Görüş Bildir
Haberler
Ajax'dan 8 Yaşındaki Taraftara Büyük Jest

Ajax'dan 8 Yaşındaki Taraftara Büyük Jest

Fatih
01.01.2014 - 22:07

Galatasaray'ın eski yıldızlarından Frank de Boer, 8 yaşında kronik bir rahatsızlığa sahip olan Ajax taraftarı Jay Jay Williem adlı çocuğun hayallerini gerçekleştirdi.

Kaynak: AMKSpor

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hollanda’nın köklü kulübü Ajax, 8 yaşında kronik bir rahatsızlığa sahip olan Jay Jay Williem adlı çocuğun hayallerini gerçekleştirdi.

Uzun süreden beri kronik bağırsak sendromu ile mücadele eden Jay Jay için harekete geçen Ajax Kulübü, 8 yaşındaki bu futbol aşığı çocuğa hayatı boyunca unutamayacağı bir gün yaşattı.

Son model bir Mercedes’le evinden alınan Jay Jay Willem, daha sonra A takımla birlikte antrenmanlara çıktı.

Antrenman sahasında futbolcularla hünerlerini sergileyen Jay Jay ardından forma setini teknik direktör Frank de Boer’in elinden aldı.

NAC Breda ile oynanan lig maçı öncesi Jay Jay Willem ile basın mensuplarının karşısına çıkan teknik direktör Frank de Boer, “Sizlere yeni bir oyuncumuzu tanıtmak istiyorum. Jay-Jay sol açık oynuyor ve antrenmanlarda oldukça dikkatimizi çekti. Yetenekli bir futbolcu ve ilerleyen yıllarda A takım için oynayabileceğini düşünüyorum” diye konuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hollanda TV kanalı Fox News ise genç oyuncunun için özel bir analiz yayınlayarak bu jesti devam ettirdi. Yayınlanan analizde; “Ajax bu adama dikkat edin. Jay-Jay, hızlı, akıllı, kurnaz bir oyuncu. O futbol hakkında her şeyi biliyor. Bu küçük adama dikkat edin, başka bir kahraman Jay-Jay Willems doğuyor” ifadelerine yer verildi.

Basın toplantısının ardından A takım oyuncularıyla soyunma odasına inen Jay Jay, Ajax’ın efsane futbolcusu Johan Cruyff’a ait 9 numaralı formayı sırtına geçirdikten sonra sahaya çıktı. Sahaya çıkıp ısınan Jay Jay için son sürpriz ise büyük ekranda adının ve forma numarasının yayınlanması oldu.

Bu unutulmaz ve dokunaklı günü anbean kaydeden Ajax Kulübü ise yayınladığı video ile bu durumda olan Jay Jay gibi çocuklara yardım eli uzattıklarını duyurdu.

Ajax Kulübünün Yayınladığı Video

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0