Görüş Bildir
Haberler
Bu Sene Evlerde Partiliyoruz: Dışarı Çıkmadan da Canlı Dj Performansına Doyabileceğinizi Kanıtlayan YouTube Kanalları

etiket Bu Sene Evlerde Partiliyoruz: Dışarı Çıkmadan da Canlı Dj Performansına Doyabileceğinizi Kanıtlayan YouTube Kanalları

yuzdeyuzmuzik
26.11.2020 - 18:06

Yılbaşı yaklaşıyor ama içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde hepimiz mecburen yeni yılı evimizde sevdiklerimizle beraber kutlayacağız. Her ne kadar kulağa dışarıda kutlamak kadar eğlenceli gelmese de, evimizde de bir bar veya gece kulübü havası yaratmanın çok iyi bir yolunu bulduğumuzu söylesek? Siz de bir Dj performansı dinlemeyi deli gibi özleyenlerdenseniz, sayfayı aşağı kaydırın! 👇🏻

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Subkult YouTube kanalı, içinde bulunduğumuz pandemi döneminde ünlü Dj'lerle saatler süren canlı performanslar yayınladı.

Ünlü DJ Barış Odyakmaz, muhteşem bir performans sergiledi canlı yayında. Gözlerinizi kapatıp kendinizi müziğin akışına bıraktığınızda her şeyi unutacaksınız.

Halloween için özel olarak hazırlanan 4 saatlik yayın ise gerçekten dinlemeye değer. Secret Signal ekibi karşınızda...

2. Birçok insanın "Dj Bey" olarak tanıdığı Emrah Göktaş ise Aydın'da muhteşem bir manzaranın içinde harika bir performans sergiledi kendi YouTube kanalında.

Muhteşem bir gün batımı manzarasının önünde, İzmir'de gerçekleşen bu performans ise kendini defalarca dinletiyor, inanılmaz eğlenceli olmuş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. "life from İstanbul" YouTube kanalı, İstanbul'un en iyi Dj'lerini bir araya getirerek, bir kulüpte eğlenmenin nasıl bir his olduğunu tekrar hatırlatıyor herkese.

Pandemi süresince özlediğimiz eski eğlencemizi aslında evde de sürdürebileceğimizin en iyi kanıtı onlar: 👇🏻

"life from İstanbul" kanalında düzenli olarak canlı Dj performansları sergileniyor, takip etmeyi unutmayın. Herkese iyi eğlenceler!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda