Görüş Bildir
Haberler
6 Ocak Pazartesi Hava Durumu Nasıl? Kar Yağmaya Devam Edecek mi? Bugün Hava Nasıl Olacak?

6 Ocak Pazartesi Hava Durumu Nasıl? Kar Yağmaya Devam Edecek mi? Bugün Hava Nasıl Olacak?

GNS
06.02.2023 - 01:00

Olumsuz hava koşulları tüm ülkeyi etkisi altına almış durumda. 5 Şubat Pazar gecesi başlayan kar yağışı ve fırtına tüm yurt genelinde, gündelik yaşamı olumsuz etkileyeceği öngörülerek 6 Şubat Pazartesi günü için tatil ilan edilmesine sebep oldu. Vatandaşlar, gün boyu hava durumunun nasıl seyredeceğine dair meraklarını gidermek için soluğu internette aldı. Peki 6 Ocak Pazartesi hava nasıl olacak? Bugün hava nasıl? Hava durumu nasıl? İşte 6 Ocak Pazartesi hava durumu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6 Ocak Pazartesi Hava Nasıl Olacak?

6 Ocak Pazartesi Hava Nasıl Olacak?

MGM tarafından yapılan açıklamaya göre ülke geneli yağışlı ve çok bulutlu olacak. Kıyı Ege, Akdeniz kıyıları ve Doğu Karadeniz kıyılarında yağmur ve sağanak etkili olacak. Diğer bölgelerde karla karışık yağmur ve kar beklentisi sürüyor. Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz kıyıları, Orta Karadeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Akdeniz, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu'nun güney ve batısı, Erzurum, Ağrı, Afyonkarahisar, Denizli, Bolu, Düzce, Gümüşhane, Bayburt, Giresun, Trabzon ve Kırklareli'nin doğusunda kuvvetli kar ve karla karışık yağmur beklentisi bulunuyor. İç ve doğu kesimlerde don ve buzlanma, yer yer pus ve sis görüleceği ifade ediliyor. Hava sıcaklıklarının düşeceği ve yüksek kar örtüsüne sahip bölgelerde çığ riski bulunduğu ifade ediliyor. 

MGM UYARILARI:

Kuvvetli Yağış Uyarısı: Ege, Akdeniz ve Doğu Karadeniz kıyılarında sağanak yağmur, karla karışık yağmur ve kar bekleniyor. Marmara'nın doğu kesimleri, Batı Karadeniz kıyı kesimleri, Orta Karadeniz, İç Anadolu güney ve doğu kesimleri, Akdeniz, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu güney ve batı kesimleri, Erzurum, Ağrı, Afyonkarahisar, Bolu, Denizli, Düzce, Bayburt, Gümüşhane, Giresun, Kırklareli ve Trabzon gibi yerlerde yağışların kuvvetli olacağı öngörülüyor. Vatandaşların tüm olumsuz hava koşullarına karşı tedbirli olmaları gerekmektedir. 

Kuvvetli Rüzgar Uyarısı: Marmara, Ege, Akdeniz, Batı ve Orta Karadeniz, İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin bazı kesimlerinde rüzgarın şiddetli, kısa süreli fırtına halinde eseceği öngörülüyor. Fırtına dolayısıyla ulaşımda aksama, çatı uçması, ağaç devrilmesi, tipi, kar yağışı gibi pek çok olumsuz duruma karşı tedbir alınması gerektiği ifade ediliyor.

Meteoroloji hava durumu paylaşımı:

Meteoroloji fırtına uyarıları:

Meteoroloji hava durumu uyarıları:

Bugün Hava Nasıl?

Bugün Hava Nasıl?

MARMARA

EDİRNE -1°C, 2°C Çok bulutlu ve yarın (Pazartesi) aralıklı kar yağışlı

İSTANBUL 1°C, 5°C Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu gece saatlerinden itibaren yüksek kesimleri başta olmak üzere il genelinde kuvvetli olması bekleniyor.

KIRKLARELİ -3°C, 0°C Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu gece saatlerinden doğusunda yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

KOCAELİ 2°C, 5°C Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu gece saatlerinden itibaren yüksek kesimleri başta olmak üzere il genelinde kuvvetli olması bekleniyor.

EGE

DENİZLİ 0°C, 2°C Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam saatlerinde kuvvetli, yükseklerinde yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.

İZMİR 1°C, 6°C Çok bulutlu, bu akşam saatlerinde il geneli, yarın (Pazartesi) kuzey kesimleri yer yer yağmur ve sağanak yağışlı

KÜTAHYA -2°C, 0°C Çok bulutlu ve kar yağışlı

MUĞLA -1°C, 4°C Çok bulutlu ve bu akşam saatlerinde sağanak yağışlı

AKDENİZ

ADANA 7°C, 11°C Çok bulutlu ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kuvvetli sağanak, iç ve yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı şeklinde olması bekleniyor.

ANTALYA 6°C, 12°C Çok bulutlu ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kuvvetli sağanak, iç ve yüksek kesimlerinde yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olması bekleniyor.

HATAY 4°C, 9°C Çok bulutlu ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kuvvetli sağanak, iç ve yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı şeklinde olması bekleniyor.

MERSİN 7°C, 12°C Çok bulutlu ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kuvvetli sağanak, iç ve yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı şeklinde olması bekleniyor.

İÇ ANADOLU

ANKARA -1°C, 1°C Çok bulutlu, bu gece saatlerinden itibaren aralıklı kar yağışlı

ESKİŞEHİR -2°C, 1°C Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı

KAYSERİ -2°C, 1°C Çok bulutlu, kuvvetli, yüksekleri yer yer yoğun kar yağışlı

KONYA -2°C, 0°C Çok bulutlu, yer yer kuvvetli olmak üzere kar yağışlı

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kar Yağışı Devam Edecek mi?

Kar Yağışı Devam Edecek mi?

BATI KARADENİZ

BOLU -1°C, 2°C Çok bulutlu ve yarın (Pazartesi) yer yer kuvvetli olmak üzere kar yağışlı

DÜZCE 2°C, 4°C Çok bulutlu, yarın (Pazartesi) kuvvetli karla karışık yağmur ve yüksekleri kuvvetli kar yağışlı

KASTAMONU -4°C, 2°C Çok bulutlu, yarın (Pazartesi) kıyıları kuvvetli olmak üzere karla karışık yağmurlu, il merkezi kar yağışlı

ZONGULDAK 2°C, 5°C Çok bulutlu ve yarın (Pazartesi) karla karışık yağmur, iç ve yüksekleri yer yer kuvvetli kar yağışlı

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

AMASYA 1°C, 4°C Çok bulutlu, kuvvetli kar ve yüksekleri yer yer yoğun kar yağışlı

SAMSUN 4°C, 7°C Çok bulutlu, kuvvetli yağmurlu, iç ve yüksek kesimleri kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışlı

TOKAT -1°C, 2°C Çok bulutlu, kuvvetli kar ve yüksekleri yer yer yoğun kar yağışlı

TRABZON 6°C, 7°C Çok bulutlu, kuvvetli yağmurlu, iç ve yüksekleri kar yağışlı

DOĞU ANADOLU

ERZURUM -6°C, 0°C Çok bulutlu ve kuvvetli kar yağışlı

KARS -8°C, -1°C Çok bulutlu ve kar yağışlı

MALATYA -3°C, 1°C Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olması bekleniyor.

VAN -3°C, 3°C Çok bulutlu ve güneyinde kuvvetli olmak üzere kar yağışlı

GÜNEYDOĞU ANADOLU

DİYARBAKIR 0°C, 9°C Çok bulutlu, il genelinde kuvvetli olmak üzere karla karışık yağmur ve yüksekleri kar yağışlı

GAZİANTEP 0°C, 6°C Çok bulutlu, il genelinde kuvvetli olmak üzere karla karışık yağmur ve yüksekleri kar yağışlı

SİİRT 0°C, 6°C Çok bulutlu, il genelinde kuvvetli olmak üzere karla karışık yağmur ve yüksekleri kar yağışlı

ŞANLIURFA 2°C, 7°C Çok bulutlu, il genelinde kuvvetli olmak üzere yağmur ve karla karışık yağmurlu

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın