Yılbaşını Kutlamak İstemişlerdi: Üniversitelilerin Feci Ölümü
Onedio’yu Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

Antalya'da yaşayan iki üniversiteli gencin yılbaşı gecesi kanlı bitti.
İddiaya göre, Antalya'da yılbaşı için bir araya iki genç falezlerden düşerek yaşamlarını yitirdi.
Antalya'da yılbaşı gecesi Muratpaşa ilçesindeki Karaalioğlu Parkı'na giden 21 yaşındaki Burak G. ile 20 yaşındaki Hilal Ö. parktaki tarihi Hıdırlık Kulesi yakınlarında falezlerin üzerine çıktı. Üniversiteli iki genç, yaklaşık 40 metre yükseklikten kayalık zemine düştü.
Olayı görenlerin haber vermesi üzerine bölgede yapılan aramada iki gencin cesetleri bulundu.İtfaiye ekipleri ve deniz polisinin çalışmasıyla olay yerinden alınan cesetler, incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
2016 yılında Erciyes Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldum. Kayseri'de gördüğüm eğitim sonrası Ankara'da bulunan Uğur Mumcu Vakfı'nda Uğur Mumcu Vakfı Araştırmacı Gazetecilik eğitimimi tamamladım. Aldığım eğitimlerin ardından Türkiye'nin en köklü gazetelerinden birinin İstihbarat Servisi'nde haber editörlüğü ve muhabirlik yaptım. Buradaki görevimin ardından çeşitli haber portallarında özel haber ve röportajlar ürettim. 2022’den bu yana Onedio bünyesinde çalışıyor ve deneyimlerimi okuyucularımızla paylaşarak, sizleri gündem ve ilginç içeriklerle buluşturuyorum.
Tüm içerikleri





Yorum Yazın