Görüş Bildir
Haberler
Ayrılığınızın Sebebi Burcunuz Olabilir: Hangi Burçların Birbiriyle Anlaşamadığını Tek Tek Anlatıyoruz

Ayrılığınızın Sebebi Burcunuz Olabilir: Hangi Burçların Birbiriyle Anlaşamadığını Tek Tek Anlatıyoruz

11.07.2022 - 08:32

Günlük hayatta bazı insanlar ile anlaşmak size de zor geliyor mu? Cevabı tahmin edebiliyoruz. Biriyle anlaşamamanızın sebebi, o kişi ile farklı özellikte burçlara sahip olmanız olabilir. Gerek arkadaşlık ilişkileri gerek aşk ilişkilerinde zıt düşen burçlara sahip olmak sizi epey zorlayabilir. Bu yazımızda sizler için birbiriyle anlaşamayan burçları ve özelliklerini derledik. Haydi, gelin başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kova

1. Kova

21 Ocak ve 18 Şubat arasında doğan kişiler, Kova burcuna ve hava elementine sahip olur. Kova burçlarının entelektüel birikimleri epey zengin olduğu için kendileri gibi meraklı burçlar ile anlaşabilirler. Kendisinin güvenini ölçmeye çalışan soruları hiç sevmeyen Kovalar, toprak elementi burçları (Oğlak, Başak, Boğa) ile anlaşmakta zorlanırlar.

2. İkizler

2. İkizler

21 Mayıs ve 20 Haziran arasında doğan kişiler, İkizler burcuna ve hava elementine sahip olur. Özgürlük, ikizler burçlarının göbek adı diyebiliriz. İkizler burçları; kurallara ve aşırı planlara asla gelemez. Bu yüzden bir işi yapmadan önce kırk kere düşünen Başak burçları ile anlaşamazlar.

3. Terazi

3. Terazi

24 Eylül ve 23 Ekim arasında doğan kişiler, Terazi burcuna ve hava elementine sahip olur. Olaylara temkinli yaklaşan ve tüm ihtimalleri önceden düşünüp taşınan Teraziler, genellikle bu aşamalarla pek alakası olmayan Yengeçler ile anlaşmakta zorlanabilir.

4. Koç

4. Koç

21 Mart ve 20 Nisan arasında doğan kişiler, Koç burcuna ve ateş elementine sahip olur. Hayattan nasıl zevk alacağını iyi bilen Koç burcu, sabrın ne olduğunu ise pek bilmez. Bu yüzden Koçlar; sakin, dingin ve duygusal bir yapıya sahip olan Balıklar ile anlaşamazlar.

5. Aslan

5. Aslan

23 Temmuz ve 23 Ağustos arasında doğan kişiler, Aslan burcuna ve ateş elementine sahip olur. Epey öz güvenli olan Aslan burçları, bazen kibirli davranabilir. Teraziler ise biraz çıtkırıldım oldukları için Aslanlar ile anlaşmakta zorluk çekebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yay

6. Yay

23 Kasım ve 21 Aralık arasında doğan kişiler, Yay burcuna ve ateş elementine sahip olur. Gezmek ve tozmak, Yay burçlarından sorulur. Yaylar, yeni yerler keşfetmeyi sever ve evde durdukça sıkılır. Boğa burçları ise daha evcimen olduklarından Yaylar ile anlaşamayabilir.

7. Balık

7. Balık

19 Şubat ve 20 Mart arasında doğan kişiler, Balık burcuna ve su elementine sahip olur. En duygusal burçlardan biri olan Balıklar; kendileri gibi duygusal olan burçlarla, örneğin Yengeçler ile uzun ilişkiler kurmakta zorlanabilir. Bunun nedeni iki tarafın da duygusal olması sebebiyle ilişkilerinin yıpratıcı hâle gelmesi.

8. Yengeç

8. Yengeç

21 Haziran ve 21 Temmuz arasında doğan kişiler, Yengeç burcuna ve su elementine sahip olur. Çok duygusal olan Yengeçler, sadakate epey önem verir. Yengeç burçları, kendisine neredeyse hiç benzemeyen ve sadakat konusunda pek de iyi olmayan Oğlak burçları ile anlaşamazlar.

9. Akrep

9. Akrep

24 Ekim ve 22 Kasım arasında doğan kişiler, Akrep burcuna ve su elementine sahip olur. Akrep burçları için tam bir aşk insanı diyebiliriz. Su elementine sahip olduklarından Akrep burçlarında da duygusallığa rastlayabiliriz. Akrep burcu, İkizler burcu ile anlaşamaz çünkü İkizler'in yaptığı hareketler onu meraklandırıp canını sıkabilir.

10. Boğa

10. Boğa

21 Nisan ve 20 Mayıs arasında doğan kişiler, Boğa burcuna ve toprak elementine sahip olur. Boğalar; değişmesi zor fikirleri, ani çıkışları ve kararlılığı ile bilinir. Dolayısıyla kararsız ve özgür ruhlu İkizler ile Boğalar anlaşmakta sıkıntı çekebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Başak

11. Başak

24 Ağustos ve 23 Eylül arasında doğan kişiler, Başak burcuna ve toprak elementine sahip olur. Mantıklı ve sorgulayıcı olan Başaklar, ateş elementinden burçlar (Yay, Aslan ve Koç) ile zıt düşebilir. Ateş elementi burçları, daha çok anı yaşayıp eğlenmeye bakarken Başak burçları ise ince ince hesaplar yapar.

12. Oğlak

12. Oğlak

22 Aralık ve 20 Ocak arasında doğan kişiler, Oğlak burcuna ve toprak elementine sahip olur. Oğlak burçları için âdeta bir sabır abidesi diyebiliriz. Kendilerini zorlayan olaylara karşı büyük bir sabırla yaklaşıp güçlü kalır. Ayrıca Oğlak burçları, düzene çok önem verir ancak Terazi, Koç ve Yengeç burçları; Oğlaklar'ın disiplinini abartı bulabilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
10
6
4
4
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Lily

Bi yerde oğlakta sadakat yok denmişde baya absürt olmuş kimse bir oğlağın sadakatini sorgulamasın

Tuncay Yorgun

Bi yerde terazide sevilme arzusu yok denmişde baya absürt olmuş kimse bir terazinin dürüstlüğünü sorgulamasın