Görüş Bildir
Haberler
13 Maddede Kabına Sığmak Bilmeyen Yay Burcu Erkekleri

etiket 13 Maddede Kabına Sığmak Bilmeyen Yay Burcu Erkekleri

Dale Cooper
19.12.2016 - 13:10

Hangi burcun erkeği iyidir? Ne yazık ki, henüz bu sorunun bir cevabı yok. Her burcun kendine özgü tatlı sert tarafları var doğal olarak. Bu taraflar onları kimi zaman cazip kimi zamansa zorlu kılıyor. Fakat bazı burçların erkekleri var ki cazip kılınan tarafları diğer burçların erkeklerine göre oldukça ağır basıyor. Onlardan biri Yay burcu erkekleri.

İşte, 13 maddede kabına sığmak bilmeyen Yay burcu erkekleri!

Not: GIF'lerdeki bütün bu ünlü erkekler de Yay burcu! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle baştan söyleyelim: Yay burcu yeryüzünde diğer burçlara oranla daha az bulunan burç; bu da ister istemez, daha baştan, Yay burcu erkeklerini nadide kılıyor.

2. Bir Yay burcu erkeğini bir yere bağlı kalmış; sabit şekilde oturmuş bulmak neredeyse mümkün değildir. Sürekli hareket halinde olmak başka bir yere gitmek; yer değiştirmek ister bunlar.

3. Başka erkekler büyük bir hırsla kariyer yapmak isterken herhangi bir hırs barındırmayan Yay ondan daha öndedir. Maddi açıdan az çalışır ama çok kazanır. Onu diğer erkeklerden bir adım önde yapansa tamamen Yay şansı!

4. Yay burcu erkekleri düşünme biçimi olarak da diğer erkeklerden farklı düşünüyor. Onların görmedikleri bir noktaya takılıp inebildikleri kadar derine iniyorlar. Bir konuyu bunlar kadar sorgulayanı çıkmaz!

5. Yay erkekleri akıl almayacak şekilde zevküsefa düşkünüdür. Bol bol harcar, çokça içer; kimi zaman nerede akşam orada sabah... Dağıtmayı çok iyi bilirler sizin anlayacağınız.

Bu iyi bir özellik mi, kötü mü insan karar veremiyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ateş grubunun son kademesi olmalarından mı, yoksa eşsiz şanslarından mı bilinmez; ulvi bir güç Yay erkeklerini hep, bir şekilde yenilmez kılıyor. Yenilse de yenilmiyor onlar.

Çünkü bazen yenilmek içinde bir oyun, hırs, iktidar mücadelesi içinde olmak gerekir. Onların böyle şeylerle hiç işi olmadığından yenilmez kılınmışlar belki de.

7. Cinsellik konusunda diğer burçların erkeklerinin aşırı, belki de sapkın bulacağı şeyler Yay burcu erkeği için geçerli değildir. O bunları zaten çoktan tatmıştır. Bu konuda sınırlamayla yaşamaz; her zaman daha ötesini merak eder.

8. Erkeğin kendine bakanı da hep Yay burçlarından çıkıyor. Bunlar muhakkak bir spor yapıyor, giyim kuşamına özen göstermeyi de eksik etmiyor.

Aslında erkeğin tam olarak böylesi makbul. Bıktık üstüne başına özen göstermeyen erkeklerden! 😒

9. Tüm güzel özelliklerinin yanında ne yazık ki, Yay erkeği de, her erkek gibi biraz dengesizlikten mustarip oluyor. Hatta zaman zaman karşısındakinin dengesini de bozması olası! 😔

10. Gelgelelim kıskançlığa! Ateş grubunun sonuncusu dedik ancak yine de bu içindeki ateşi söndüremiyor; Yay erkekleri ekseriyetle ilişkide can bezdiren bir kıskançlığa sahip oluyorlar...

Ve her ne hikmetse kendileri ölçülü şekilde kıskanılmak istiyorlar. Tatlım, öyle bir dünya var mı sence?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Pozitif olmayı; gülüp güldürmeyi de en iyi onlar biliyorlar. Karamsar hissettiğiniz dönemlerde güvenli bir liman arıyorsanız, o liman kesinlikle Yay erkekleridir!

12. Yerinde duramayan bu erkekler konu âşka gelince, filmlerdeki o bağlanamayan adamın bir anda çok sevmesi durumunu yaşıyorlar. Âşkın ne demek olduğunu; sevmeyi de, sevilmeyi de iyi biliyorlar.

tinypic.com

13. Yay burcu erkeklerini kabına sığamamak ayrı yapıyor işte. Onlar hep "Orası olmaz, burası değil, böyle hiç değil!" diyor. Hareket halindeki ince bir çizginin üzerinde cambaz gibi gidip geliyorlar. ❤️

Sizin anlayacağınız insan bir şekilde bu erkekleri sevmek için bir bahane buluyor. Zaten âşk varsa bahaneyi bulmak da mesele olmuyor.

Yine de unutmamak gerek; en nihayetinde erkek işte...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
363
165
81
49
37
31
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Yavşak burçlardan biri daha...

Tyrone Lawrence

Bunu söyleyen %90 bir başşak veya akrep gavatı :DDDD

B777

Yerdiniz mi övdünüz mü bizi naaptınız şimdi anlamadım ki. Bazı maddelere okey, ama bazıları ı ıh tutmadı

Ezgi

nerede nadide bulunuyorlar o zaman benim bu etrafımdakiler ne :) her 10 kişiden 9 u yay denk geliyor çevremde.. hatta öyle bir durum oldu ki bende birine bak... Devamını Gör