Başörtüsü Üzerinden Mağduriyet Yaratmaya Çalışan Bir Twitter Kullanıcısına Genç Kadının Verdiği Kapak Gibi Cevap!
Onedio’yu Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

Helal olsun sana!
Twitter'da "fatih_yaziyor" isimli Twitter kullanıcısı Merve Kahraman'ın doktora başarısını "Başörtüsü olmasaydı Türkiye gündemine otururdu" sözleriyle tebrik ettiği bir tweet paylaştı.
Bu paylaşımın ardından da başörtüsü üzerinden mağduriyet yaratmaya çalıştığı için sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi.
Konunun öznesi olan Merve de bu tweet'e çok güzel bir cevap verdi. Merve, "Ülkede gündem olması gereken benim doktoraya kabul alma başarımdan(?) ziyade kadın cinayetleri, doğa katliamları, fikir özgürlüğünde bulunduğumuz konum gibi uzayıp giden bir liste." diyerek başörtüsünün farklı yönlere çekilmesine izin vermedi.
Merve'nin bu cevabını görenler de hem başarısı için hem de cevabı için kendisini tebrik etti.
Bu cevabı sanırım hiç beklemiyordu, hayatının şokunu yaşamış olabilir.
Yorumlarda konuşalım!
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!


Yorum Yazın