Görüş Bildir
Haberler
Bankacı Maaşları ne kadar?

Bankacı Maaşları ne kadar?

Ayhan Bulut
21.04.2015 - 19:22 Son Güncelleme: 21.04.2015 - 20:04

Bankacı olmak bir çoğumuzun hayalidir aslında. Peki yakışıklı beyler ve güzel bayanlardan oluşan bankacıların maaşlerı ne kadar biliyor musunuz? İşte cevabı

Yapı Kredi Bankası Maaşları

Çalışanlarına yüksek aylık maaş ödemesi kadar kariyer planlamasında destek olan ve ülkemizin en güçlü özel bankaları arasında yer alan YKB bu nedenle bankacı olmak isteyen kişilerin en çok tercih ettikleri bankalar arasında bulunmaktadır. YKB personel maaşları ilk işe girişlerde bireysel bankacılık müşteri temsilcileri için bin 650 lira olarak uygulanırken gişe personelleri için ise bin 400 lira olarak uygulanmaktadır. Bu maaşlara aynı zamanda dil tazminatı ve performans ödemeleri de hesaplanarak eklenmektedir.

Finansbank Personel Maaşları

İşe girmesi en zor olan bankalar arasında yer alan Finansbank çalışanlarına ilk başlangıç maaşı olarak düşük tutarlar ödese de ek ödemeler ve performans teşvik ödemeleri ile maaşlar yükselmektedir. Yeni giren maaşı olarak 1.250 -1.500 lira arası olarak sınır uygulanırken uzman kademesine kadar yükselen kişilerde bu maaş 4.500 liraya kadar yükselmektedir.

Garanti Bankası Personel Maaşları

Personel alımı sınavları en zorlu olan bankalardan biri olan Garanti Bankası ilk işe giriş maaşı olarak gişe elamanlarına bin 500 lira ve bireysel müşteri temsilcilerine ise bin 800 lira ödemektedir. Garanti Bankasını diğer bankaların öne çıkaran avantajlarından biri de çok tercih edilen bir banka olması nedeni ile performans ödemelerinin biraz daha fazla yapılmasıdır.

İş Bankası Personel Maaşları

3 ayda bir çift maaş uygulamasında bulunan bankalar arasında yer alan İş Bankası personel maaşı olarak gişe elamanlarına bin 500 lira ödemektedir. Yine yılda bir kere kar payı ödemesi, performansa bağlı olarak belirlenen performans ödeneği, sosyal yardımlar ve servisle öğle yemeği gibi ek imkânlar da banka tarafından sağlanmaktadır. Ayrıca İş Bankasının yurt dışında bulunan şubelerinde de çalışma fırsatı verilmektedir.

Ziraat Bankası Personel Maaşları

Sık sık yükselme sınavları düzenleyerek personeline kariyer gelişimi imkânı sunan Ziraat Bankası maaşları ile de en yüksek maaş ödeyen banka durumundadır. Ülkemizde yer alan bankalar arasında en köklü tarihe sahip olan Ziraat Bankası gişe elemanları için 1.800 lira maaş ile işe alım gerçekleştirirken aynı zamanda 3 ayda bir çift maaş ve senede 2 kere olmak üzere temettü ödemesi de yapılmaktadır. Yine yabancı dil tazminatı ve yemek ücreti ödenmekte ve bu tutarlar ile beraber en yüksek banka personel maaşı Ziraat Bankasında ödenmektedir.

Kaynak: http://eftsaatleri.net/bankaci-maaslari/
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın