Görüş Bildir
Haberler
Ahmet Davutoğlu'nu Konuk Ettikten Sonra: Yavuz Oğhan'ın Sputnik'teki Programlarına Son Verildi

etiket Ahmet Davutoğlu'nu Konuk Ettikten Sonra: Yavuz Oğhan'ın Sputnik'teki Programlarına Son Verildi

Dün eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu ağırlamalarının ardından, Yavuz Oğhan'ın Sputnik'te yaptığı radyo programlarına son verildi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gazeteci Yavuz Oğhan'ın Sputnik'te yaptığı 'Bidebunu dinle' ve İsmail Saymaz ile Akif Beki ile birlikte yaptığı 'Söylemesi Bizden' programlarına son verildi.

Oğhan kararı Twitter'dan açıkladı

Oğhan, kararı “Türkiye’de hiç bir iyi iş cezasız kalmaz, dün Davutoğlu ile mülakat yaptık bugün programlarımız bitti, üstelik yayını kendi YouTube kanalımızdan yaptığımız halde, #bidebunudinle ile @makifbeki ve @ismailsaymaz la yaptığımız #söylemesibizden artık RS FM’de değil.” mesajıyla duyurdu.

Yavuz Oğhan, dün İsmail Saymaz ve Akif Beki ile Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu konuk etmişti. Davutoğlu programda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hükümete karşı eleştirilerini dile getirmiş, başta yeni parti olmak üzere hakkında merak edilenleri yanıtlamıştı.

Radyo programlarının kaldırılmasına Ahmet Davutoğlu da tepki gösterdi: "Her kapıyı kapatsalar da biz yeni kapı açacak, susmayacağız."

İçeriğin Devamı Aşağıda

Davutoğlu, Twitter'dan, 'Dün benimle mülakat gerçekleştiren üç basın mensubu@ yavuzoghan @makifbeki ve @ismailsaymaz ‘ın programlarına son verilmesinden büyük üzüntü duydum. Kendileri sadece gazetecilik yaptılar. Bu kararın hiç bir izahı yok. Her kapıyı kapatsalar da biz yeni kapı açacak, susmayacağız.' diyerek karara tepkisini dile getirdi.

Zafer Arapkirli'nin de işine son verildi

Öte yandan Sputnik'te her sabah Seyr-i Sabah isimli radyo programını sunan Zafer Arapkirli de, çalıştığı kurumla yollarının ayrıldığını duyurdu. 

Arapkirli, '3 yılı aşkın bir süredir her sabah 07.00-09.00 arası sizlerle SEYR-İ SABAH eylediğimiz @rsfm978 ile yollarımızın ayrıldığını, ben de duyurmak isterim. Özgürce, onuru ile gazetecilik-yayıncılık yapmak isteyene yer mi yok? Mekan mı yok? Görüşürüz.' diye yazdı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
439
170
36
29
24
10
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
alp alper

davutoğlu zamanında muhalif olanlara yapılana sesini çıkarmadın bak sıra sana geldi. keser döner sap döner gün gelir hesap döner.

Viyol10sel

Davutoglu rus uçağının düşürülmesi emrini ben verdim demişti zamanında, şimdi Tayyiple Rusların ortak düşmanı olmuş Davutoğlu o yüzden rus medyasi cezayi kes... Devamını Gör

bebe

Siz mağdur edebiyatı yapıp kitlenizin oylarını bölmeye devam edin de bizim önümüz açılsın