Görüş Bildir
Haberler
Yılın İlk Güneş Tutulmasına Hazırlanıyoruz! Nisan Ayında Burcunu Ne Bekliyor Anlatıyoruz!

Yılın İlk Güneş Tutulmasına Hazırlanıyoruz! Nisan Ayında Burcunu Ne Bekliyor Anlatıyoruz!

zeynepanlatsin
03.04.2022 - 12:49 Son Güncelleme: 04.04.2022 - 16:32

Hoş geldin sevgili astroloji sever!

Baharın müjdecisi bir Nisan ayına bomba gibi bir giriş yaptık. Hemen ilk gününde, etkisini ilk haftasına da yayacak bir Koç Yeni Ayı yaşadık, bu kendimizi ortaya koyacağımız, artık “ben” diyeceğimiz, mücadele ve başlangıç enerjisi yüksek bir yeni ay, güzel başlangıçlara da öncülük ediyor.

Bu ayın en önemli iki tesirinden biri Balık burcunda Jüpiter – Neptün kavuşumu, etkisini ay boyu hissedeceğiz bu kavuşumun. Şifayı, mucizeleri, güzel gelişmeleri hayatımıza getirecek bu kavuşum, daha iyimser, daha umut dolu yapacak bizi. Ancak tehlikesi de var, kendimizi çok da kaptırmamak, zihnimizi uyuşturmamak, kurban psikolojisine girmemek ve fazla iyi niyetin suiistimal edilmeye kapı açmamasına özen göstermek. 

Bir diğer önemli konumuz ise bu yılın ilk tutulması, 30 Nisan’da Boğa burcunda gerçekleşecek olan Güneş Tutulması ile yıl boyu yoğun biçimde hissedeceğimiz dönüşümlerin, değişimlerin, köklü yenilenmelerin ilk fitili yanıyor. Özellikle Boğa ve Akrep burcunda 5 – 15 dereceler arasında gezegenleri ve önemli yerleşimleri olanlar öncelikli tesiri alıyor, Aslan ve Kova burçlarında yine aynı derecelerde yerleşimleri olanlar için de belirgin dönüşümler kapıda.

O halde şimdi lafı daha fazla uzatmayalım, Nisan ayında burcunu neler bekliyor anlatalım, önceliğin yükselen burcun olsun, iyi okumalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce Yükselen Burcunu Okumayı Unutma!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Nisan’a Yepyeni bir enerjiyle başlıyorsun Koç!

Hoş geldin Sevgili Koç ve Yükselen Koç;

Nisan ayına yani senin ayına tam da senin burcunda bir Yeni Ay ile giriş yaptık Sevgili Koç ve Yükselen Koç, elbette bu yeni ayın yenilik enerjisini en çok hissedecek olan da sensin. Kendinle ilgili yepyeni kararlar, kendini ortaya çıkaracağın yeni adımlar atabilirsin Nisan’ın ilk haftalarında, cesaretin tam, özgüvenin de yüksek. Üstelik Merkür de senin burcunda seyahatte, kendinle ilgili çok önemli kararların eşiğindesin ilk hafta. Bu zihnini biraz yorsa da bu ayın sana ödülleri var, hem maddi konular, kariyer hem de bilinçaltını rahatlatacak, seni korkularından arındıracak güzel gelişmeler de yolda. 

5 Nisan’da Venüs’ün, 15 Nisan’da da Mars’ın Balık burcuna geçişiyle senin için tam anlamıyla bir şifa süreci başlıyor. Seni bunaltan, ruhunu daraltan, belki kimseye söylemeden mücadele verdiğin o ruhsal sıkıntılarına Venüs ve yönetici gezegenin Mars ilaç gibi gelecek. Üstelik yine bu alanda seyahatte olan Jüpiter, 12 Nisan’da Neptün’le de kavuşuyor, tam anlamıyla bir ruhsal doyum bu senin için, gerçek bir şifa. Sadece bunun seni kurban psikolojisine düşürmemesine, derinlere indirmemesine dikkat et, iyileşmek için kullan bunu, yöneticin Mars’ın burada olması bir miktar enerjini düşürmüş gibi hissettirebilir ama bil ki önce bilinçaltımızı iyileştirmek gerek. Buradaki bu müthiş gezegenlerin seni ilhamını yükseltme potansiyeli de var, şayet yaratıcı yönlerini kullandığın bir iş yapıyor veya hobilerini artık ortaya çıkarmak istiyorsan durma, resmen ilham akıyor zihnine Sevgili Koç ve Yükselen Koç. 

16 Nisan’da tam karşıt burcun olan Terazi’de bir dolunay gerçekleşiyor, yani burası 7. Evin, mevzumuz da ilişkiler :) Bu dolunay Pluto tesirli, yani sert dönüşümler ve keskin kararlara gebe, şayet bitmesi gereken bir ilişkinin eşiğindeysen bu ilişkini sonlandırabilir, çünkü ilişkinin asıl kriz noktalarını tümüyle ortaya çıkaracak. Öte yandan hayatında kalması gereken ilişkinin de bağlarını kuvvetlendirir, birbirinize daha çok bağlanmanızı sağlar. Tam anlamıyla bir tamam mı devam mı durumuna açık bir dolunay bu. 

11 Nisan’da Merkür, 20 Nisan’da da Güneş Boğa burcuna yani 2. Evine giriyor, yaklaşık 1 aylık bir süre boyunca mevzun hep para sevgili Koç ve yükselen Koç, maddi konularda avantajını artıracak, sana önemli kararlar aldıracak, kaynaklarını güçlendirebileceğin fikirler ürettirecek güzel bir süreç. Aynı zamanda bazı sözleşmeler, imzalar da gündemde kariyerinle ilgili, zira Merkür sözleşme, anlaşma ve iş, meslek temalarını içeren evlerinin yöneticisi, kariyerle ilgili önemli bir sürece imza atabilirsin.

Gelelim bu ayın en civcivli olayına :) 30 Nisan’da 2022 yılının ilk Güneş Tutulması’nı yaşayacağız Boğa Burcu’nda ve 10 derecede. Şayet Boğa, Akrep, Aslan veya Kova burcunda 5 - 15 derecelerde bir gezegenin varsa direkt etki alacağını söyleyebilirim sevgili Koç ve yükselen Koç. Yine para evinde gerçekleşecek bu tutulma sana kariyerinle, maddi kaynaklarınla ilgili çok ciddi bir dönüşüm enerjisi getirebilir. Yepyeni kararlar aldırabilir, bunun tesirlerini 2 3 aydır hissediyor olabilirsin, Haziran’a kadar da sürer zira tutulmalar geniş bir zaman diliminde tesir eder. Senin için de bu tutulmanın, hatta bu senenin tüm tutulmalarının odağı para kaynakların, maddi konuların ve kariyerin, açılışını da bu tutulmayla yapıyorsun sevgili Koç ve yükselen Koç.

Evet Sevgili Koç ve Yükselen Koç, baharın habercisi Nisan ayına canlandırıcı enerjilerle giriyor, dönüştüren tutulma enerjisiyle de çıkıyoruz :) Umarım şahane haberler aldığın çok güzel bir ay geçirirsin!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Mayıs'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Bu ay dönüşümün adımlarını atıyorsun Boğa!

Hoş geldin Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa;

Nisan ayına Koç burcunda bir yeni ay ile giriş yapıyoruz, bu en çok senin bilinçaltını hareketlendiriyor sevgili Boğa ve Yükselen Boğa, kendinden bile sakladığın, görünmeyen korkuların, derinlere attıkların gün yüzüne çıkıyor, ancak iyileş diye bu. Kendinle ilgili birçok şeyi fark edebilirsin, bazı korkularının yersiz olduğunu görebilirsin, ayrıca arkandan dönen bazı haberleri alabilirsin, yani pek gizli saklı kalmıyor ayın ilk haftasında. Bu vesileyle kendinle ilgili bir yenilenme kararı da vermen, hatta kendini dönüştürmen mümkün zira zaten bu ay sahiplendiğin tutulmayla dönüşümün adımlarını atıyorsun.

5 Nisan’da Venüs, 15 Nisan’da da Mars Balık burcuna giriş yapıyor sevgili Boğa ve yükselen Boğa, bir de 12 Nisan’da etkisini ay boyunca hissedeceğimiz bir Jüpiter Neptün kavuşumu var ki şahane. Geleceğini planlaman, hayallerini gerçek yapman, girdiğin her türlü ortamdan şahane haberlerle ayrılman, umutlarını yeşertmen için adeta gökyüzü sana destek yağdıracak. Bu ay desteğe en çok ihtiyacı olan burçlardan birisin ve bunu bilir gibi el uzatıyor sana gökyüzü. Dönüşümünü, yenilenmeni destekliyor, bu gerek kariyer gerek aşk, hangi konuda artık dönüşmen, yenilenmen, geçmişi ardında bırakıp geleceğe bakman gerekiyorsa o alanda destek verecek sana. 

16 Nisan’da Terazi burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu da iş hayatınla, mesleğinle, çalışma ortamınla ilgili sana büyük bir netlik getirecek. Plutonik bir dolunay bu, tamam ya da devam kararı aldırabilir sana işinle, mesleğinle ilgili. Belki bazı güç oyunları fark edebilirsin, biraz kendine hakim olman ve bir adım geride durup neyi neden yaşadığını anlaman gerek, zira bu dolunay çalışma hayatında sana çok net kararlar aldırabilir.

11 Nisan’da Merkür, 20 Nisan itibariyle de Güneş senin burcuna giriyor Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa, şayet bir Güneş Boğa olarak okuyorsan sana çok güzel bir yaş dilerim, mutlu seneler şimdiden! Bu iki gezegenin buralara gelişi aslında seni ay sonunda senin burcunda yaşanacak tutulmaya da hazırlıyor. Zira “ben” demeyi, kendinle ilgili önemli kararlar alıp bunu duyurmayı, fikirlerini herkesle paylaşmayı, kendinde artık değişmesi, dönüşmesi, bırakılması gereken her şeyi fark edip yeniye kapı açmayı sağlıyor bu geçişler. Güneş senin haritanda ev, yuva, aile alanını temsil ediyor, bu dönüşüm ailenle, yuvanla, evinle ilgili de olabilir, alacağın kararlar hayatında köşe taşı olan birçok konuyu hareketlendirecek.

Ve gelelim senin için bu ayın en önemli gündemine, 30 Nisan’da senin burcunda 10 derecede bir Güneş Tutulması yaşayacağız, 2022’nin ilk tutulmasına ev sahibisin, zaten 2022’nin senin için dönüşüm, değişim, yenilenme, önemli kararlar senesi olacağının işaretçisi bu ilk tutulma işte. Özellikle 5 – 15 derece arasında Güneş, yükselen, Ay, Venüs vb gibi önemli bir göstergen varsa net tesir alırsın, almaya başlamış bile olabilirsin zira tutulmaların tesirleri birkaç ay önce ve sonrasına yayılır. Kendinle ilgili çok önemli bir kararı duyurman, değişimin ayak seslerini hissetmeye başlaman mümkün. Mayıs ayında tam karşıt evinde yaşayacağın Ay tutulmasına kadar gündem az çok kendini belli eder. Değişime direniş seni sadece krize sürükler, zira zaten Uranüs’ü de bünyende taşıyorsun, seni dönüştürmek, yenilemek için, eski yüklerini atman için Uranüs de bu tutulmaları bekliyordu zaten :) Yepyeni bir sen olmaya hazırlan sevgili Boğa ve yükselen Boğa, kariyer, ilişkiler, evlilik veya evin, sırtındaki yük her neyse o alan dönüşüme doğru gidiyor bu tutulmada.

Evet sevgili Boğa ve yükselen Boğa, bu ayın kendini yenileyen burçlarından ilki sensin, umarım şahane başlangıçlar yapar, muazzam haberler getirirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Mayıs'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Hayallerin için adım at bu ay İkizler!

Hoş geldin Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler;

Bu aya Koç burcunda canlandırıcı, başlangıca yönlendiren bir yeni ay ile giriş yapıyoruz. Gelecek planların, hayallerin, projelerinle ilgili artık adım at diyor sana bu Koç Yeni Ayı sevgili İkizler ve yükselen İkizler, zira kariyer evin de şahane bu ay. Şayet bir planın, projen, kendini ortaya koyacağın bir fikrin varsa hiç durma zira yönetici gezegenin Merkür de bu yeni ayda tesirli ve seni özellikle gelecek hayallerinle ilgili çok destekliyor, tek istediği adım atman, özellikle ilk haftalarını sakın es geçme.

5 Nisan’da Venüs, 15 Nisan’da da Mars Balık burcuna geçiş yapıyor, işte bu geçişle kariyer alanında sana müthiş destekler geliyor sevgili İkizler ve yükselen İkizler, hem maddi olarak seni rahatlatacak hem de hayalini kurduğun şeyleri gerçek yapacak tesirleri var bu geçişlerin, çünkü 12 Nisan’da da tüm ay tesirini hissedeceğimiz Jüpiter Neptün tam kavuşumu gerçekleşiyor yine bu kariyer alanında. Zaten ayın başından seni destekleyen enerjiler çoğalarak ay boyunca sana şans, fırsat yağdıracak kariyerinle ilgili. Tek dikkat edilmesi gereken her şeyi akışa bırakmamak :) Nasılsa şanslıyım diye düşünüp oturduğun yerden bir şey gelmesini bekleme yani, adımını at, hamleni yap, “bu da olmaz artık” dediklerin için bile bir şeyler yap, karşılığını alman mümkün.

16 Nisan’da Terazi burcunda bir dolunayımız var, bu da aşk, meşk, flörtler konularında sürüncemede kalmış, sakız olmuş durumları netliğe kavuşturuyor. Plutonik yani dönüşüm enerjisi fazla olan bir dolunay bu sevgili İkizler, tamam – devam kararını verdirebilir sana. Yalnız bu kararı alırken duygularına da yenilme, ani, fevri davranma. Aynı zamanda buradaki bir dolunay “kendini ortaya koy” diyen de bir dolunaydır, aşk, flört konularının yanı sıra yetenekli olduğun konuları da ortaya çıkarabilir, parlayabilirsin zira Dolunay seni parlatacak olan 5. Evde.

11 Nisan’da Merkür, 20 Nisan’da da Güneş Boğa burcuna giriş yapıyor, seni kendine, içine döndürüyor 1 aylık bir süre ile sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Biri yönetici gezegenin, diğeri de kararlar, fikirler, düşünceler evin olan 3. Evin yöneticisi olan Güneş, her ikisi de haberlerle, kararlarla, iletişimle ilgili senin özelinde. Bu iki gezegenin 12. Evine yani ardında bıraktığın, görmediğin, bilinçdışını temsil eden alanda yaklaşık 1 ay boyunca seyahat edecek olması seni kendi içine döndürecek ve özellikle geçmişten bu yana zihnini kurcalayan, seni zorlayan, ruhunu sıkıştıran konulara ışık tutacak, bu aydınlanma da getirecektir sana. Aynı zamanda bu vesileyle 1 ay sonrasında sana dönecek gezegenlere de bir hazırlık süreci, bazı kararlar almana da vesile. Daha çok içine döneceğin, kendini fark edeceğin bir dönem bu 1 aylık süreç özünde. 

Peki bu ayın en önemli gündemi olan Boğa burcunda Güneş tutulmasına gelelim şimdi, bu da yine Merkür ve Güneş’in seyahatte bulunduğu 12. Evinde gerçekleşiyor, yani bilinçaltında. Şayet 5 – 15 dereceler arasında Boğa burcunda veya tam karşısında yer alan Akrep burcunda bir gezegenin varsa tesirini hissetmen daha olası sevgili İkizler. Bu tutulma arkanda kalan evde gerçekleşeceği ve aslında bir yeni ay olduğu için kendinle ilgili bir yenilenme sürecine gireceğini işaret etmekte. Ayrıca bu tutulma tam karşısı olan çalışma, meslek, iş ortamı evini de tetikleyecek. Ayın başında, ortalarına kadar olan süreçte kariyerinle ilgili parlak gelişmelere fırsat veren Jüpiter – Neptün kavuşumunu da tetikleyeceği için sana yeni bir yol, yeni bir dönüm noktası da getirebilir, ancak bunun yolu önce zihninden, kendinden, kendine dair kararlarından geçecek.

Evet Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler, canlandırıcı, kararlar aldırıcı, tetikleyici bir Nisan ayı bizi bekliyor. Umarım bahar tadında şahane haberler aldığın güzel bir ay olur senin için. 

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Mayıs'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Bu ay gezegenler sana fırsatlar dağıtıyor Yengeç!

Hoş geldin Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Nisan ayına Koç burcunda canlandırıcı, yenileyici, heyecan verici bir yeni ay ile başlıyoruz sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, tam olarak kariyer evinde gerçekleşiyor bu yeni ay, sana yepyeni bir kariyer, bir başlangıç, belki de aklında olup da adım atmadığın birçok konuyla ilgili cesaret verecek bir yeni ay bu. Merkür tesirli bir yeni ay olduğu için özellikle yepyeni bir kararla, belki yeni atacağın bir imzayla kariyerini değiştirmen veya uzun zamandır beklediğin ancak ilerleyememiş bir konunun artık başlangıç düğmesine basılması gündemin olabilir. Aynı zamanda bu alan ebeveynler, aile temalarında da bir yenilik, önemli bir haber de getirebilir sana. Tesirini ilk iki haftasında hissedebilirsin bu güçlü yeni ayın.

5 Nisan’da Venüs, 15 Nisan’da da Mars Balık burcuna geçiş yapıyor sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, bu geçişin tesirlerini iyice büyütecek bir enerji daha var ki o da 12 Nisan’da kesinleşmekle beraber ay boyunca tesirini hissedeceğimiz Jüpiter Neptün kavuşumu. Bu Balık yoğunluğundan şanslı, mutlu, umut verici olarak yararlanacak en avantajlı burçlardan birisin, her şeyden önce ruhsal olarak çok iyileştirici, huzur verici bir geçiş, inancını yükseltecek, çözülmesini beklediğin birçok konuyu çözüme ulaştıracak, bol keseden fırsat sunacak önemli bir süreç bu. Şayet akademik konularla ilgili bir gündemin veya kariyerin varsa, bir şeyler yazıyor ve yayınlatmak istiyorsan, yaptığın işle daha geniş kitlelere ulaşmak istiyorsan, yani aslında kendini gösterebileceğin konu her ne ise gündeminde, o temayla ilgili müthiş fırsatlar seni bekliyor bu Nisan ayı boyunca. Olabildiğince pozitif, umutlu ve inançlı kalmaya çalış zira düşündüğün, hayal ettiğin birçok konuda fırsatlar yakalayabilirsin. Tek dikkat etmen gereken şansına ve evrene tamamen teslim olup adım atmadan sadece hayallerde kalmamak, çünkü Mars burada sana harekete geç demekte.

16 Nisan’da Terazi burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu da senin ev, yuva, aile, yaşam alanı temalarını tetikleyecek sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç. Plutonik bir dolunay olduğu için belki bir miktar krizli olabilir ancak günün sonunda krizli de olsa netleştiren, sürüncemede bırakmayan, nihai kararı verdiren bir dolunay bu. Taşınma gündemin varsa bu dolunay civarında netleşebilir, evin veya ailenle ilgili belirgin olmayan konular çözüme kavuşabilir. Yalnız çok da fevri davranmadan, öfkene ve duygularına çok yenilmeden, olabildiğince sağduyulu kararlar almaya çalış, çünkü duygusal kararların krizleri büyütebilir, konular her türlü senin lehine netleşecek, sen sakin kalmaya çalış yeter ki.

11 Nisan’da Merkür, 20 Nisan’da da Güneş Boğa burcuna geçiş yapıyor, yani senin gelecek planların, hayallerin, projelerin, sosyal ortamlarınla ilgili olan alana geçiyor zihnin de benliğin de. Zaten ay boyu gezegenlerden desteğin bol, bu geçiş de sana hayallerini gerçekleştirebileceğin, belki aklındaki projelere destek olabilecek kişilerle tanışma fırsatı bulabileceğin önemli bir süreç, önümüzdeki 1 aylık sürede de odağın artık geçmişte değil “gelecekte” olmalı, geçmiş arkanda kalmalı, zira yine bu alan bu ay tutulmayla da tetikleniyor.

Evet bu ayın en önemli gündemi 30 Nisan’da gerçekleşecek Boğa burcunda Güneş tutulması. Özellikle de 5 – 15 derece Boğa ve Akrep burçlarında gezegenin, yerleşimin varsa seni oldukça destekleyecek bir tutulma bu, yüklerinden arınmaya, hayallerini gerçekleştirmek için ardında bırakman gerekenlerle vedalaşmaya gönüllüysen sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, bu senenin bu ilk tutulmasıyla yollar açılmaya başlıyor senin için. Yıl boyunca gökyüzü sana “kendini göster, kendini ortaya çıkar, geleceğini şekillendir, yenilen” diyecek, bunu da ilk kez bu tutulmayla söylüyor. Planların, projelerin için adımlar at, yeteneklerini ortaya çıkar. 

Evet sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, canlandıran, kararlar aldıran, hareketli bir Nisan ayına giriyoruz, umarım sen de bahar tadında yeşillendirirsin hayatını, güzel haberler alırsın.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Mayıs'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Kariyerinle ilgili dönüşümler başlıyor Aslan!

Hoş geldin Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan;

Nisan ayına Koç burcunda canlandırıcı, yenileyici bir yeni ay enerjisi ile başlıyoruz sevgili Aslan ve yükselen Aslan, bunun pozitif enerjisinden en çok yararlanacak burçlardan biri de sensin. Tıpkı elementin Ateş gibi canlı, yeni, hevesli adımlar atabilirsin bu yeni ayla, özellikle de akademik konular, yurt dışı bağlantıları, yaptığın işleri daha çok kitleye duyurabileceğin temalarla ilgili önemli adımların habercisi bu Nisan ayının ilk haftaları. Böyle planların varsa seni oldukça destekliyor bu yeni ay.

5 Nisan’da Venüs, 15 Nisan’da da Mars Balık burcuna geçiş yapıyor, bu geçişler sana maddi olarak müthiş avantajlar sağlayabilir. Özellikle dışarıdan elde ettiğin gelirler, krediler, şayet evli bir yükselen Aslan isen eşinin maddi kaynakları ve kariyeri ile ilgili oldukça güzel gelişmelere gebe bu Nisan ayı. Üstelik ay boyunca tesirini yoğun biçimde hissedeceğimiz ama zirvesini 12 Nisan’da yapacak olan bir Jüpiter – Neptün kavuşumu var ki yine bu alanda yani maddi konularda sana ödüller dağıtabilir, yepyeni kaynaklar getirebilir. Burada bolluğun ve kafa karışıklığının tesiriyle harcamalarında çok açılmamaya, büyük riskler almamaya dikkat et ama, çünkü çok sevsek de Neptün’ün algıyı dağıtıcı, kandırıcı, kafayı karıştırıcı tesirleri de yok değil :) O nedenle mantığı devreden çıkarmadan, gelecek fırsatlar için kendin de adım atarak ilerlemeye önem ver sevgili Aslan ve yükselen Aslan.

16 Nisan’da Terazi burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu senin kararlarını, fikirlerini, zihnini, iletişimini temsil eden evinde gerçekleşiyor, bu alandaki bir dolunay sana artık çok net bir karar aldırır sevgili Aslan ve Yükselen Aslan, hatta bu kararı etrafına, sevdiklerine de duyurabilirsin, bu kendinle ilgili uzun zamandır düşündüğün ancak netleştiremediğin bir konu olabilir. Sadece dikkat etmen gereken bu dolunayın Plutonik yani dönüştürücü, sert tesiri. Alacağın kararların geri dönüşü olmayabilir, bundan ötürü de fevri, ani, öfkeyle, duygularla almamaya dikkat et kararlarını, zihnini de yönetenin öfken olmamasına dikkat et.

11 Nisan’da Merkür, 20 Nisan’da da Güneş Boğa burcuna giriş yapıyor sevgili Aslan ve Yükselen Aslan, kariyer konuların bu ay gündemine bomba gibi düşecek. Yıllık yorumlarda da bahsetmiştim, bu sene Boğa – Akrep tutulmalarında kariyeriyle ve yaşam alanlarıyla ilgili en büyük değişimleri, dönüşümleri, yenilikleri görecek burçlardan biri sensin, işte ilk işaretini de aslında bu senenin Boğa döngüsüyle yaşamaya başlıyorsun. Hem kararların, zihnin, fikirlerin bu alana yoğunlaşıyor hem de yönetici gezegenin Güneş’in kariyer alanına geçişiyle kendini ispatlama, gösterme, parlama devri başlıyor senin için sevgili Aslan ve yükselen Aslan. Önümüzdeki 1 aylık süre boyunca odağın buralarda, ama en çok da tutulmanın tesiriyle yaşayacaksın dönüşümleri ve yenilikleri.

Yılın ilk tutulması ve bu ayın da en önemli gündemi 30 Nisan’da Boğa burcunda yani kariyer evinde yaşanacak olan Güneş Tutulması, şayet bir de Boğa burcunda 5 – 15 dereceler arasında gezegenin var ise çok belirgin biçimde hayatına tesir edecek. Etkilerini yaşamaya başlamış da olabilirsin zira tutulmaların tesiri birkaç aylık önce/sonra dönemlere yayılır. Bu tutulma da seni kariyer alanında yeni başlangıçlara, dönüşümlere itiyor, yeni ay tesiri olduğu için de bu yenilik, eskisinden çok daha farklı, ummadığın bir alana doğru evirebilir kariyerini. Beklemediğin yerlerden alacağın bir teklifle veya aniden aklına gelen bir fikirle bu fitili bu ay ateşlemen mümkün.

Evet sevgili Aslan ve Yükselen Aslan, bahar tadında canlandırıcı, yenileyici, enerji veren bir Nisan ayına giriş yapıyoruz. Umarım muazzam başlangıçlar yaptığın şahane bir ay geçirirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Mayıs'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Ayakların yerden kesiliyor Başak!

Hoş geldin Sevgili Başak ve Yükselen Başak;

Nisan ayına Koç burcunda bir yeni ay ile adım atıyoruz sevgili Başak ve Yükselen Başak, bu senin maddi kaynakların ve özellikle dışarıdan elde ettiğin gelirlerinle ilgili önemli başlangıçlara, müjdelere vesile bir yeni ay. Para konusunda adım attıran, gelir kaynaklarını artırman için sana yeni kararlar aldırabilecek bir dönem özellikle Nisan ayının ilk iki haftası. Şayet evli bir Yükselen Başak isen eşinin maddi kaynakları ve kariyeri ile ilgili önemli bir başlangıç, yenilik de kapıda olabilir. 

5 Nisan’da Venüs, 15 Nisan’da da Mars Balık burcuna geçiş yapıyor, burası senin tam karşıt evin olan ilişkiler, evlilik, ortaklıklar evi. Aynı zamanda buradaki bu Balık yığılmasına eşlik eden bir de Jüpiter Neptün kavuşumu var. Bunların hepsi bir arada şayet bekar bir Başak ve özellikle de yükselen Başak isen en yüksek tondan aşk çanlarının çalması demek senin için. Romantizm, tutku, ayakları yerden kesen gelişmelere hazır ol sevgili Başak. Şayet hali hazırda bir ilişkin varsa tutkusu, romantizmi artar, aranızda sorunlar varsa çözülür, buzlar erir. Ancak :) Her şey bu kadar güzel gidiyor gibi görünürken gerçeklerden uzaklaşma, karşındakini idealize etme, olduğu gibi değil “olmasını istediğin gibi görme” yönelimlerine çok çok dikkat etmelisin zira bu Neptün, romantik olduğu kadar algıları da karıştırabilir, gerçeklerden uzaklaştırabilir. Ayakların her daim yere bassın sevgili Başak ve yükselen Başak, yine tadını çıkar ama idealize etmeden.

16 Nisan’da Terazi burcunda yani yine para, maddi kaynaklar evinde bir dolunay gerçekleşiyor, bu kez konu direkt olarak senin kaynakların, emek vererek karşılığını aldıkların, sahip oldukların. Bu dolunay biraz Plutonik, yani dönüşüm enerijsi, biraz da kriz enerjisine sahip. Ani kararlarla, fevri atılımlarla gözünü karartıp düşünmeden hareket etmemeni öneririm bu dolunayda, özellikle para kaynaklarınla ilgili büyük risklere girme. Ancak işin içinde Pluto olunca şayet dönüşmesi gereken, değişmesi gereken bir maddi konu, belki kariyer konusu var ise gündeminde bunu da değerlendirebilirsin, sadece eğrisine doğrusuna iyi bakarak. Şayet kararlı durur ve acele etmezsen para konularıyla ilgili bir netlik, tamamlanma da getirir bu dolunay.

11 Nisan’da Merkür, 20 Nisan’da da Güneş Boğa burcuna giriş yapıyor, bu alanda ay sonunda gerçekleşecek olan Güneş tutulmasına zemin hazırlıyor ikisi de. Merkür senin yönetici gezegenin olarak sana müthiş destek veriyor bu geçişinde, Güneş’in de burada olması sana özellikle kariyerinle ilgili, umut ettiğin konularla ilgili yayılma, büyüme, kendini gösterme şansı tanıyor. Şayet geniş kitlelere yayılabilecek bazı işlerin varsa bu dönemi değerlendirebilirsin. Aynı zamanda yurt dışı bağlantılı konuların veya akademik kariyerinle ilgili beklentilerin varsa bu temalarda da çok destekli, zaten bu sene genel olarak alacağın kararlar, düşünceler seni olduğun yerden daha ileri taşıyacak, ilk işaretlerini de Boğa burcunda güneş tutulması ile alacaksın.

30 Nisan’da gerçekleşecek ve ayın sonuna damgasını vuracak olan Güneş Tutulması, ruhsal olarak sana iyi gelecek çok yüksek enerjiler barındırıyor içinde. Belki almaya başlayacağın önemli bir eğitim kariyerin konusunda dönüm noktasına dönüşebilir, yaptığın, yayınlamak istediğin önemli bir proje kendine ortaya çıkmak için fırsat yaratabilir, bir hukuki konu senin hayatını değiştirecek bir şekilde sonuçlanabilir. Bu tutulmadan gerçekten olumlu tesir alıyorsun sevgili Başak ve yükselen Başak, yeniden umudunu yeşertecek, inancını artıracak önemli gelişmelere gebe bu tutulma. Belki de tesirini yaşamaya başlamış olabilirsin zira tutulmaların etkileri birkaç ay önce/sonra kendini göstermeye başlayabilir. Umudunu yüksek tutman gereken bir ay Nisan ayı.

Evet sevgili Başak ve Yükselen Başak, canlandırıcı, enerji verici, bahar tadında bir Nisan ayına giriş yapıyoruz. Umarım muazzam başlangıçlar yaptığın çok güzel bir ay geçirirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Mayıs'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Kendinle ilgili önemli kararlar alıyorsun Terazi!

Hoş geldin Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi;

Nisan ayını Koç burcunda canlandıran, enerji veren bir yeni ay ile karşılıyoruz sevgili Terazi ve yükselen Terazi, tam karşıt evinde yani ilişkiler, evlilik, ortaklıklar evinde yepyeni sayfalar açtıracak, seni uçuş uçuş uçuşturacak çok güzel bir yeni ay bu. Şayet bekar bir Terazi ve özellikle de yükselen Terazi isen yepyeni bir ilişkiye adım atman mümkün, özellikle Nisan’ın ilk iki haftasında. Öte yandan şayet ilişkisi olan bir Terazi isen artık ciddiye bindirecek konuşmaların olması da mümkün, Chiron da bu yeni ayda tesirli, ilişkinde var olan sorunları iyileştirebilir, kendinle ilgili yaralı hissettiğin konuları da iyileştirebilir. 

5 Nisan’da yönetici gezegenin Venüs, 15 Nisan’da da Mars Balık burcuna giriş yapıyor, burada 12 Nisan’da bir de Jüpiter – Neptün kavuşumu olacak ve bunun tesirini ay boyunca hissedeceğiz. Tüm bu Balık enerjilerinin sana yansıması ise iş, meslek, ofis, çalışma ortamınla ilgili müthiş iyileştirici, güzellikler getiren, ödüller sunacak bir sürece giriş yapman. Bu sana belki yeni, parlak bir meslek sunabilir, var olan işinle ilgili fırsatlar sunabilir. Aynı zamanda bu alan sağlıkla da ilgili olduğu için şifa getirecek, hem fiziksel hem de ruhsal olarak uzun zamandır beklediğin iyileşmeyi getirecek güzel bir süreç. Burada sadece dikkat etmen gereken, özellikle iş, meslek konularında Neptün’ün dağıtıcı etkisine kapılmaman, zira olduğundan daha farklı da gösterebilir bu Neptün durumları :) Ayakların yere bassın, kararlarını sağduyuyla al, gerçekliğini sorgula, gelen güzel fırsatları da kafa karışıklığında harcama :)

16 Nisan’da bu ayın dolunayına ev sahipliği yapıyorsun sevgili Terazi ve Yükselen Terazi, yani konu direkt olarak sensin bu Terazi Dolunayı’nda. Kendinle ilgili vereceğin önemli kararların, kendini ortaya koyman ve çevrene göstermen için atacağın adımların habercisi bu dolunay. Adeta tamamlanmış hissedebilirsin, sürüncemede kalmış tüm konuların cevaplarını bulup, hesapları kapatıp yola devam edebilirsin. Sadece bu dolunayın Plutonik bir enerjisi var onu atlamayalım, yani biraz krizli, dönüşüm enerjili, tamam – devam diyen bir enerjisi var, yok edici gücüyle öfkeni kontrol etmen zor olabilir, o nedenle sağduyulu kalmaya özen göster sevgili Terazi.

11 Nisan’da Merkür, 20 Nisan’da da Güneş kardeş burcun Boğa’ya giriş yapıyor ve ay sonunda yaşanacak tutulmaya zemin hazırlamaya başlıyor sevgili Terazi ve yükselen Terazi. Bu senenin para, maddi konular, maddi kaynaklar temalarında dönüşüm, değişim ve yenilik yaşayacak burçlarından birisin ve ilk fitil de işte bu ay yanıyor senin için. Merkür ve Güneş’in bu alanlardaki seyahatleri seni para kaynaklarınla ilgili dönüşüm ve yenilenmeye çağırıyor. 30 Nisan’da gerçekleşecek Boğa Güneş tutulması ile de bu maddi konularınla ilgili gelişmeler ortaya çıkmaya başlayacak. Şayet Boğa burcunun 5 – 15 derece aralığında bir gezegenin varsa çok net biçimde tesir alabilirsin. Bu şayet evli bir yükselen Terazi isen eşinin kariyeri, maddi konuları ile ilgili de bir dönüşüme gebe. Aynı zamanda kredi, miras gibi dışarıdan elde edilen gelirlerle ilgili belirgin işaretleri var bu tutulmanın. 

Evet sevgili Terazi ve Yükselen Terazi, gördüğün gibi bahar ayının canlandırıcı enerjisini bünyesinde barındıran, enerjik bir Nisan ayı bekliyor bizi. Umarım şahane haberler aldığın muazzam bir ay geçirirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Mayıs'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Aşk, ilişkiler hatta evlilik, bu ay Eros’un okları senin üzerinde Akrep!

Hoş geldin Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep;

Nisan ayına Koç burcunda canlandıran, yeniliğe adım attıran cesur bir Yeni Ay ile giriş yapıyoruz sevgili Akrep ve yükselen Akrep. Bu yeni ayın sana güzellikleri ise çalışma ortamından, mesleğinden, işin gücünden geliyor, yepyeni bir sayfa açtırabilecek güçte bu yeni ay senin için. Özellikle de işinle ilgili sıkıntıda olduğun konulara şifa bulman, yardım eli bulman, destek görmen ve bu vesileyle yeni bir sayfaya yönelmen mümkün. Aynı zamanda bu alan senin sağlığınla da ilgili, uzun zamandır kronik olarak devam eden bir rahatsızlığınla ilgili de olumlu ve iyileştirici bir yeni ay bu.

5 Nisan’da Venüs, 15 Nisan’da da Mars Balık burcuna giriş yapıyor sevgili Akrep ve yükselen Akrep, üstelik bu alanda ay boyunca tesirini hissedeceğimiz bir de Jüpiter – Neptün kavuşumu var. Bu senin aşk evine müthiş bir destek, ayakları yerden kesecek flörtler getirebilir, şayet bekar bir Akrep ve özellikle de yükselen Akrep isen romantizmin, aşkın tadına varacaksın bu ay. Burası aynı zamanda senin kendini gösterebileceğin, hobilerin veya yeteneklerinle öne çıkabileceğin alan, bu alandaki bu gezegen yığılımı özellikle yeteneklerini ortaya koymak için sana müthiş bir destek sağlıyor sevgili Akrep ve yükselen Akrep, yaratıcı yönünü ortaya çıkarman için muazzam bir fırsat bu. Tek dikkat edilecek konu, buradaki Neptün’ün algıları dağıtabilme, gerçekleri olduğundan farklı gösterebilme potansiyeli, yani biraz sisli puslu yapabilir bu ortalığı. O nedenle özellikle de hayatına giren flörtler, aşk hikayeleri için gözün açık olsun, olduğundan farklı veya “görmek istediğin gibi görmeye çalışmadığından” emin ol sevgili Akrep ve yükselen Akrep. Romantizmin dozu seni gerçeklerden uzaklaştırmasın. 

16 Nisan’da Terazi burcunda yani bilinçdışını, gizli alanlarını, geriye attıklarını temsil eden alanda bir dolunay yaşayacağız sevgili Akrep ve yükselen Akrep. Bu da özellikle senden gizlenen bazı konuların açığa çıkmasına vesile olabilir, belki bu gizli konular biraz seni zorlayabilir. Zira yönetici gezegenin Pluto bu dolunayda epey söz sahibi, krizlerle gelen bir dönüşüm enerjisi taşıyor bu dolunay. Ancak bunu aslında olması gereken, sonuçlanması gereken bir konu olarak da düşünebilirsin, krizli olsa da aslında senin için bir fırsat. Öte yandan bu dolunayla kendinle ilgili de çok önemli farkındalıklar ve belki de ruhunu sıkan, zihnini bulandıran bir konunun çözüme kavuştuğunu da deneyimleyebilirsin, böylelikle bu sana bir kurtuluş, bir arınma sağlayabilir.

11 Nisan’da Merkür’ün, 20 Nisan’da da Güneş’in Boğa burcuna geçişiyle karşıt evin olan ilişkiler, evlilik, ortaklıklar hanen hareketlenmeye başlıyor sevgili Akrep ve Yükselen Akrep, açıkçası bu ay, neredeyse ay boyunca aşk, ilişkiler, flörtler konusunda enerjiler her türlü senden yana çalışıyor :) Yeni birileriyle tanışabilir, var olan ilişkini ciddiye bindirebilir, evlilik teklifi alabilir veya sen teklif edebilirsin :) Zaten bu yıl boyunca Boğa – Akrep tutulmaları özellikle yükselen Akrep’ler için evlilik, ilişkiler konusunda ciddi işaretlerin habercisi. Bu Merkür ve Güneş geçişinin ardından da yine bu alanda, ay sonunda gerçekleşecek olan Boğa tutulması, bu temaların ilk işaret fişeğini de yakacak.

Yılın ilk Güneş tutulması, haliyle de bu ayın en önemli enerjisi 30 Nisan’da Boğa burcunda gerçekleşecek olan tutulma, senin 7. Evin olan ilişkiler evinde. Şayet bir de Boğa burcunun 5 – 15 dereceleri arasında bir gezegenin var ise tesirini çok net alırsın bu tutulmanın. Bir ilişki başlangıcı, var olan ilişkinin şekil değiştirmesi veya kariyer alanında belki bir iş ortaklığı gibi gündemlerin söz konusu olabilir. Seni oldukça dönüştürecek bir enerji bu.

Evet sevgili Akrep ve Yükselen Akrep, gördüğün gibi bahar tadında canlandıran, enerji veren bir Nisan ayına giriyoruz. Umarım muazzam haberler aldığın şahane bir ay geçirirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Mayıs'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Yaşam alanın şifalanıyor Yay!

Hoş geldin Sevgili Yay ve Yükselen Yay;

Nisan ayına Koç burcunda bir yeni ay ile giriş yapıyoruz sevgili Yay ve Yükselen Yay, Ateş elementi kardeşin Koç’ta gerçekleşen bu yeni ay sana yepyeni aşklar, flörtler getirebilir zira tam 5. Evin olan aşk evinde gerçekleşiyor. Ayın ilk iki haftasına kadar enerjisini hissedebilirsin bu yeni ayın. Aynı zamanda burası kendini ortaya koyabileceğin, yeteneklerini gösterebileceğin alan, varsa hobilerini, yeteneklerini, yaratıcılığını ortaya çıkarabilirsin. Enerjisi yüksek ve sana da çok iyi gelecek.

5 Nisan’da Venüs, 15 Nisan’da da Mars Balık burcuna geçiş yapıyor, yine ay boyunca etkisini hissedeceğimiz Jüpiter – Neptün kavuşumu da 12 Nisan’da kesinleşiyor, bu yoğun Balık enerjisi senin ev, yuva, aile, yaşam alanı temalarına ilaç gibi gelecek sevgili Yay ve Yükselen Yay. Şayet evinle, yuvanla ilgili olumsuz, canını sıkan durumlar varsa şifalanıyor bu ay, Venüs yaşam alanına denge ve huzur getiriyor, Mars bir miktar mücadele getirse de Jüpiter – Neptün desteği Mars’ın üzerinde. Ailen, yuvan içerisine de yoğun bir şifa enerjisi geliyor. Burada tek dikkat etmen gereken konu Neptün’ün biraz kandırabilen, algıyı dağıtabilen, olduğundan daha farklı gösterebilen enerjisi. Yeni bir şeylere imza atarken, yeni kararlar alırken gerçekliğinden ve olduğu gibi gördüğünden emin ol, zira yönetici gezegenin Jüpiter’le kavuşumda, algılarını dağıtmasın, iyileştirici ve şifa veren yönünü kullansın.

16 Nisan’da Terazi burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu senin gelecek planların, projelerin ve sosyal ortamlarınla ilgili netleşmeyen bir gündemi netleştirecek güçte bir dolunay. Sürüncemede kalan bir konunun tamam – devam kararını verebilirsin bu dolunayda sevgili Yay ve Yükselen Yay, zira biraz da Plutonik yani kestirip atma enerjisi de var. Ani öfke patlamalarına, çok fevri kararlara biraz dikkat etmeni öneririm, dönüşecek olan gündemler canını sıkmasın, kriz gibi gördüklerin senin için fırsata dönüşebilir, o nedenle sükûnetini korumaya çalış.

11 Nisan’da Merkür, 20 Nisan’da da Güneş Boğa burcuna giriş yapıyor ve ay sonunda yaşayacağımız tutulmaya zemin hazırlamaya başlıyor sevgili Yay ve Yükselen Yay, bu senin özellikle iş, çalışma ortamın, mesleğinle ilgili önemli bazı yeniliklerin, kararların olabileceğine işaret. Odağın ağırlıklı olarak çalışma ortamında. Bu yılın genel enerjisi de seni bu meslek, çalışma ortamı konularında değişim ve dönüşüme doğru götürecek sevgili Yay ve Yükselen Yay, yepyeni bir ustalık edinip bunu mesleğe de dönüştürebilirsin. Yapacağın yeni görüşmelerle kendine yeni bir meslek alanı açabilirsin. 

30 Nisan’da yine bu alanda yani Boğa burcunda yaşayacağımız Güneş Tutulması çalışma hayatınla ilgili ilk işaret fişeğini de yakıyor. Özellikle de 5 – 15 dereceler arasında Boğa burcunda bir gezegenin varsa senin için daha da belirgin bazı gelişmeler getirebilir. Hatta bunları yaşamaya başlamış bile olabilirsin zira tutulmalar birkaç ay önce/sonra etkilerini gösterebilir. Bu alan aynı zamanda senin sağlık evin, sürüncemede kalmış bir konu varsa sağlığınla ilgili, bunun da çözümünü getirebilir sana bu tutulma.

Evet sevgili Yay ve Yükselen Yay, enerjisi oldukça yüksek, yenileyici bir Nisan ayına giriş yapıyoruz gördüğün gibi, umarım şahane haberler aldığın muazzam bir ay olur senin için. 

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Mayıs'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Bu ay ayaklarını yerden kesecek haberler geliyor Oğlak!

Hoş Geldin Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Nisan ayına Koç burcunda yani senin ev, yuva, aile, yaşam alanını temsil eden 4. Evinde güçlü, şifalı bir yeni ay ile giriş yapıyoruz sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak, şayet ailende, evinde bir yenilik arayışındaysan, belki taşınma gündemin varsa bu yeni ay sana olumlu desteklerini sunuyor. Chiron tesirli bir yeni ay olduğu için de özellikle ev içerisinde sorun, problem olarak görülen konulara şifa ve iyileşme şansı tanıyor bu yeni ay sana. 

5 Nisan’da Venüs, 15 Nisan’da da Mars Balık burcuna geçiş yapıyor, bu alan senin iletişim, haberleşme, var ise kardeşlerinle ilgili temaları barındırıyor, bu alanlarda olumlu gelişmelerin yaşanacağının işaretçisi. Zira Jüpiter ve Neptün, etkisi ay boyunca hissedilecek kavuşumunu da bu ay içerisinde 12 Nisan’da kesinleştiriyor. Oldukça şanslı ve sana mükemmel haberler getirebilecek bir enerji bu, atacağın imzaların sana müthiş şanslar sunması, alacağın kararların sana harika kapılar açması mümkün. Tek dikkat etmen gereken şey Neptün’ün yanıltıcı tesirlere de sahip olması, dikkatle, gerçeklerden uzaklaşmadan, ayakların yere sağlam basarak kararlar almanı öneririm sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak, kafanı karıştırmasın bu Neptün, zira tam zihin, düşünceler, kararlar evinde, o sebeple gözünü dört aç, gelebilecek fırsatları kafa karışıklığında harcama derim :)

16 Nisan’da Terazi burcunda yani tam tepe noktan olan kariyer evinde bir dolunay gerçekleşiyor sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak, bu özellikle kariyerinle ilgili alacağın önemli bir kararın, belki de uzun zamandır sürüncemede olan bir konunun netleşmesinin işaretçisi. Ancak Plutonik bir dolunay bu, yani bünyesinde çok köklü, tamam – devam enerjisi de barındırıyor, bir anda kestirip attırmasın, köprüleri yıktırmasın sana dikkat et olur mu :) Zira kriz gibi gördüğün bir konu bir anda tepeni attırabilir, oysa aslında o senin için bir fırsat barındırıyor olabilir. Sakin kalır, metanetini korursan aslında kariyer alanında müthiş de desteği var sana.

11 Nisan’da Merkür, 20 Nisan’da da Güneş Boğa burcuna geçiş yapıyor ve ay sonunda burada yaşayacağımız Güneş tutulmasına da zemin hazırlıyor bu seyahat. Bu alan senin için oldukça şanslı, çok sevdiğimiz 5. Evde gerçekleşiyor, yani aşk, flörtler, heyecanlar, kendimizi gösterebileceğimiz konular, yeteneklerimiz, şansımız bu evin temaları içerisinde. Buradaki bu Güneş ve Merkür geçişi seni yeni birileriyle tanıştırabileceği gibi sosyal ortamlarında adeta Güneş gibi parlamana da vesile olacak, kendini ortaya çıkarabilir, göz önünde olmanın tadına doyabilirsin. Hemen ardından gelen tutulma da zaten yıl boyu aslında bu konularda, yani kendini parlatma konularında sana destek sağlayacak tutulma aksının ilk işaret fişeğini yakmakta.

30 Nisan’da Boğa burcunda yaşayacağımız Güneş Tutulması ile işte sana fırsat diyor gökyüzü sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak. Özellikle de Boğa burcunun 5 – 15 dereceleri arasında bir gezegenin varsa tesirini çok daha yoğun hissedersin bu tutulmanın. Bir aşk konusu pat diye gündemine girebilir ve hayatına kalıcı bir iz bırakabilir, aynı zamanda kendini ortaya koyabileceğin müthiş bir kapı aralanabilir. Bir de şayet evli bir Yükselen Oğlak isen bebek müjdesi de getirebilir bu tutulma :)

Evet sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak, gördüğün gibi baharın canlandıran, ayaklandıran enerjisini buram buram hissettiğimiz bir Nisan ayına giriş yapıyoruz. Umarım şahane haberler aldığın muazzam bir ay olur senin için.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Mayıs'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Para konularında şansın dönüyor Kova!

Hoş geldin Sevgili Kova ve Yükselen Kova;

Nisan ayına Koç burcunun canlandırıcı enerjisini bizlere ulaştıran bir Yeni Ay ile giriş yapıyoruz sevgili Kova ve Yükselen Kova, bu yeni ay sana yepyeni kararlar aldırabilecek güçte zira tam olarak iletişim, zihin, kararlar evinde gerçekleşiyor. Ayın ilk iki haftasında yapacağın görüşmeler sana yepyeni kapılar açabilir, tanışacağın kişiler hayatına yepyeni fırsatları sokabilir, çok şanslı ve güzel başlıyorsun Nisan ayına. Ayrıca kardeşlerinle ilgili bir gündemin de varsa olumlu gelişmeler, güzel haberler gelebilir kulağına.

5 Nisan’da Venüs, 15 Nisan’da da Mars Balık burcuna geçiş yapıyor sevgili Kova ve yükselen Kova, aynı zamanda da yine bu ay boyunca etkisini hissedeceğimiz ama tam kavuşumunu 12 Nisan’da yapacak olan bir Jüpiter – Neptün birlikteliği de var. Bu çok güçlü Balık vurguları ise sana “para, para, para” olarak dönüyor sevgili Napolyon Kova, muazzam haberler alabilirsin maddi kaynaklarınla ilgili, şahane! Adeta mucize gibi gelebilir bu para kaynaklarındaki artış sana, özellikle de yaratıcı bir iş yapıyorsan, yeteneklerini kullanabileceğin ve bundan ciddi anlamda gelir elde edebileceğin çok şahane bir dönem bu ve ay boyu da bu tesir üzerinde. Sadece dikkat etmen gereken konu Neptün’ün biraz algı dağıtıcı, sisli puslu enerjisi, bazen göründüğünden farklı gösterebilir sana gerçekleri bu Neptün, ah Neptün, o nedenle sen onun bu cezbedici tuzağına düşme, ayakların yere bassın, iyice ölçüp tartmadan bir işe girişme, gelen fırsatları da kafa karışıklığından kaçırıp gitme :) Bunun dışında zaten Jüpiter Mayıs ayına kadar ve sonrasında da Ekim – Aralık arasında sana paralar akıtmaya devam edecek. Bu ay da bu akışın en yoğun enerjisini hissedeceğin ay olacak sevgili Kova ve Yükselen Kova.

16 Nisan’da Terazi burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu da senin 9. Evin olan yurt dışı, uluslararası konular, hukuki temaların, akademik konular, yayıncılık gibi bir kariyerin varsa bu konularda bir netlik, tamamlanma enerjisine sahip, ancak biraz Plutonik olduğu için içerisinde bazı kriz ve dönüşüm enerjileri de barındırmakta. Ancak bu kriz görünümlü bir fırsat da olabilir senin için, önemli olan sağduyulu kalabilmen, olası sorunları büyütüp öfkeyle verilecek ani, fevri kararlardan kaçınman sevgili Kova ve yükselen Kova.

11 Nisan’da Merkür, 20 Nisan’da Güneş Boğa burcuna giriş yapıyor ve ay sonunda yaşayacağımız Güneş tutulmasına zemin hazırlıyor sevgili Kova ve yükselen Kova. Bu da senin odağını ailen, yuvan, evin, varsa taşınma, gayrimenkul gündemin, yaşam alanınla ilgili konulara çekiyor ve bu konularda uzun süredir var olan krizlerin, sorunların çözüme ulaşması konusunda da tetikleyici bir enerjisi var. Ayın sonunda yaşanacak tutulmayla zaten bu temalarda bir dönüşüm, yenilenme enerjisi de bekliyor seni sevgili Kova ve Yükselen Kova.

30 Nisan’da yine aynı alanda yani Boğa burcunda yaşanacak Güneş tutulması ile bu aya veda ediyoruz, etkilerini yaşamaya başlamış olman mümkün, özellikle de 5 – 15 dereceler arasında Boğa burcunda bir gezegenin varsa etkisini çok yoğun biçimde hissedebilirsin bu tutulmanın. Yaşam alanını değiştirebilir, belki başka bir şehre taşınabilir, kariyerinle bağlantılı olarak evini taşıman gerekebilir, bu sene boyunca ev yuva ve kariyer alanlarında ardı ardına yaşanacak tutulmalarla hayatını dönüştürecek işaretlerin ilk fişeği işte bu tutulmayla gerçekleşiyor sevgili Kova ve Yükselen Kova.

Evet Sevgili Kova ve Yükselen Kova, canlı, başlangıç enerjili, harekete geçirici bir Nisan ayına giriş yapıyoruz, umarım şahane haberler aldığın muazzam bir ay olur senin için.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Mayıs'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Bu ayın en şanslı burcusun Balık!

Hoş geldin Sevgili Balık ve Yükselen Balık, 

Nisan ayına Koç burcunda bir yeni ayla merhaba diyoruz, bu da senin para, pul, maddi kaynaklar hanene güneş gibi doğacak bir yeni ay sevgili Balık ve yükselen Balık. Özellikle para kaynaklarına bir yenisini ekleme, kariyerini düzene sokma, maddi imkanlarını artırma niyetindeysen oldukça şanslı Nisan ayının ilk iki haftası senin için. Aklında çeşitli girişimler yapma planı varsa oldukça destekleyici, ancak fırsatları yakalayabilmek için senin de adım atman gerek.

Bu ayın hem ciddi anlamda en şanslı hem de en çok dikkatli olması gereken burcusun sevgili Balık ve yükselen Balık, zira şans, fırsat, güzellikler oluk oluk yağıyor ancak beraberinde tehlikesi rehavet, kendini kaybetme ihtimali. 5 Nisan’da Venüs, 15 Nisan’da da Mars senin burcuna giriş yapıyor. Bununla beraber bu ay senin burcunda yoğun bir gezegen yığılımı var, zira Jüpiter ve Neptün de 12 Nisan’da tam derece kavuşuyor ancak ay boyunca aslında neredeyse dip dibeler. Bu muazzam bir fırsat, senin için mucizevi denebilecek kadar güzel, kendinle ilgili şans dilediğin, çözüm aradığın her türlü konuda müthiş destek sana. Ancak :) işin içinde Neptün de var, hem mucizelerin kaynağı hem de gözde çok büyütücü, yanıltıcı, toz pembe gösterici bir tesiri de var bu Neptün’ün, ah Neptün en iyi de sen tanırsın onun enerjisini zira senin yönetici gezegenin. Dikkat etmen gereken şey algını dağıtmaması, karar verirken kafanı karıştırmaması, seni tabir-i caizse rehavete sürükleyip uyuşturmaması. Aklın başında, ayakların yerde olsun bu ay sevgili Balık ve yükselen Balık, muazzam fırsatlar var, buna aşk da dahil iş de dahil, hangi konuda destek arayışındaysan karşılığı var ancak gerçeklerden uzaklaşmadan, hayallere kapılmadan hareket et, fırsatlar ayağına kadar gelip de kaçıp gitmesin sonra.

16 Nisan’da Terazi burcunda bir dolunay yaşayacağız, bu da yine para, maddi kaynaklar, özellikle de dışarıdan elde edeceğin gelirler, şayet evli bir yükselen Balık isen eşinin maddi konuları ile ilgili bir netlik, tamamlanma, sonuçlanma enerjisi vermekte. Ancak bu dolunay biraz da Plutonik, yani kriz ve dönüşüm enerjili, biraz da kökten yıkıp gemileri yaktırabilecek bir gücü var kontrol edilmezse :) Şayet evli isen ekstradan özen göster, ani kararlarla aranızdaki bağı bozmamaya gayret et. Öte yandan harcamaların konusunda da bu günlerin etrafında özenli davran. 

11 Nisan’da Merkür, 20 Nisan’da da Güneş Boğa burcuna giriş yapıyor ve odağını biraz daha yakın çevrene, varsa kardeşlerine, bununla beraber alacağın önemli kararlara, imzalara, sözleşmelere çeviriyor. Sevgili Balık ve yükselen Balık, bu sene genel olarak alacağın birçok karar senin için dönüşüm enerjili, zira bu yıl bu alanda gerçekleşecek Boğa – Akrep aksı tutulmalarının ilkini de Nisan ayının sonunda yaşayacağız, kendi hayatını da dönüştürebilecek önemli kararların arifesindesin bu ay. 

30 Nisan’da yılın ilk Güneş tutulmasını Boğa burcunda yani yine düşünceler, iletişim, fikir, kararlar, eğitimler gibi konuları kapsayan alanda yaşayacaksın. Bu belki bu yıl hatta bu ay başlayacağın bir eğitimin hayatında dönüm noktası olmasını sağlayabilir, yavaş yavaş kendini dönüştürecek kararlar almana vesile olabilir, zihnin dönüşüyor, fikirlerin dönüşüyor, kararların da ciddi anlamda değişiyor sevgili Balık ve yükselen Balık, aynı zamanda yakın çevrenin de dönüşümüne şahit olabilirsin. Eğitimler oldukça önemli senin için, şayet varsa aklında böyle bir fikir, bu ayı muhakkak değerlendirmelisin.

Evet sevgili Balık ve yükselen Balık, enerjisi yüksek, başlatıcı, harekete geçirici bir Nisan ayı bizi bekliyor. Umarım şahane haberler aldığın muazzam bir ay geçirirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Mayıs'ta görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
113
60
21
13
12
11
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın