Görüş Bildir
Haberler
Eyşan'ın Ömer'i Olmak İstemeyenlere: Bu Taktiklerle Sevgilinizin Size Âşık Olup Olmadığını Anlayabilirsiniz

Eyşan'ın Ömer'i Olmak İstemeyenlere: Bu Taktiklerle Sevgilinizin Size Âşık Olup Olmadığını Anlayabilirsiniz

29.05.2022 - 08:13

Hoşlandığınız veya ilgi duyduğunuz birisi olabilir. Bu kişilerin sizinle aynı hislere sahip olup olmadığını ya da onların size âşık olup olmadığını merak edebilirsiniz. Bunu anlamak için deneyeceğiniz farklı yollar arasında ilgi duyduğunuz kişinin beden diline bakmak bulunabilir. Beden dili, insanın bütün duygularını belli eder. Karşınızda bulunan kişinin beden dilini iyi şekilde yorumlayarak size karşı olan duygularını kolayca anlayabilirsiniz. Çok basit bazı hareketler veya işaretler sizin için önemli mesajlar içerebilir. Bu hareketleri doğru zamanda doğru bir şekilde anladığınızda belki de mutluluğun kapısını kolayca aralayabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bedenin duruşu size birçok mesaj verebilir.

1. Bedenin duruşu size birçok mesaj verebilir.

Karşınızdaki kişinin beden dilindeki birçok mesaj sizinle ilgili ipucu içerebilir. Bacak bacak üstüne atması, size doğru eğilmesi, bedenini size yönelimli şekilde konumlandırması gibi birçok detay, bu kişinin size ilgisinin olup olmadığını belli edebilir. Hoşlandığınız kişi eğer sizin karşınızda kollarını sıvıyor veya bileğini açık bırakacak şekilde giyinmeye özen gösteriyorsa tüm bunlar size ilgi duyduğunu gösteren işaretler olabilir. Bu detaylar çok ilginç olsa da kolları sıvamak beden dili için önemli bir anlam taşıyor. Özellikle kadınlarda bu hareketin daha sık görüldüğünü belirtmeden geçmeyelim.

2. Attığı mesajlara odaklanın.

2. Attığı mesajlara odaklanın.

Eğer birisi size karşı ilgi duyuyor veya size âşıksa sizinle konuşmak için bahane arıyor olabilir. Bu durumda çok basit veya anlamsız gibi görünen konuları bile sizinle konuşmanın bir yolu olarak görebilir. Mesela 'Şu an işten dönüyorum.' ya da 'Ders çok yoğundu.' gibi sizinle ilgisiz olan konuları da size aktarabilir. Sürekli konuşma hâli ve bu tip konular sohbetinizde yoğunsa karşınızdaki kişinin size karşı yoğun bir ilgisi olabilir.

3. Sizi dinleme şekline dikkat edin

3. Sizi dinleme şekline dikkat edin

Karşınızdaki kişi sizi gerçekten seviyorsa size önem veriyor demektir. Bu yüzden ağzınızdan çıkan her kelimeye de dikkatli bir şekilde yaklaşır. Sizi özenli bir şekilde dinler ve sadece onay kelimeleriyle geçiştirmez. Saat, gün ve mekân fark etmeksizin sizi dinlemek için yanınızda olur. Aynı zamanda da lafını bölüp kendi istediği konuya girmez. Sizin sözünüz bittiği anda anlattıklarınıza ilgili ve düşünceli bir şekilde yanıt verir.

4. Sizinleyken aklı bir karış havada mı?

4. Sizinleyken aklı bir karış havada mı?

Aşk, insanların aklını oldukça karıştıran bir duygu. Bu sebeple size âşık olan biri, sizin yanınızda biraz şaşkın ya da aklı bir karış havadaymış gibi olabilir. Onu biraz izlediğiniz takdirde bu durumu kolaylıkla fark edebilirsiniz. Sizin yanınızda heyecanlı, hareketli veya söylediklerinize aşırı tepki veren bir hâli varsa karşınızdaki kişi size karşı boş olmayabilir.

5. Görüşmek için bahane yaratıyor mu?

5. Görüşmek için bahane yaratıyor mu?

Size âşık olan biri muhtemelen sizinle daha fazla vakit geçirmek ister. Bu nedenle görüşmek için türlü türlü bahaneler yaratabilir. Sizinle görüşüp daha çok vakit geçirmek için yeni planlar, etkinlikler oluşturabilir. Sizi sıkboğaz etmemek için bir süre kendini tutmaya çalışır ama bunu uzun süre sürdüremez.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ufak değişiklikleri fark ediyor mu?

6. Ufak değişiklikleri fark ediyor mu?

Sizdeki ufak tefek değişiklikleri daha çok fark etmeye başlaması önemli bir işaret olabilir. Saç görünümündeki ufak değişiklikler, daha farklı bir makyaj stili veya özen gösterilmiş bir giyim tarzı karşınızdaki kişi tarafından kolaylıkla fark ediliyorsa bu kişinin sizi önemsediğini söyleyebiliriz. Size abartılı şekilde iltifatlarda bulunmadan minik hareketlerle ilgi gösterip ufak değişiklikleri fark etmesi göz ardı edilmemesi gereken tavırlardan birisi.

7. Bir sonraki randevu her zaman belli.

7. Bir sonraki randevu her zaman belli.

Bir önceki randevunuzda muhabbetiniz oldukça güzel ve eğlenceli geçmiş olabilir. Böylece ikinizin çok iyi vakit geçirdiğinizi düşünürsünüz. Eğer karşı taraf da sizinle aynı düşüncelerle yanınızdan ayrılmış ise onu bir daha ne zaman göreceğinizi bilirsiniz. Sizinle mutlu şekilde zaman geçirdiği için buluşmayı tekrarlamak ister. Bu yüzden hoşlandığınız kişiyle bir sonraki görüşme tarihi hemen belli olduysa aranızda bir elektriklenme olduğu kesin!

8. Detayları hatırlıyor mu?

8. Detayları hatırlıyor mu?

Belki arkadaş ortamında belki de baş başa bir randevuda söylediğiniz, yaptığınız veya giydiğiniz herhangi bir olaydaki detayları hatırlaması oldukça önemli. Kalabalık ortamlarda bile gözü sizin üzerinizde ise bu durum, sizinle ilgili detaylara epey dikkat ettiğini gösterir. Bunu giyiminizde veya sözlerinizde ufak değişiklikler yaptığınız zaman, hoşlandığınız kişinin ayrıntıları fark edip etmemesinden anlayabilirsiniz. Hiç beklemediğiniz bir anda sevdiğiniz detaylar içeren sürprizler yapması da sizi önemsediğini gösterir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
01011o011

Eyşan gibi kadınları bulmamak istiyorsanız Eyşan gibilerle birlikte olmayın. Birincide anlamazsın, ikide de anlamadın, ama üçüncüde de hala anlamıyorsan sen ... Devamını Gör