Görüş Bildir
Haberler
Bir Zamanlar Çukurova'nın Müjgan'ı Melike İpek Yalova'nın Yeni Projesi Belli Oldu!

Bir Zamanlar Çukurova'nın Müjgan'ı Melike İpek Yalova'nın Yeni Projesi Belli Oldu!

Müge Kakşi
05.10.2021 - 01:07

ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da Müjgan karakterine hayat veren başarılı oyuncu Melike İpek Yalova'nın yeni adresi belli oldu. Sevilen oyuncu yeni bir proje ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İşte Melike İpek Yalova'nın yeni projesi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Melike İpek Yalova Ekranlara Dönmeye Hazırlanıyor

Melike İpek Yalova Ekranlara Dönmeye Hazırlanıyor

ATV ekranlarında Perşembe günleri yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi en son 106. bölümüyle ekrana geldi ve izleyiciyi mest etti.

4. sezonuyla ekran macerasına devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisinden kimi zaman ayrılık haberleri geliyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisi hem konusu hem oyuncu kadrosuyla epey ilgi çekiyor.

Melike İpek Yalova Bir Zamanlar Çukurova dizisinde geçtiğimiz sezon hem güzelliği hem de oyunculuğuyla adından söz ettirdi. Melike İpek Yalova Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılmasının ardından özel hayatında yaşadığı sıkıntıları gerekçe göstererek dinleneceğini söylemişti.

Yeni Durağı Bu Kez FOX TV Oldu

Yeni Durağı Bu Kez FOX TV Oldu

Ancak gelen dizi teklifi Melek İpek Yalova’nın fikrini değiştirdi. Melek İpek Yalova’nın yeni durağı bu kez FOX TV ekranı oldu.

FOX TV’nin Mahkum dizisi için evet diyen Melek İpek Yalova burada Büge karakterini canlandıracak. Mahkum dizisinde bir savcının masumiyetini kanıtlama çabası işlenecek.

Reyting yarışında bu sezon gerilerde kalan FOX'un bu diziyle yeniden yükselişe geçeceği öngörülüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın