Görüş Bildir
Haberler
Kovalara Macera, Balıklara Romantik, Koçlara Aksiyon! 12 Burca Hitap Eden Birbirinden Güzel Film Önerileri

Kovalara Macera, Balıklara Romantik, Koçlara Aksiyon! 12 Burca Hitap Eden Birbirinden Güzel Film Önerileri

05.06.2022 - 11:15

Her burcun kendine göre özellikleri olduğunu hepimiz biliyoruz. Hatta çoğu zaman burçlar da kendi içinde kadın veya erkek olarak ayrılıyor. Burçların karakterlere olan etkisi tek başına değil, bu etki yükselen burç başta olmak üzere birçok etken ile gerçekleşiyor. Yine de astrolojide kişinin karakterine en fazla etki eden unsur, burç olarak kabul edildiği için bugün sizlere burcunuza göre mutlaka izlemeniz gereken filmlerden bahsedeceğiz. Baştan anlaşalım, alınmaca gücenmece yok! Bize soracak olursanız ön yargılı olmadan bu yapımlara göz ucuyla da olsa bakmalısınız. Sizler için hazırladığımız filmleri çok beğeneceğinize ve filmde kendinizden parçalar bulacağınıza eminiz. Şimdiden iyi seyirler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Usta eleştirmen Oğlak.

Usta eleştirmen Oğlak.

İnadıyla ün salan ve toprak burçlarının ilk kalesi olan Oğlak burcu, kendileri dahil herkesi ve her şeyi aşırı derecede eleştirir. Bu nedenle Oğlak burcu için film seçerken biraz gerildik doğrusu! Evde yatmayı dışarı çıkmaya tercih ettikleri için film izleme olasılıklarının da yüksek olduğunu düşündük. Fazla seçici olmalarından dolayı sinema kültürlerinin gelişmiş olabileceğini göz önünde bulundurarak kendilerine festivallerin gözdesi olan filmleri önerebiliriz. 2021 yılında Cannes Film Festivali'nde Belirli Bir Bakış Açısı bölümünde Jüri Ödülü alan 2021 yapımı Great Freedom, festival filmlerine örnek olabilecek nitelikte bir yapım. Ayrıca Türk sinemasına ait mükemmel bir yapım izlemek isteyenlere cesur sahneleriyle Zeki Demirkubuz'un yönetmenliğinde çekilmiş 2015 yapımı Bulantı filminin nokta atışı olacağını garanti ediyoruz.

Her an farklı bir ruh hâline girebilecek Kovalar.

Her an farklı bir ruh hâline girebilecek Kovalar.

60 saniyede 60 farklı moda girebilen Kova burcu için romantik komedinin oldukça uygun olduğunu düşünüyoruz. Affeden ama unutmayan yanlarıyla filmdeki karaktere kin bile güdebilirsiniz. 2011 yapımı Friends With Benefits izlerken hem ağlayıp hem güleceğinize şüphemiz yok. 'Romantik komedi izlemem.' derseniz Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı filmiyle tanıdığımız ve kesinlikle tılsımlı bir aurası olduğuna inandığımız Luna Lovegood'un da Kova burcu olduğunu söyleyelim ve bu seriyi önerelim.

Duygu yoğunluğu denilince Balık.

Duygu yoğunluğu denilince Balık.

Şimdi kimse bize 'Balık burcu duygularını yoğun yaşamaz.' demesin, bizde Sezar'ın hakkı Sezar'a. Balık burcu sadece üzüntüyü değil tüm duygularını en uçta yaşamayı sever. Güven konusunda biraz fazla seçici olsanız da biz size IMDb ile geliyoruz sevgili Balıklar! 7.6 IMDb puanı ve konusuyla 2003 yapımı The Station Agent, size birçok duyguyu bir arada yaşatacak. 'İlle de drama, ille de ağlama istiyorum.' derseniz sadece ekibiyle bile göz dolduracak güzellikte olan Mahsun Kırmızıgül'ün ikinci yönetmenlik deneyimi olan 2009 yapımı Güneşi Gördüm filmi sizin tüm gözyaşı rezervinize yeter.

Sabrın ne olduğunu bilmeyen Koçlar.

Sabrın ne olduğunu bilmeyen Koçlar.

Koç burcu öyle yavaş yavaş ilerleyen filmlere tahammül edemez! Ayrıca bir şeyle ilgilenmiyorsa onu kesip atacağı için filmi de tak diye kapatır. Dolayısıyla Koç burcu için hızlıca akıp giden 2011 yapımı Limitless tam bir cevher. Biraz daha havalı bir yapım arıyorsanız kıyamet sonrası senaryolardan birini ele alan 2009 yapımı Zombieland, sizin için eğlenceli bir seçenek olabilir.

Bu filmleri izlemeyi ertelemeyin Boğalar.

Bu filmleri izlemeyi ertelemeyin Boğalar.

Her şeyi erteleyip yine de her işi hallettiğinizi biliyoruz ama bu filmler ertelemeye gelmez. Duygularınızı gizlemede bir usta olduğunuz aşikâr. Bu yüzden 2009 yapımı The Ugly Truth tam sizlik. Hem içinde kendinizden bir şeyler bulabileceğiniz hem izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız bir film. Yeme ve uyuma aşkınızı da göz önünde bulundurarak izlerken çok şaşıracağınız yeme bozukluğunu konu alan 2017 yapımı To The Bone, hayatın zor bir yönünü size tanıtacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir film boyunca yerinde oturacağından emin olamadığımız İkizler.

Bir film boyunca yerinde oturacağından emin olamadığımız İkizler.

Merak etmeyin biz sizi dengesizlik, kalpsizlik, ekstra flörtöz olmakla suçlamayacağız. Yine de orta yolu bulup çok hareketli olduğunuzu ve biraz gönül işlerini sevdiğinizi hep beraber kabul edelim. Sıkıldığınız ya da gerçekten hoşlandığınıza emin olamadığınız flörtleriniz arada sırada oldu mu? Öyleyse 2018 yapımı To All Boys I've Loved Before filmi tam size göre. Birçok erkeğe mektup yazıp bir kutuda biriktiren birinin hikâyesini anlatan bu yapımı size önermek isteriz. Hiçbir şeyin tesadüf olmadığına inandığınız için Loki'nin de İkizler burcu olduğunu hatırlatalım ve 2011 yapımı Thor filmine göz atmanızı önerelim.

Tutku dolu Yengeçler.

Tutku dolu Yengeçler.

Her şeyi çok yoğun hisseden su grubundan Yengeç burcu için dram dolu filmler önermeyeceğiz. 2004 yapımı 50 First Kiss, sabrının sonuna dayanan ve gerçek aşkı bulacağına inanan Yengeç burçları için gelsin. Evrenden bir işaret bekleyen ve her şeyi tamamen anlamak isteyen Yengeçler de son dönemlerde bilim kurgu kategorisinde adından sıkça söz ettiren 2015 yapımı The Martian'a bir göz atsın deriz!

İhtişamın adı Aslan burcu.

İhtişamın adı Aslan burcu.

Bizce doğru olmayan burnu yere düşse almayacağı rivayetini geçerek Aslan burcunun yaşama sevinci ve sevdiği bolca ilgi üzerinden ilerlemek isteriz. İzlerken kendinizi filmin içinde hissedeceğiniz detaylarla dolu ve moda dünyasını da anlatan 1998 yapımı Sex and the City, tam Aslan burcu filmi! Ayrıca asaleti ve zekâsıyla 2003 yapımı Karayip Korsanları: Kara İnci'nin Laneti filminin göz bebeği Elizabeth Swann de Aslan burcu. İzlerseniz kendinizle ortak özellikler çıkaracağınızı garanti ediyoruz!

Karmaşadan nefret eden Başaklar.

Karmaşadan nefret eden Başaklar.

Kanıt olsun diye her şeyin ekran görüntüsünü aldığınızı biliyoruz! Bize kalırsa bu filmleri izlemek için de bir ekran görüntüsünü alın. Ayakları sımsıkı yere basan realist Başak burçları için düzen vazgeçilmez bir parça. Mükemmeliyetçi yapısıyla tanınan Başak burcunun ünlü ismi Tom Ford'un yönettiği psikolojik gerilim konusunda oldukça iyi olan 2016 yapımı Nocturnal Animals'a bayılacaksınız. Soğukkanlı ve toksik ilişki sevdalısı Başaklar için seri katil Ted Bundy'nin hayatını konu alan 2019 yapımı Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile sizin için vazgeçilmez olabilir.

Filminizi de mantıklı seçiyoruz Teraziler.

Filminizi de mantıklı seçiyoruz Teraziler.

Mantık, adalet ve akıl denildiğinde oklar Terazi burcuna döner! 2010 yapımı Son Hava Bükücü filminin Avatar Aang'inin de bu özelliklerin tamamını gösterdiğini ve Terazi burcu olduğunu söylemeden geçemeyeceğiz. Eğer daha stratejik ve zekice tasarlanmış bir film kurgusu isterseniz şahane kadrosu ve senaryosuyla hırslı bir borsacının yapabileceklerini izleyeceğiniz 2013 yapımı The Wolf of Wall Street tam sizlik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hayatı müzik olan Akrepler.

Hayatı müzik olan Akrepler.

Çok yoğun hislerini saklamakta oldukça başarılı olsalar da ihtiras dolu yaşamlarıyla bilinen akreplerin en önemli güdüsü tutkudur. Çoğunlukla müziği de tutku olarak benimsemiş olurlar. Bu nedenle hırs, tutku ve müziğin bir arada olduğu 2014 yapımı Whiplash tam Akrep burcuna uygun. Ayrıca cinsel anlamda da çok yüksek bir enerjiye sahip olan Akrep burçları, 2004 yapımı 9 Songs filminde İngiliz bir buzul araştırmacısı ile Amerikan bir kadının aşkına tanık olabilir.

Eğlencenin merkezi Yaylar.

Eğlencenin merkezi Yaylar.

Her şeyden çok çabuk sıkılan ve âdeta mizah makinesi olan Yay burçlarının izlemediği komedi filmi kalmış mıdır? Çocuksu yapılarıyla da öne çıkan Yay burçları için önereceğimiz 2022 yapımı Otel Transilvanya: Transformanya, oldukça eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayacak ve hiç sıkılmadan izleyeceksiniz. Tabii ki Yay burçları sadece bu özellikleriyle öne çıkmaz. Açık konuşalım, Yay burçları sevince çok fazla bağlanır ama genelde pek de sadık olmayı başaramaz. Özgür ruhlu Maggie'nin aşk hayatını ele alan 2010 yapımı Love and Other Drugs, bu nedenle Yay burçlarının ilgisini çekecek yapımlar arasında.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
4
3
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın