Görüş Bildir
Haberler
23 Ekim Günlük Burç Yorumları: Hafta Sonu Burçları Aşk, Sağlık, Para ve Kariyerde Ne Bekliyor?

23 Ekim Günlük Burç Yorumları: Hafta Sonu Burçları Aşk, Sağlık, Para ve Kariyerde Ne Bekliyor?

Hafta sonunun ilk saatlerinde vatandaşların gündeminde günlük burç yorumları bulunuyor. Astrolojiye meraklı vatandaşlar, 23 Ekim Cumartesi günlük burç yorumlarını araştırıyor. Burç yorumlarında, sağlık, aşk, para ve kariyer konuları öne çıkıyor. İşte Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçları için günlük burç yorumları

İçeriğin Devamı Aşağıda

23 Ekim Günlük Burç Yorumları

23 Ekim Günlük Burç Yorumları

Sosyal medya kullanıcıları tarafından 'Twitburc' olarak da bilinen ve tanınan Zeynep Turan, 23 Ekim günlük burç tahminlerini açıkladı.

Koç: İnsanlar ile iletişim becerilerini geliştirmek istiyorsun. Evli bir Koç burcuysan, eşin ile baş başa romantik bir gece geçirmek için hazırlıkların olabilir.

Boğa: Son bir yıldır yaşadıkların aklına gelebilir. Ama bugün itibariyle karşıt burcunda hareket edecek olan Güneş, yeni bir sayfa açmanı sağlayacak. Besleme ve diyet konuları gündeminde fazlaca yer bulabilir.

İkizler: Seni yoran, kararsız kaldığın konular çözüme ulaşıyor. Güneş'in bugün itibariyle su burcunda konumlanmaya başlaması, belirsizlikleri de ortadan kaldıracak.

Yengeç: İsteksizlikten sıyrılmanın yollarını bulmaya çalışacaksın. Hafta sonunu çalışarak geçirmek istemesen de çıkan bazı problemler telefonunun susmamasına neden olabilir.

Burçlarda Aşk, Sağlık ve Para Yorumları

Burçlarda Aşk, Sağlık ve Para Yorumları

Aslan: Hayal kırıklığına uğramak, fazlasıyla gergin bir yapının içerisine sokuyor. Çocukları olan bir Aslan burcuysan, onlar için sürpriz bir sinema gecesi organize etmek isteyebilirsin.

Başak: Teknoloji ile arandaki buzlar bir türlü erimiyor. Akşamüzeri kendine şık bir sofra hazırlamaya karar verip, farklı kültürlerden lezzetleri denemek isteyebilirsin.

Terazi: Maddi anlamdaki harcamaların seni oldukça zorlayabilir. Yalnız yaşayan bir Terazi burcuysan evde sıkıldığını hissedip kendine eski film arşivlerinden film seçip izleyebilirsin.

Akrep: Problem yaşadığın kişilerle aranı düzeltmek için atacağın adımlar, aynı şekilde karşılık bulacak. Güneş, bugünden itibaren burcunda hareket etmeye başlayacak. Günü kendine ayırmak isteyebilirsin.

Günlük Burç Yorumlarında Neler Var?

Günlük Burç Yorumlarında Neler Var?

Yay: Olaylar karşısında sürekli olarak kararsız kalıyor olman çevrendekiler tarafından eleştirilebilir. Maddi konulardaki planlarında değişiklikler söz konusu olabilir.

Oğlak: Son zamanlardaki tavırların ile fark etmesen de yakınındaki bazı kişileri kırmış olabilirsin. Aile içerisinde yaşanan sürpriz gelişmelerin haberlerini gün içerisinde alabilirsin.

Kova: İkinci kez burcuna geçecek olan şans gezegeni ile birlikte kendini çok daha rahat ifade edeceksin. Yaşam alanında farklılık yaratmak için farklı dekorasyon tarzlarını araştırmaya girişebilirsin.

Balık: Hafta sonu olsa da aklı işlerinde olabilir. Güneş bugün itibariyle su burcunda konumlanıyor. Bugün çevrende bazı konular hakkında birtakım asılsız konuşmalar işitebilirsin.

Kaynak: Sabah

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın