Görüş Bildir
Haberler
Bir Zamanlar Çukurova 82. Bölüm Fragmanı

Bir Zamanlar Çukurova 82. Bölüm Fragmanı

Müge Kakşi
30.01.2021 - 16:41

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni fragmanda; Fikret Müjgan'ın bakışları karşısında canının yandığını söyler. Ümit ise Demir'le yalnız kaldığında Demir'e onu ilk gördüğü andan beri bu anı hayal ettiğini söyler. Sonunda ise hem Fikret'le Müjgan'ın hem de Demir'le Ümit'in dudakları buluşur. İşte Bir Zamanlar Çukurova 82. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Özeti

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Özeti

Yılmaz'ın tüm mal varlığını satması, Behice ve Müjgan'ın tüm planlarını alt üst edecektir! Milyonlar gelecek diye otelde lüks bir hayat süren iki kadın, şimdi hem mirassız kalmanın hem de otelin parasını nasıl ödeyeceklerinin derdine düşecektir! Behice, o parayı bulmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Müjgan ise Fekeli'nin yanına da dönemeyeceklerinden, şehrin en ucuz oteline yerleşme planları yapar. Her ikisi de kayıp milyonların Züleyha'da olduğundan emindir.

Ümit, Çukurova'ya bir an önce yerleşmek için ev ararken, Demir ona büyük bir iyilik yapacaktır. Şehrin başhekimine destek olmanın görevi olduğunu söylese de bu Ümit ile yakınlaşması için bir fırsattır. Fikret ve Ümit ise Demir'in bu jestini birlikte kutlayacak kadar planlarına sadıktırlar. İkisi, çok uzun zamandır bekledikleri bir döneme girmenin sevinci içindedir. Fikret, düğün telaşının arasında planlarının ikinci kısmını hayata geçirmiştir ve şimdi olayların gelişmesini bekleyeceklerdir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın