Görüş Bildir
Haberler
Bağdat'ta ABD Büyükelçiliği Yakınlarına Füze Atıldı

Bağdat'ta ABD Büyükelçiliği Yakınlarına Füze Atıldı

Irak’ın başkenti Bağdat’ta, ABD Büyükelçiliği'nin de içinde bulunduğu Yeşil Bölge'ye füze atıldı. Olayda ilk belirlemelere göre ölü ya da yaralının olmadığı açıklandı.

Reuters ajansının verdiği bilgiye göre, Irak'ın başkenti Bağdat'ta yer alan ve hükümet binaları ile diplomatik temsilciliklerin bulunduğu Yeşil Bölge'ye 3 adet roket isabet etti. Katyuşa füzelerinden birinin ABD Büyükelçiliği'nin 100 metre yakınına düştüğü belirtildi.

Sosyal medyada yayımlanan görüntülerde de ABD Büyükelçiliğinde uyarı sirenlerinin çaldığı görüldü.

Olayda ilk belirlemelere göre ölü ya da yaralının olmadığı açıklandı.

Aynı bölgeye pazar günü de füzeli saldırı düzenlenmişti.

İran dün gece geç saatlerde Irak'taki ABD üslerini hedef almıştı.

ABD Başkanı Trump, saldırıda ölü veya yaralı olmadığını belirterek, İran'a yeni yaptırım mesajı vermişti.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
17
13
7
6
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Karahaner Ali

amerika öyle bir teknoloji varki uydu ve hava savunma sistemleri ile daha roket ateş edilmeden ya da ediltiken sonra rotası belirleniyor , rotası değiştiribi... Devamını Gör

aga baştan yazayım uçak ve roket mühendisiyim sonrada sorayım peki bu Amerikanın teknolojisinden senin nereden haberin oldu?

Sıradan Biri

Arkadaş nasıl bir döneme geldiysek. Tüm devlet liderleri mi deli olur? Bir deli bizde biri tee amerikada diğeri de götümüzün dibinde.

Bozkurt

Birilerinin Ruhani'yi arayıp işin bokunun çıktığını söylemesi gerekiyor artık. 24 saat dolmadan 18 tane füze salladı. Bu ortalamayla giderse yanlışlıkla can ... Devamını Gör