Micheal isim çılgın adam kaplanı ile birlikte uyanıyor. Bugüne kadar, 3 tane kaplan besleyen Micheal'in 1 kaplanı maalesef ölmüş. Su an 2 kaplanıyla beraber Güney Afrika'da yaşıyor.
İlk iki Harry Potter filmindeki görüntüler kullanılarak J.K. Rowling'in efsanevi filmi '1990'larda şaşaalı bir durum komedisi olarak yayınlansaydı nasıl olurdu?' diyen Comedy Central ekibi bu eğlenceli videoyu hazırladı.
Yaşlı insanlarla çalışması biraz zor olsa da aşırı eğlenceli olabiliyor. Amcanın sürekli repliğini unutması, karıştırması teyzemizi çileden çıkarsa da sıra kendisine gelince bakalım neler olacak...
Rusya’nın başkenti Moskova’da 22 yaşındaki sarhoş bir adam, intihar etmek için Gorky Park’taki direğe çıktı. Onu intihardan vazgeçirmek için de bir genç yardımına koştu. Çabalar sonuç verdi, sarhoş adam ikna edildi. Ama ne olduysa ikili aşağı inişe geçtiğinde oldu. Sarhoş adam dengesini kaybetti ve metrelerce yüksekten aşağı düştü. Talihsiz şahıs olay yerinde öldü.
Daha önce 3. Köprü'ye tırmanan Pavel Smirnov arkadaşlarıyla 'Perili Köşk' diye geçen Caddebostan sahilindeki Ragıp Paşa Köşkü'ne girdi. Köşkün balkonuna tırmanarak kapısından içeriye giren gençler, içeride bir süre inceleme yaptıktan sonra köşkün çatısına tırmandı.
Koreli hamburger firması Mom's Touch, makyajın gücüne vurgu yapıp sonunda işi hamburgerin vazgeçilmez lezzetine bağlayan garip bir reklamla karşımızda.
Kariyerindeki büyük düşüşe rağmen futbol tarihine adını altın harflerle yazan ve Dünyanın birçok yerinde milyonlarca hayranı bulunan Brezilyalı yıldız Ronaldinho'nun attığı en güzel 10 golü Peradze kanalı derledi. Keyifli seyirler... 😎
Okulun ilk gününden öğrencilerine tatlı bir sürpriz yapıp, öğrencilerinin anlayacağı dilden senenin özetini popüler şarkılara yazdığı sözlerle anlatan müthiş öğretmen! Öğrenciler için tam bir işkence olmuş. 😂 😂 😂
3 Temmuz 1991'de vizyona giren Terminator 2, bu sene 25. yıl dönümünü kutluyor. Yetkililer, şu an Terminator 2'nin 3D versiyonu üzerinde çalışıyor ve bu versiyonun da 2017 yaz aylarında vizyona girmesi bekleniyor.
Sokakta gördüğü bir kediyi eve almak isteyen ufaklığa annesinin artık onu bırakması gerektiğini söylediğinde verdiği muazzam tepki gerçekten görülmeye değer. ❤
13 yıl önce katıldığı evlilik programında Türkiye'nin konuştuğu gelin olan Tülin, Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunuculuğunu yaptığı Evleneceksen Gel programına katıldı.
AT&T hazırladığı trafikte akıllı telefon kullanımını konu edinen “It Can Wait” serisine “The Unseen' isimli yeni bir reklam filmi daha ekledi. Kısa film tadındaki reklam filmi bir anlık dikkatsizliğin bedelini çok ağır ödeyebileceğimizi etkili bir şekilde vurguluyor.