Görüş Bildir
Haberler
ABD Büyükelçiliği'nden Türkiye'deki Vatandaşlarına Bir Güvenlik Uyarısı Daha

ABD Büyükelçiliği'nden Türkiye'deki Vatandaşlarına Bir Güvenlik Uyarısı Daha

Batuhan
27.04.2016 - 12:21 Son Güncelleme: 27.04.2016 - 14:22

Amerikan Büyükelçiliği, Türkiye'deki vatandaşlarını, turistik bölgelere yönelik 'muteber' terör tehdidi nedeniyle uyardı. Açıklamada 'Terör örgütlerinin Türkiye'deki popüler turistik bölgelere saldırmak için fırsat kolladığı yönünde ABD hükümeti muteber bulgular edinmeye devam etmektedir.' denildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara'daki ABD Büyükelçiliği tarafından Türkiye'deki Amerikan vatandaşlarına dün e-posta yoluyla 'acil mesaj' ibaresiyle gönderilen iletide, 'Terör örgütlerinin Türkiye'deki popüler turistik bölgelere saldırmak için fırsat kolladığı yönünde ABD hükümeti muteber bulgular edinmeye devam etmektedir. Türkiye'deki yabancı turistler terör örgütlerinin açık şekilde hedefindedir ve kalabalık mekanlar ile popüler turist bölgelerindeki potansiyel tehdide karşı Amerikan vatandaşlarının dikkatli olması gerekmektedir' denildi.

Geçtiğimiz ay İstiklal Caddesi'nde düzenlenen intihar saldırısında 2'si çifte ABD ve İsrail vatandaşı, 1 İsrail ve 1 İran vatandaşı hayatını kaybetmişti.

ABD Başkonsolosluğu

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
73
37
9
8
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Batuhan Öncel

Şimdi çıkıp ''birileri'' yine der; ülkeyi karıştırmak istiyorlar, yalan bunlaaar ! yok öyle bir şeeey ! diye o ''birilerine'' inananlar da rahat davranır ve ... Devamını Gör

Osman YASAR

Ülke Dingonun ahiri oldu anasini satayim ,gelen gecen terör uyarisi veriyor

Kağan Göktaş

Turistik yerlerde uzun zamandır bir terör saldırısı bekleniyor zaten. Muhtemel ihtimaller İzmir, Antalya veya İstanbul'un çok turist çeken yerleri. Dikkat!