Görüş Bildir
Haberler
Beyaz Saray: 'Biden, İsrail'in Kendini Koruma Hakkına Güçlü Desteğini Bir Kez Daha Dile Getirdi'

Beyaz Saray: 'Biden, İsrail'in Kendini Koruma Hakkına Güçlü Desteğini Bir Kez Daha Dile Getirdi'

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile yaptığı telefon görüşmesinde, bir kez daha İsrail'e destek verdi. Beyaz Saray, 'Biden, Hamas ve Gazze'deki diğer terör gruplarının roket saldırılarına karşı İsrail'in kendini koruma hakkına güçlü desteğini bir kez daha dile getirdi' açıklamasını yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile yaptığı telefon görüşmesinde, bir kez daha İsrail'e destek vererek, bölgedeki gerilimden dolayı Hamas'ı suçladı.

Beyaz Saray'dan yapılan yazılı açıklamada, Biden ve Netanyahu'nun bugün bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiği bildirildi.

Açıklamada, 'Başkan Biden, Hamas ve Gazze'deki diğer terör gruplarının roket saldırılarına karşı İsrail'in kendini koruma hakkına güçlü desteğini bir kez daha dile getirdi. Biden, İsrail'deki şehir ve bölgelere yönelik bu rastgele saldırıları kınadı' ifadelerine yer verildi.

'İsrailli ve Filistinli sivillerin yaşamına mal oluyor'

'İsrailli ve Filistinli sivillerin yaşamına mal oluyor'

Biden ve Netanyahu'nun ABD'nin bölgedeki aktörler ile diplomatik diyaloğu da ele aldığı belirtilen açıklamada, 'Başkan Biden, şu andaki çatışmaların, aralarında çocukların da bulunduğu İsrailli ve Filistinli sivillerin yaşamına mal olduğunu not etti' bilgisi verildi.

İsrail'in saldırıları sonucunda bu sabah Associated Press'in (AP) de ofisinin bulunduğu binanın yerle bir olmasına ilişkin bir kınamanın yer almadığı açıklamada, 'Başkan Biden, gazetecilerin güvenliği ve emniyeti konusundaki endişelerini dile getirdi ve bu kişilerin korunması gerektiğinin altını çizdi' ifadesi kullanıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
122
33
23
9
7
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Oğuz Yurtçu

Tayyip seni bir kınasın da gör gününü

msmayard

Çocuklar ve kadınlar ölüyor siviller ölüyor savaş bir son bulmalı

Avatar Yangchen

Çocuklar bebekler ölsün ama gazeteciler konusunda endişeli olalım onları koruyalım :))))))))))))