Görüş Bildir
Haberler
Babası İçin Google'dan İzin İstedi

Babası İçin Google'dan İzin İstedi

Batuhan
23.06.2014 - 17:22

Babası Google’da çalışan küçük bir kız, babasıyla birlikte doğum günü kutlayabilmek için Google yöneticilerinden izin istedi.

Google, farklı olaylarla gündeme gelmeye devam ediyor. En son ücretsiz internet sunan Project Loon balonlarının insanları korkutmasıyla gündeme gelen firma, buna bir yenisini daha ekledi. Babası Google’da çalışan küçük bir kız, babasının doğum gününü birlikte kutlamak için müdüründen izin istedi.

Babasının doğum günüyle ilgili hazırlık yapan küçük kız, babasının patronuna yazdığı mektupta ‘Sevgili Google çalışanı’ diye başlıyor ve devam ediyor: “Babam işe geldiği gün onun bir gün izin yapmasını sağlayabilir misiniz? Örneğin çarşamba günü. Çünkü babam sadece cumartesileri izin yapıyor.” İzin istediği gün ile ilgili olarak ise kız, “O gün babamın doğum günü.” şeklinde bir dipnot düşmüş.

Küçük kızın mektubuna yanıt olarak ise Google, yanıtı hemen verdi. Müdür Daniel Shiplacoff, kızın babasının Google için önemli biri olduğunu söyledi ve temmuz ayının ilk haftası için babasına izin verdi. Yazışmanın doğruluğu ise Google sözcüsü tarafından doğrulandı.

Akşam

Kaynak: http://www.aksam.com.tr/ekonomi/tekno...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Küçük kızın Google'a yazdığı mektup

Küçük kızın Google'a yazdığı mektup

Google'ın kıza yazdığı mektup

Google'ın kıza yazdığı mektup
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ErCan Yakışan

Uuuu ne güzel şeyler bunlar

Sinan G.

DUYGULANDIM YA LA..