Görüş Bildir
Haberler
Bir Zamanlar Çukurova 110. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Bir Zamanlar Çukurova 110. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Müge Kakşi
23.10.2021 - 23:56

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Züleyha Hakan'a çocuklarının babası tarafından hayal kırıklığına uğradığını anlatırken Hakan Züleyha'ya 'Gerçekten boşanacak mısın?' diye sorar. Öte yandan Züleyha Hakan'a kendini kaptırmışken ardından planlar kuruluyordur. İşte Bir Zamanlar Çukurova 110. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

TIMS&B imzalı ve ATV ekranlarının oldukça sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova geçtiğimiz aylarda sezon finaline girerek izleyicisini üzmüştü. Başrollerinde Hilal Altınbilek ve Murat Ünalmış gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi yeni sezonuna başladı. İşte Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı...

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Özeti

Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Özeti

Fikret ve Züleyha arasında soğuk rüzgarlar esiyor

Züleyha ve Fikret arasında soğuk rüzgârlar esmektedir. Fikret'in Hakan'a karşı şüpheci tutumu Züleyha'nın sabrını taşırır ve kendisini koruma görevini üstlenen Fikret'e bu kez sert çıkışır. Dedikoduların ardı arkasının kesilmezken, Lütfiye de Fikret'in Züleyha'ya olan yaklaşımını yanlış bulur ve ona dedikodulardan söz eder. Bunun üzerine Fikret, farklı bir yol izlemeye karar verir. Verdiği karar Betül'le ilişkisini de etkileyecektir.

Abdülkadir ve Betül'ün ortaklığı meyvelerini veriyor

Abdülkadir ve Betül'ün ortaklığı sonuç vermeye başlar. Betül, arazi satışını gerçekleştirmeyi başarıp Abdülkadir'e kendini kanıtlarken, Yamanlar Holding bir krizin eşiğine gelir. Betül, Ercan'ın naylon fatura skandalını açığa çıkarır. Ercan, Betül'ü suçlarken; dolandırıldığını öğrenen Züleyha, yaşanan hadiseden kimi sorumlu tutacaktır?

Hakan ve Züleyha, Demir'in geçmişiyle yüzleşiyor

Konağa gelip Demir'i soruşturan Ayten, bu kez Züleyha'nın karşısına çıkıp Demir'le ilgili büyük bir sır verir. Züleyha duydukları karşısında şoke olurken, Hakan ona yalnız olmadığını hatırlatır. Demir'in geçmişini gözler önüne serecek bu sırrın ortaya çıkmasıyla Züleyha ve Hakan için hiçbir şey aynı kalmayacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın