Görüş Bildir
Haberler
Bir Zamanlar Çukurova 74. Bölümden 2 Fragman Geldi! İşte Bir Zamanlar Çukurova Yeni Bölüm Fragmanlar...

Bir Zamanlar Çukurova 74. Bölümden 2 Fragman Geldi! İşte Bir Zamanlar Çukurova Yeni Bölüm Fragmanlar...

Sunay Korkmaz
24.11.2020 - 10:46

Bir Zamanlar Çukurova 74. bölümden 2. fragman da geldi. Yeni fragmanda; Müjgan'ın hamile olduğunu duyan Züleyha'nın içinde fırtınalar kopuyor. Demir onu teselli etmeye çalışırken Züleyha Yılmaz'dan hesap soruyor. Hiçbir şey bilmeyen Yılmaz şaşkınlık içinde büyük aşkına bir kez daha veda ediyor. İşte Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir Zamanlar Çukurova Yeni Bölüm Fragmanları

Bir Zamanlar Çukurova 73. Bölüm Özeti

Bir Zamanlar Çukurova 73. Bölüm Özeti

Behice, kendi kurduğu kumpasta, ummadığı bir şekilde kurban haline gelir. Saldırıya uğramış görüntüsü vermesi için tuttuğu Erdinç, üzerine bir köpek saldırınca Behice'yi vurur ve korkuyla onu orada bırakıp uzaklaşır! Halasının adeta kovulmuş olması, Müjgan'ı yine sonunu hesap etmediği bir karara iter! Müjgan da halasının peşinden evi terk edecektir. Fikret ise onu geri döndürmeye çalışırken, kendini açıklayamayacağı bir durumun içine soktuğundan habersizdir.

Halası ile ilgili olan biten, Müjgan'ın yine gözünün dönmesine neden olur. Fikret ile dertleşir ama sonrasında gelişenler yine sakinleşmesine engel olur. Müjgan, Züleyha'ya hesap sormaya konağa gider! Demir ona engel olur! Karşısına itiraf mektubunu çıkarmak ister ama bu vesile ile mektubun çalındığından haberdar olacaktır!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın