Görüş Bildir
Haberler
Barış Atay'dan Bakana: 'Bir Öğrenci 3 Öğün Menemen Yese Ayda 900 TL Eder, Sizin Verdiğiniz Borç 650 TL'

Barış Atay'dan Bakana: 'Bir Öğrenci 3 Öğün Menemen Yese Ayda 900 TL Eder, Sizin Verdiğiniz Borç 650 TL'

TİP'li Barış Atay, Gençlik ve Spor Bakanına 'Bugün bir öğrenci 3 öğün menemen yese ayda 900 lira eder, sizin verdiğiniz borç 650 lira' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkan Yardımcısı Barış Atay, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın bütçe görüşmelerinde, bakanlığın politikalarını eleştirerek 'İktidara geldiğiniz dönemde üniversitede en ucuz yemek menemendi. Domates biber ve yumurta. Bugün 3 öğün menemen yese bir öğrenci, 30 lira koysa masaya ayda 900 lira eder. Sizin verdiğiniz borç 650 lira. Borç diyorum çünkü sonra üstüne çöküyorsunuz o paranın. 650 lirayı bile faiziyle geri alıyorsunuz o çocuklardan. Yaratmaya çalıştığınız gençlik tam olarak bu' dedi. 

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün gençlere 'Demokrasi tahammül kültürüdür. Muhalefet elbette eleştirecek. Hayat farklı düşüncelerle zenginleşir. Eleştirmekten çekinmeyin gençler. Sizi cetvelle şablon çizmeye çalışanları elinizin tersiyle itin. Aklınızı kiraya vermeyin. Yaşam şeklinize kimse müdahale edemez. Statükoya teslim olmayın' sözlerini de hatırlatan Atay, 'Tanırsınız, İsveç Adalet Bakanı var ismi Abdülhamit Gül' ifadelerini kullandı.

Atay'ın açıklamaları 📹

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
46
16
3
3
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın