Görüş Bildir
Haberler
Kadınların Kalbini Fethetmek İsteyenler Buraya: Kadınları Etkileyebileceğiniz Gerçek Yöntemler

Kadınların Kalbini Fethetmek İsteyenler Buraya: Kadınları Etkileyebileceğiniz Gerçek Yöntemler

20.03.2022 - 07:15

Kadınların gönlünü kazanmak, sizin için hayli zorlu bir yol gibi gözüküyor olabilir. Fakat bir kadının gönlünü kazanmak aslında o kadar da zor değil. Siz sadece nereden başlayacağınızı ve neler yapmanız gerektiğini bilmiyor olabilirsiniz. Kadınların kalbini kazanmak için büyük, şatafatlı ve pahalı hediyeler almak sandığınız gibi yeterli olmayabilir. Onlara karşı dürüst, samimi, saygılı ve içten davranmanız kalplerinde yer edinmenizi sağlar. Bir kadının gönlünü nasıl fethedebilir, kalbinde nasıl yer edinebilirsiniz gelin birlikte inceleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ona karşı saygı gösterin.

1. Ona karşı saygı gösterin.

Kadın veya erkek fark etmez, tüm ilişkilerde her iki taraf da saygılı olmalı, saygıyı elden bırakmamalı. Çünkü saygı biterse kişiler arasındaki iletişim kopma noktasına gelir ve artık ilişkide geriye dönülmez bir yola girilir. Bir kadının kalbini kazanmak istiyorsanız öncelikle ilişkinizde ona saygı duyduğunuzu, fikirlerini önemsediğinizi hissettirin. Bir kadın için saygı duyulduğunu hissetmek oldukça önemli bir nokta. Saygıyla birlikte kalbinin kapıları da yavaş yavaş aralanmaya başlar.

2. İletişim içinde olun.

2. İletişim içinde olun.

Gönlünde yer etmek istediğiniz kadın ile iletişiminizi koparmayın ama bunu yaparken de çok fazla bunaltmadan yapmaya özen gösterin. Gün içerisinde mutlaka sesini duyun, gününün nasıl geçtiğini ve nasıl olduğunu sormayı ihmal etmeyin. Karşınızdaki kişiye onu önemsediğinizi ve aklınızda olduğunu hissettirmelisiniz. Hatırlanmak ve önemsenmek size karşı olumlu duygu ve düşünceler oluşturabilir. Böylece sizinle daha fazla iletişim kurmak isteyebilir.

3. Her zaman tutarlı davranın.

3. Her zaman tutarlı davranın.

Bir ilişkiyi ayakta tutan önemli etmenlerden biri de tutarlı olmak. İlişkinizde sürekli farklı davranışlarda bulunursanız karşınızdaki kişinin güvenini sarsarsınız ve onun sizden uzaklaşmasına sebep olursunuz. İlişki içerisinde yalan söylemek, çelişkili konuşmalar yapmak hakkınızdaki düşüncelerin olumsuza dönmesine sebep olur. Amacınız gönül fethetmekse tutarlı davranmaya özen göstermelisiniz.

4. Küçük sürprizleri es geçmeyin.

4. Küçük sürprizleri es geçmeyin.

Kadınlar sürprizleri ve sürprizlerle hatırlanmayı severler. Özel günler dışında herhangi bir gün ona yapacağınız sürpriz, kalbinin ısınmasını ve mutlu olmasını sağlar. Sürprizin büyüklüğü veya küçüklüğü önemli değil; önemli olan sevdiğiniz kadının mutluluğunu sağlamak ve sizin için değerli olduğunu hissettirmeniz. Yanına giderken alacağınız küçük bir çikolata, balon veya sevdiği bir çiçek kalbinin kapılarının aralanmasını sağlayabilir.

5. Romantik anlar yaratın.

5. Romantik anlar yaratın.

Romantizm ilişkiyi alevlendirir, ilişkiye heyecan katar. Mum ışıkları arasında gözlerine bakarak yediğiniz güzel bir akşam yemeği kadınların kalbini fethetmekte etkili bir yöntem. Tabii romantizmin dozunu da kaçırmamalısınız. Romantizm ayarında olmalı yoksa karşınızdaki kadın fazla romantizm sebebiyle kalbinin kapılarını tamamen kapatabilir. Romantik an yaratmak için illaki akşam yemeği olmasına da gerek yok, gün içerisinde herhangi bir saatte de romantik anlar oluşturabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Birlikte eğlenerek zaman geçirin.

6. Birlikte eğlenerek zaman geçirin.

Monoton, sıkıcı bir ilişkiyi kadın da erkek de istemez. Sürekli aynı kafede buluşmak, aynı yerlere gitmek gün geçtikçe ilişkinizi durağanlaştırabilir. Kadınların pek çoğu eğlenerek zaman geçirmeyi severler. Siz de farklı aktiviteler planlayarak birlikte eğlenebilirsiniz. Arkadaşlarınızla gülüp eğlenmeyi nasıl ihmal etmiyorsanız sevdiğiniz kadınla birlikteyken de gülmeye ve güldürmeye özen gösterin. Gülmek ve eğlenmek, kalbinizin sıcaklığının ve samimiyetinizin karşınızdakine yansımasını sağlayacak.

7. Paylaşımcı olmaya özen gösterin.

7. Paylaşımcı olmaya özen gösterin.

Kadınlar gün içerisinde yaşadıkları sıkıntıları, dertleri karşısındaki kişiyle paylaşmak ve konuşmak istedikleri gibi sizin dertlerinizi dinlemeyi de önemser. Kadınlarla hayatınızda olanları paylaşırsanız kalbinizde ona yer verdiğinizi hissedebilir ve ilişkinizin samimiyeti artabilir. Karşınızdaki sizi dinlediği gibi siz de onu dinleyin ve mutlaka yorum yapın. Anlatılanlara yorum yapmamak ve tepki vermemek önemsemediğinizin göstergesi olarak anlaşılabilir.

8. Kendini göstermesine fırsat verin.

8. Kendini göstermesine fırsat verin.

Kadınlar bir ortama girdiklerinde orada varlıklarını hissettirmeyi severler. Özellikle seks sırasında sürekli ön planda olmak isteyen bir erkekseniz bu durumu biraz bastırmanız gerekebilir. Kadınların bazıları seks sırasında yönetilmekten hoşlansa da her kadın için aynı durum söz konusu olmayabilir. Sevdiğiniz kadınla ilişki sırasında kendini göstermesine fırsat verirseniz daha tutkulu bir seks yaşayıp kalbinde yer edinebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
5
2
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?