Görüş Bildir
Haberler
Bir Tatlı Olsan Hangisi Olurdun?

Bir Tatlı Olsan Hangisi Olurdun?

Sütlüsü, şerbetlisi, çikolatalısı, meyvelisi... 

Peki ya sen hangi tatlısın?

Gel birlikte öğrenelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetinle başlayalım!

2. Yaşını öğrenelim bi' de!

3. Duygularını ne kadar yoğun yaşarsın?

4. Sana göre bir tatlı nasıl olmalı?

5. Aşağıdakilerden birini seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşağıdaki renk paletlerinden birini seçer misin?

7. Peki son olarak, geleneksel Türk lezzetlerini mi tercih edersin yoksa diğer mutfaklardan olan lezzetlere açık mısındır?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bol fıstıklı çıtır çıtır bir baklava!

Bol fıstıklı çıtır çıtır bir baklava!

Duygularını en dibine kadar; üzüntüsünü de mutluluğunu da en uçlarda yaşayan bir arkadaşımızsın sen! Hal böyle olunca lezzet seçimlerinde de yoğun tatlar tercih ediyorsun. Ayrıca, insan ilişkilerinde de dışardan biraz iletişime kapalı gözüksen de seni tanıyanlar bilirler senin içinin güzelliğini. İşte bu yüzden sen tatlılardan baklava olurdun! :)

Bol akışkan çikolatalı bir sufle!

Bol akışkan çikolatalı bir sufle!

Sen çikolata olmadan yapamayan arkadaşlarımızdansın! Enerjiye ihtiyaç duyduğunda çikolata ile modunu yükseltirsin. Aslına bakarsan bir çikolata ile modunu yükseltebilecek kadar hayat dolu ve kıpır kıpır olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca sen kırılmaya ve dağılmaya müsaitsin, yani hassassın. İşte tüm bu nedenlerden dolayı sen olsan olsan sufle olurdun!

Boool meyveli bir waffle!

Boool meyveli bir waffle!

Sen bol meyveli bir waffle olurdun! Neden mi?! Çok renkli bir kişiliğin var. Duruma ve zamana göre ayarlayabilir ve düzenleyebilirsin ruh halini. Kontrol mekanizman da sağlam çalışır, ne zaman ne yapacağını ya da ne yapmayacağını, yaptığında aşırıya kaçıp kaçmayacağını iyice kestirebilirsin. İşte sen bu yüzden boool meyveli bir waffle olurdun!

Taptaze sütten yapılmış bir sütlaç!

Taptaze sütten yapılmış bir sütlaç!

Hafif, narin, kırılgan birisin sen. İçine attıklarını biriktire biriktire sen sen olabilmişsin. Şu an olduğun halini hep yaşadıklarına borçlusun. Artık hayattan zevk olmasını bilen, her olumsuzlukta bir olumlu yan bulabilen bir insan olmuşsun. Ayrıca hoş kokular da seni mutlu hissettirmeye yeterlidir. Çünkü sen acının da üzüntünün de hatta mutluluğun da fazlasının zarar olduğunu bilirsin. İşte bu yüzden senden olsa olsa sütlaç olurdu!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
195
91
45
42
25
13
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın