Görüş Bildir
Haberler
Aşk Mantık İntikam'a Sürpriz Oyuncu! 4 Yıl Sonra Ekranlara Geri Dönüyor...

Aşk Mantık İntikam'a Sürpriz Oyuncu! 4 Yıl Sonra Ekranlara Geri Dönüyor...

Müge Kakşi
04.12.2021 - 22:56

FOX TV'nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam tüm hızıyla ekranlara devam ediyor. Son bölümünde olayların tümüyle değişmesi izleyiciyi ekranlara kilitlerken diziye sevindiren bir transfer iddiası geldi. Kariyerine ara verip çocuklarıyla birlikte olmayı tercih eden Anıl Altan 4 yılın ardından Aşk Mantık İntikam dizisiyle ekranlara geri dönüyor. İşte transfer haberinin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aşk Mantık İntikam'a Yeni Transfer

Aşk Mantık İntikam'a Yeni Transfer

Kariyerine ara veren ve çocukları ile birlikte olmayı tercih eden Anıl Altan, karısı Pelin Akil’in yeniden dizilere dönmesine rağmen beklemeyi tercih etmişti. Alin ve Lina isimli ikiz bebekleri bulunan çift son yıllarda sosyal medyadaki etkileyici paylaşımlarla geniş bir hayran kitlesi elde etti.

Pelin Akil, geçen sezon Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle izleyici karşısına çıkarak setlere geri dönüş yapmıştı. Pelin Akil, bu sezon ise Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli dizide başrolde yer aldı.

Anıl Altan Aşk Mantık İntikam'a Mı Geliyor?

Anıl Altan Aşk Mantık İntikam'a Mı Geliyor?

Mynet’te yer alan habere göre son olarak 2018 yılında Çember dizisinde rol alan Anıl Altan, Aşk Mantık İntikam dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı. İddiaya göre Altan, dizide İlhan Şen’in canlandırdığı Ozan karakterine rakip birine hayat verecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın