi.

Buket Aydın, televizyondan ayrılmasının ardından kendi YouTube kanalında gündemi değerlendirmeye devam ediyo. Geçtiğimiz günlerde de gündemi seçimdi.

Aydın programında; “Sayın Erdoğan'a düşmanlık yapacaksınız diye gözünüze perde inmiş.  Gerekirse HDP gelsin, gerekirse özerklik verelim, gerekirse teröristlere vatan sınırlarını açalım, FETÖ'cüler gelsin. Hep birlikte el ele kol kola oynayalım ama Tayyip Erdoğan gitsin. Ben buna hayır diyorum.' gibi ifadelerde bulundu.

İşte o video;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
386
272
93
49
19
9
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
rednose34

Demirören'in paraları gidecek haksız kazançları geri alınacak diye korkan METRESLER var

Buğra

Kolundaki saati alabilmek için mesleğinde hiç harcama yapmadan 25 yıl çalışması gerekiyor, diğer mal varlıklarını saymaya bile gerek yok. Böyle yağlı kapı bu... Devamını Gör

Bozkurt

Dediklerinin hepsi zaten yapıldı. Hatta sınırı geçip adam öldüren daha sonra tekrar geri çıkan var. Doğu ve Güneydoğu Anadolu'yu feodaliteye teslim etmişler.... Devamını Gör

arif ışık

Buket Hanım kullandığınız ocak tüplü mü yoksa doğalgazla mı çalışıyor?