Görüş Bildir
Haberler
Bankacılarla Bir Araya Gelen Kavcıoğlu: 'Herhangi Bir Problem Yok'

Bankacılarla Bir Araya Gelen Kavcıoğlu: 'Herhangi Bir Problem Yok'

Deniz Gök
25.11.2021 - 20:38 Son Güncelleme: 26.11.2021 - 01:18

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu, Türkiye Bankalar Birliği'nde düzenlenen toplantıda bankacılarla bir araya geldi. Kavcıoğlu, 'Bankacılık sektörümüz çok güçlü, herhangi bir problem yok' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dövizde üst üste gelen rekorlar sonrası ekonomide yaşanan son gelişmelerle ilgili Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, BDDK Başkanı Mehmet Ali Akben, Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Başkanı Alpaslan Çakar ve banka genel müdürleriyle görüştü.

Toplantının ardından Kavcıoğlu, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

  • Toplantımız mutat (her zamanki) toplantılardan, zaten dönem dönem Bankalar Birliği Başkanımızın başkanlığında BDDK Başkanımız, banka genel müdürlerimiz bir araya gelip durum değerlendirmesi yapıyoruz, güncel değerlendiriyoruz.

  • Daha önce de yapmıştık. Bu da o toplantılardan bir tanesi. Bankacılık sektörümüz çok güçlü ve genel değerlendirmelerimiz de bu yönde.

"Herhangi bir problem yok"

"Herhangi bir problem yok"
  • Banka genel müdürlerimizle karşılıklı birbirimizi bilgilendirdik. İyi bir görüşme oldu, olumlu bir hava içerisinde çok faydalı bir değerlendirme oldu.

  • BDDK Başkanımız toplantıda. Zaten normalde de bir ilişki ve iletişim halindeyiz. Herhangi bir problem yok, çok güçlü bir iletişimle bankacılık sektörü Türkiye’de ve dünyada en iyi ve en başarılı sektörlerden bir tanesi olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Kavcıoğlu, toplantının gündeminin sorulması üzerine ise, “Genel değerlendirmeler, her zaman olduğu gibi. Türkiye’nin ekonomik gelişmeleri, bankacılık sektörüyle ilgili yeni bir yıla giriyoruz öncesinde yılın değerlendirmesi, bankacılık sektörünün değerlendirilmesi, Merkez Bankası, BDDK’dan karşılıklı olarak görüş alışverişleri, bunlar konuşuldu. Her zaman olduğu gibi çok değişik bir şey yok” cevabını verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
26
20
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cinnet is coming

mahalle yanarken malum şahıs saçını tararmış.

demet s.

MB Resmi Açıklaması: Hiç bir problem yok....Batı bizi kıskanıyor...Nazar değmez inşallah....Cuma namazı sonrası dua bekleriz...

Karianos Karia

Bu toplantıda DTHlar için bir para yatırma / çekme kısıtlaması düşüncesi konuşulmuş olabilir mi ? Ben artık resmî açıklamalara da bildirilere de inanmıyorum.... Devamını Gör