Görüş Bildir
Haberler
16 Yaşında Çocuğa Cinsel İstismar Soruşturması: 7 Kişi Gözaltına Alındı

16 Yaşında Çocuğa Cinsel İstismar Soruşturması: 7 Kişi Gözaltına Alındı

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, R.G.'nin (16), alkol ve uyuşturucu verildikten sonra cinsel istismara uğradığı iddiası üzerine başlatılan soruşturma kapsamında, şüphelinin genç kızın arkadaşı olan E.C. (18) olduğu belirlendi. E.C.'nin de dahil olduğu 11 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. 11 kişiden 7'si gözaltına alındı.

Karamürsel’de, R.G.'nin (16) cinsel istismara uğradığı ve başkaları ile birlikte olmaya zorlandığı söylentileri üzerine, bir mahalleli durumu önceki gün polise ihbar ederek genç kızın yerini gösterdi. Polis ekipleri, R.G.'yi ve ihbarcıyı alıp İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Büro Amirliğine getirdi. Burada ifadesi alınan R.G. yaşadıklarını anlattı.

Şüphelilerin kimlileri belirlendi

Şüphelilerin kimlileri belirlendi

DHA'nın aktardığı bilgiye göre, R.G. ifadesinde E.C. (18) ile arkadaşlık yaptığını, daha sonra E.C. ile birliktelik yaşadığını söyledi. R.G., E.C.'nin kendisine alkol ve uyuşturucu verdiğini, 3 ay boyunca rızası dışında bazı erkeklerle para karşılığı birlikte olmaya zorladığını anlattı. Polis ekipleri soruşturma kapsamında R.G.'ye cinsel istismarda bulunduğu belirlenen 11 kişinin kimliğini tespit etti.

7 kişi gözaltına alındı

7 kişi gözaltına alındı

Cumhuriyet Savcılığı'nca 11 kişi hakkında gözaltı kararı çıkartıldı. Karamürsel'de düzenlenen operasyonda 11 kişiden E.C.'nin de aralarında olduğu 7 kişi gözaltına alındı.

'Çocuğun cinsel istismarı' suçundan kaydı varmış

'Çocuğun cinsel istismarı' suçundan kaydı varmış

Gözaltına alınan E.C.'nin 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan kaydı bulunduğu ve aranmasının olduğu öğrenildi. Hakkında gözaltı kararı bulunan 4 kişinin de yakalanması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

R.G.'nin ise devlet koruması altına alındığı, tedavi görmeye başladığı öğrenildi.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pelintoş

önemli olan araçta sigara içilmemesi gerisi teferruat !!

Gamze

Bu tarz suçlardan para alınsa, emin olun en küçücük bi dedikoduyu bile değerlendirip cezalandırırlar.

gaydırı guppak

18 yaşındaki çocuğun (bence yapanda çocuk yaşta sayılır) bunu yapabilecek kafada olması beni dehşete düşürüyor cidden.

tipikbiri

Tecavüzcülerin, katillerin serbest bırakıldığı bu topraklarda benzeri haberleri daha çok göreceğimizi hepimiz biliyoruz. Daha önce de demiştim; kendi kanında... Devamını Gör