Görüş Bildir
Haberler
Ajan Olsan Hangi Ülkenin İstihbaratına Çalışırdın?

Ajan Olsan Hangi Ülkenin İstihbaratına Çalışırdın?

Sen hangi ülkenin ajanısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Sır tutma konusunda kendini puanlar mısın?

4. Genellikle ruh halin hangi emoji gibi?

5. Ajanlık yaparken ortağın bir hayvan olsa hangisinin olmasını isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eee ajan dediğin giyimine dikkat eder. Sen hangisini tercih ederdin?

7. Sana bu özel eşyalardan sadece birini verecekler. Hangisini tercih ederdin?

8. Son olarak sana bir de otomobil lazım. Bunlardan hangisini tercih ederdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Rusya'nın ajanı olurdun!

Rusya'nın ajanı olurdun!

Verdiğin cevaplara göre sen Rus KGB ajanı olurdun. Güçlüsün. Gücün varsa var olabileceğinin farkındasın. Gereksiz romantikliklere tahammülün yok. Gerçekçi bir yönün var ve karar verirken kalbinle değil beyninle adım atıyorsun. Duygularımızın, ani reflekslerimizin hep sıkıntı çıkardığını gördüğünden ara sıra içsel çekişmeler yaşasan da mantığın duygularına karşı daima kazanan taraf oluyor.

İngiltere'nin ajanı olurdun!

İngiltere'nin ajanı olurdun!

Verdiğin cevaplara göre sen İngilizlerin meşhur gizli servisi MI6 ajanı olurdun. Hırslısın. Yenilsen bile pes etmiyor, düştüğünde ayağa kalkar kalkmaz yeniden mücadele etmeyi düşünüyorsun. Çünkü, hayat o kadar kısa ve hızlı ilerliyor ki; ağlanacak, sızlanacak vakti boş vakit olarak görüyorsun. Kime karşı, neye karşı olursa olsun savaşmaktan yılmıyorsun. Yenilsen de elinden gelenin en iyisini yaptığın için, için rahat. Hiçbir eyleminden pişmanlık duymuyorsun.

İsrail ajanı olurdun!

İsrail ajanı olurdun!

Verdiğin cevaplara göre sen İsrail MOSSAD ajanı olurdun. Özgür ruhlusun. Bağımsızlığın senin için en önemli değer. Çünkü, başkasına bağlı kişilerin kendisi olamayacağını, kendileri olamadıkları için kendilerinden ödün verdiklerini düşünüyorsun. Eğer konu senin özgürlüğünse her türlü mücadeleye çekinmeden giriyorsun. Tavizler vermeyi sevmiyorsun, bazıları bunu başına buyruk davranmak olarak görse de kalbinin sesini dinlediğin için bunu önemsemiyorsun. Çünkü hür olmak senin karakterinde var.

Fransa'nın ajanı olurdun!

Fransa'nın ajanı olurdun!

Verdiğin cevaplara göre sen Fransız gizli servisi DGSE ajanı olurdun. Uyumlusun. Çevrendeki, dünyadaki gelişmelere karşı kayıtsız kalamıyorsun. Değişmeyen tek şeyin değişim olduğunun farkındasın. Bu yüzden dünyanın dönüş hızına yetişmeye hatta onu geçmeye çalışıyorsun. Sabit fikirli değilsin. Herkesin fikrini önemsiyorsun. İyi bir dinleyici olduğun için karar verirken başkalarının önerilerini de dikkate alıyorsun. İnsanoğlunun tek başına bir hiç olduğunu, her şeyin birlikte güzel olduğunu bildiğinden senin için en ufak bir tavsiyenin bile çok büyük önemi var.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
178
73
56
40
18
17
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
melike doğan

İngiltere'nin ajanı olurdun! İngiltere'nin ajanı olurdun! Verdiğin cevaplara göre sen İngilizlerin meşhur gizli servisi MI6 ajanı olurdun. Hırslısın. Yenil... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Rusya'nın ajanı olurdun!

Catwoman

Rus KGB ajanı