Görüş Bildir
Haberler
Amazon Prime Artık Türkiye'de: 30 Günlük Ücretsiz Deneme Süresinde Doya Doya İzleyebileceğiniz 20 Dizi

Amazon Prime Artık Türkiye'de: 30 Günlük Ücretsiz Deneme Süresinde Doya Doya İzleyebileceğiniz 20 Dizi

Mia Zona
15.09.2020 - 17:33

Artık Amazon Prime resmi olarak Türkiye'de! Yeni üyelik oluşturarak Amazon Prime'ın birbirinden başarılı yapımlarını 30 günlük ücretsiz deneme süresiyle birlikte doyasıya izleyebilirsiniz. İyi seyirler...

Not: Dizi açıklamaları Amazon Prime'dan alınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Upload

1. Upload

İnsanlar gelecekte bilinçlerini lüks bir dijital ahirete yükleyebilmektedir. Alemci Nathan bir sanal tatil yerine yüklendiğinde aklı başında Nora'yla tanışır. Nora başta Nathan'ın sadece müşteri hizmetleri “meleği” olsa da dostluğu, sevgiyi ve amacını bulmasına yardım ederek bundan çok daha fazlası olur.

2. Good Omens

2. Good Omens

Kıyamet yaklaşıyor, bu da dünyadaki yaşama oldukça düşkün olan bir melek ve iblisin kıyameti durdurmak için işbirliği yapmak zorunda kalması anlamına geliyor. Fakat dünyanın sonunu getirmesi gerektiğini bilmeyen 11 yaşındaki deccalı kaybediyorlar. Onu bulup çok geç olmadan dünyayı kurtarmak için bir maceraya atılıyorlar.

3. The Boys

3. The Boys

The Boys ünlüler kadar popüler, politikacılar kadar etkili ve Tanrılar kadar saygı gören süper kahramanlar süper güçlerini kötüye kullandığında ne olduğunu alaya alıyor. Boys, haşmetli Vought'un desteğiyle 'Yediler' hakkındaki gerçeği açığa çıkarmak üzere bir kahramanlık macerasına atılırken süper güçlülere güçsüzlerin kapışmasını izliyoruz.

4. The Man in the High Castle

4. The Man in the High Castle

Philip K. Dick'in ödüllü romanından uyarlanan ve yürütücü yapımcılığını Ridley Scott (Bıçak Sırtı) ve Frank Spotnitz'in (Gizli Dosyalar) yaptığı Yüksek Şatodaki Adam, Müttefik Devletler'in 2. Dünya Savaşı'nı kaybettiği ve Japonya ile Almanya'nın Birleşik Devletler'i yönettiği bir dünyayı inceliyor. Rufus Sewell (John Adams), Luke Kleintank (Pretty Little Liars) ve Alexa Davalos (Mob City) oynuyor.

5. Fleabag

5. Fleabag

Fleabag, kendini Londra’da modern yaşamın ortasına atan; zeki, cazibeli, sinirli ve kederden yerle bir olmuş bir kadının zihnine açılan, komik ve dokunaklı bir penceredir. Ödüllü oyun yazarı Phoebe Waller-Bridge’in hem kaleme alıp hem de canlandırdığı Fleabag, kendisine yardım etmeye çalışan herkesi reddederken iyileşmeye ve cesaretini korumaya çalışan patavatsız bir kadındır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. The Marvelous Mrs. Maisel

6. The Marvelous Mrs. Maisel

1958'de New York'ta Midge Maisel, kocası, çocukları ve Upper West Side bölgesindeki dairesinde şık Yom Kippur yemekleriyle hayatını mutlu mesut sürdürmektedir. Ancak sürpriz bir değişiklikle hayatta başka neyde iyi olduğunu bulması gerekir. Stand-up komedyeni olmak onun dışında herkes için çılgın bir seçimdir.

7. The Expanse

7. The Expanse

Siyasi eylemciye dönüşen zengin kızı Julie Mao'nun kaybolması, Ceres'li dedektif Joe Miller'ın (Thomas Jane), kazara gemi kaptanı olan James Holden'ın (Steven Strait) ve BM politikacısı Chrisjen Avasarala'nın (Shohreh Aghdashloo) hayatlarını birbirine bağlar. Üçü, Dünya, Mars ve Kuşak arasındaki gerilim sürerken, gelmiş geçmiş en büyük komployu ortaya çıkarırlar.

8. Modern Love

8. Modern Love

Sıra dışı bir dostluk. Tekrar alevlenen unutulmuş bir aşk. Dönüm noktasında bir evlilik. Randevu olmayan bir randevu. Alışılmadık yeni bir aile. Bunlar, sevginin neşeli ve kederli taraflarını anlatan benzersiz hikayeler. Her biri, New York Times'ın çok sevilen 'Modern Aşk' köşesindeki gerçekten yaşanmış kişisel makalelerden alınmıştır.

9. Electric Dreams

9. Electric Dreams

Her bölüm, Britanyalı ve Amerikalı yazarlardan oluşan yaratıcı bir ekip tarafından, tüm dünyadan izleyeciler için, etkili ve sürükleyici birbirinden bağımsız öyküler hâlinde düzenlendi ve günümüze uyarlandı.

10. Tales From the Loop

10. Tales From the Loop

Simon Stålenhag’ın harikulade tablolarından esinlenen “Döngü”, evremin gizemlerini çözmek ve keşfetmek için yapılmış bir makine olan Döngü’nün üstünde yaşayan insanların akıl almaz maceralarını araştırmakta, daha önce bilim kurguya atfedilen şeyleri olanaklı kılmaktadır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Hanna

11. Hanna

Hem soluk soluğa bir gerilim hem de yetişkinliğe geçiş dramı olan HANNA, ormanda büyüyen sıra dışı bir genç kızın yolculuğunu izliyor. Kendi bildiğini okuyan bir CIA ajanının amansız takibinden kaçan Hanna, aynı zamanda kimliğinin altında yatan gizemi ortaya çıkarmaya çalışıyor.

12. The Tick

12. The Tick

Süper kahramanların yaşadığı bir dünyada, ruhsal problemler yaşayan ve özel gücü olmayan bir muhasebeci, şehrinin, ölü sanılan kötü bir adam tarafından yönetildiğinin fark eder. Bu komploya ışık tutma çabasında garip, mavi bir kahramanla ortak olur. Birlikte, gözü dönmüş kötü karakterler, kanun kaçakları, çılgın bilim ve süper insan gariplikleriyle dolu bir yolculuğa çıkarlar.

13. The Widow

13. The Widow

Kocasının gizemli bir şekilde ortadan kaybolmasını araştıran kadının yolu Kongo'ya düşer. Sevdiği adama ne olduğuyla ilgili gerçeği burada görmek zorunda kalır.

14. Homecoming

14. Homecoming

İyi niyetler. Dengesiz müdürler. Artan paranoya. Kontrolden çıkan, eşi benzeri görülmemiş sonuçlar. Heidi (Julia Roberts), askerlerin sivil hayata geçişine yardımcı olan Homecoming adlı tesiste çalışmaktadır. Yeni bir hayata başlamasından yıllar sonra Savunma Bakanlığı onun Homecoming'den niye ayrıldığını sorgular. Heidi kendisine anlattığından çok farklı bir hikâye olduğunu fark eder.

15. Lore

15. Lore

The Walking Dead'in ve The X-Files'ın yapımcılarından imzalı bu antoloji serisi, Aaron Mahnke’nin “Masal” podcast yayınlarını işliyor ve en korkunç kabuslarımıza giren gerçek olayları sunuyor. Dramatik sahnelerle animasyonu, arşiv görüntülerini ve anlatımı iç içe sunan Masal, vampirler, kurt adamlar ve vücut hırsızları gibi korku efsanelerinin köklerinin gerçek olaylara dayandığını gösteriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Forever

16. Forever

Evli çift June ve Oscar, Kaliforniya banliyösünde rahat ama rutin bir hayat yaşar. Yıllardır aynı sohbeti ediyor, aynı yemekleri yiyor ve aynı kiralık göl evinde tatile çıkıyorlar. Fakat June, hayatı biraz renklendirmekle ilgili Oscar'la konuştuktan sonra beklenmedik bir olay ilişkilerini değiştirir ve gerçekten birbirleri için mi yaratılmışlar, karar vermek zorunda kalırlar.

17. Absentia

17. Absentia

Bir seri katilin peşinden giderken iz bırakmadan kaybolan bir FBI ajanını konu alıyor. Altı yıl sonra ormandaki bir kulübede ölmek üzereyken ve geçmiş yıllara dair hafızası gitmiş hâlde bulunur. Eve döndüğünde, kocasının tekrar evlendiğini ve oğlunu başka bir kadının yetiştirdiğini, adının birkaç cinayete karıştığını öğrenir.

18. Hand of God

18. Hand of God

Tek oğlu PJ'nin intihar girişiminden sonra Yargıç Pernell Harris, Tanrı'nın sesini duyduğuna inanmaya başlar. O ses kendisine, PJ’nin eşi Jocelyn'e tecavüz edip PJ'nin intihar girişimine sebep olan kişiyi bulmasını ve onu adaletin karşısına çıkarmasını söyler. Şüpheli bir din adamı olan Papaz Paul'un teşviğiyle, KD adındaki bağnaz ve hiddetli bir eski suçluyla bir olup adaletin peşine düşer.

19. Diablo Guardian

19. Diablo Guardian

Meksika’daki hayatından sıkılan Violetta para dolu çantayla New York’a kaçar. Domuz, yazacak hikaye arayan bir yazardır. Violetta onu koruyucusu ilan eder. Tüm sınırları çiğner ve Nefas’ın tuzağına düştüğünde de bunun bedelini öder. Violetta kaçıp özgürlüğüne kavuşmayı deneyecektir.

20. Carnival Row

20. Carnival Row

Karnaval Sokağı'nda bir seri katil olmasına ve hükûmetin alt sınıf vatandaşlarının ölmesini göz ardı etmesine rağmen, birçok savaş görmüş olan dedektif Rycroft Philostrate, bu cinayetleri durdurmaya ve kırılgan olan barışı korumaya istekli tek kişidir. Ancak mülteci perilerden biri olan Vignette Stonemoss, Burgue'e geldiğinde, Philo'yu unutmaya çalıştığı geçmişiyle hesaplaşmaya zorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
44
14
11
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Osman Değirmenci

Peki haşmetli padişahımız ne zaman kapanacağı konusunda açıklama yapmadı mı?

Alper Uyumaz

Haşmetli Padişahımızın pek kapatacağını düşünmüyorum zira Dizilerin hiçbirini LGBT ve türevleri yok denecek kadar az.

Mustafa Arda El

Bunların hepsi internette ücretsiz

Heisenberg

Heç...

hakanyl633984981

Netflixte birşey bırakmadım bunuda 1 ayda bitirir üyeliğimi çekerim