Görüş Bildir
Haberler
82 Yaşındaki Zehra Nine Hollanda Kraliyet Nişanı'na Layık Görüldü: 'Milletimi Sevdiğim İçin Yaptım'

etiket 82 Yaşındaki Zehra Nine Hollanda Kraliyet Nişanı'na Layık Görüldü: 'Milletimi Sevdiğim İçin Yaptım'

Hollanda'nın Lahey kentinde yaşayan 82 yaşındaki Zehra Türker, uzun yıllardır yaptığı gönüllü işlerden dolayı kraliyet nişanına layık görüldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AA'da yer alan habere göre, aslen Kırklarelili olan 1937 doğumlu Zehra Türker, Hollanda'da uzun yıllar farklı kentlerden topladığı yardımları, Türkiye'de farklı kurumlar aracılığıyla muhtaç olan kişilere ulaştırdı. Yaptığı çalışmalarla iki ülke arasında köprü olan Türker, yaptığı yardımlar karşılığında Hollanda tarafından ödüllendirildi.

Nişanı Lahey Belediye Başkanının elinden aldı

Hollanda'da yaşayan 82 yaşındaki Zehra Türker'e, uzun yıllar yaptığı gönüllü çalışmalardan dolayı kraliyet nişanı verildi. Lahey kentindeki Diligentia tiyatro salonunda düzenlenen törende, 1997 yılından beri Hollanda'da farklı gönüllü çalışmalarda bulunan Türker, kraliyet nişanını Lahey Belediye Başkanı Pauline Krikke'nin elinden aldı.

'Böyle bir ödül beklemiyordum'

'Böyle bir ödül beklemiyordum'
İçeriğin Devamı Aşağıda

Uzun yıllardır Hollanda'da yaşadığını belirten Türker, 'Milletimi çok sevdiğim için bu yardımları yaptım. Böyle bir ödül alacağımı beklemiyordum ama bu yaptığım iyiliklerin karşılığının bir gün ödüllendirileceğini biliyordum' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
767
364
20
9
7
7
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
psaiidfl

Hollanda’da topladığı yardımları Türkiye’ de yardıma muhtaç kişilere yollayıp sadece Hollanda’da takdir görüyor, tam tersi olması gerekmiyor muydu ?

Viyol10sel

Trakya insanı başkadır, helal olsun teyzeme

Sigurd

Yüzüne, gülüşüne yansımış teyzemin kalbinin güzelliği de