Görüş Bildir
Haberler
Yeni Dizi Arayışında Olanlar İçin Son Dönemin En Çok Dikkat Çeken ve Sevilen 15 Netflix Dizisi

Yeni Dizi Arayışında Olanlar İçin Son Dönemin En Çok Dikkat Çeken ve Sevilen 15 Netflix Dizisi

27.08.2021 - 09:00 Son Güncelleme: 27.08.2021 - 10:36

Yaz mevsiminin bu sıcak günlerinde özellikle gündüz vakti evde kaliteli vakit geçirmenin en iyi yolu dizi izlemek! Peki son dönemin en çok dikkat çeken Netflix dizileri hangileri? Bu listede yer verdiğimiz yapımlar sayesinde dramdan romantiğe, romantikten gerilim yapımlarına kadar birçok diziyle gününüze renk katabilir, oldukça kaliteli dizileri evinizin konforunda seyredebilirsiniz. Haydi gelin, tüm bu dizileri hep birlikte inceleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sex/Life (2021-)

1. Sex/Life (2021-)

Billie adlı evli bir kadın, cinsel hayallerinin baş tacı olan eski sevgilisinin yeniden yaşamına girmesiyle beraber cinsel geçmişi ve şu anki hayatının arasında kalır. Her iki yaşamından da vazgeçemez, bunun sonucunda da kararsızlığıyla mücadele etmeye başlar. Ufak bir bebeği de olduğu için onun yaşamının gidişatını da düşünmeli, bu doğrultuda hareket etmelidir. Bir kadının kendi ve etrafındakilerle alakalı iç hesaplaşmasını bu dizide tüm detaylarıyla izliyoruz.

2. Brooklyn Nine-Nine (2013-)

2. Brooklyn Nine-Nine (2013-)

Ray Holt adlı bir yüzbaşı, dilediği her şeyi kimse bir şey demeden uygulamaya alışkın olan Dedektif Jake Peralta'nın da içerisinde yer aldığı Brooklyn'in doksan dokuzuncu kısmının yönetimini ele alır. Jake Peralta, ekibinin başına böylesine işine bağlı bir yüzbaşının gelmesi ile birlikte artık tüm kuralları yerine getirmeye ve bu takımın bir elemanı olmaya alışmak durumunda bırakılır. Sonra zaten olanlar olur ve her şey bir anda değişmeye başlar!

3. Dark Desire (2020-)

3. Dark Desire (2020-)

Evli ama mutsuz olan Alma adlı bir kadın, evinden uzakta harika bir hafta sonu geçirir. Fakat bir cinayetle neticelenen bu ufak tatil, Alma'nın en yakın gördüğü insanlara dair bir gerçekten şüphelenmesine neden olur. Bir kadın görüyoruz, üç de erkek... Ama kurban kim olabilir? Peki ya katil kim? Aslında dizide sürekli olarak hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığına tanıklık ediyoruz. Sizi şaşırtan bir dizi izlemek istiyorsanız Dark Desire kesinlikle doğru tercih olacak.

4. Fatma (2021-)

4. Fatma (2021-)

Fatma gencecik, kendi halinde bir kadındır. Geçimini ise maddi durumu iyi olan insanların evine temizliğe giderek sağlar. Fatma'nın eşi kayıptır, her yerde onu arar durur. Birkaç sene evvelinde de oğlunu bir trafik magandası yüzünden kaybeder, tüm dünyası başına yıkılsa da eşini bulmaya ant içer. Bir gün gözü döner ve kendisini tehdit eden bir erkeği öldürür. Bu cinayetler bir taneyle kalmaz. Fatma sürekli kendisi için olumsuzluk oluşturan insanları öldürmeye başlar. Kurbanları ise hep erkekler. Fakat bu erkeklerin ortak bir özelliği var: Hepsi de Fatma'yı istemediği şeylere zorlar, sonunda olan olur.

5. Elite (2018-)

5. Elite (2018-)

İşçi sınıfında görülen geleceği parlak üç genç, ülkenin en dikkat çeken okuluna gitmek için kabul alır. Adı Las Encinas olan bu okul, İspanya'nın herkesçe bilinen özel okulları arasında yer alır. Ülkede meydana gelen deprem, birçok okulun enkaz altında kalmasına sebep olur. Gidecek bir okul bulamayan öğrenciler ise bölgede yer alan öteki okullara gönderilmeye başlanır. Bu sırada işçi sınıfında bulunan ailelerden gelen birkaç öğrenci de Las Encinas'a gitmeye hak kazanır. Öğrenciler ilk günlerde bunun ne denli önemli bir şans olduğundan söz eder. Fakat zaman geçtikçe bu okuldan resmen nefret etmeye başlarlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mindhunter (2017-)

6. Mindhunter (2017-)

Mindhunter dizisi, Inside the FBI's Elite Serial Crime Unit adlı romandan kurgulandı. Uyarlanmış olduğu roman gibi dizi de, Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşam süren seri katillerle toplantılar yaparak motivasyon seviyelerini fark etmek için çabalayan FBI ajanlarının takibi ile alakalı konuları işliyor. FBI ajanlarının yaptığı bu toplantılar, seri katillerin profillerinin daha rahat anlaşılması için uygulanan yöntemlerin meydana çıkmasına olanak tanımış oluyor. Dizinin merkezinde FBI ajanı olan Holden Ford ve Bill Tench yer alıyor. Dr. Wendy Carr ise bu iki kişiye yardımcı olan psikolog olarak karşımıza çıkıyor.

7. Modern Family (2009-2020)

7. Modern Family (2009-2020)

Kalabalık bir aile hayal edin. Bir sürü çocuk, erkek ve kadın! Her biri de birbirinden eğlenceliler ve kesinlikle sizi ekran başına kilitlemeye meyilliler! Bir ailede olup biten her şeyi bu dizide izliyoruz. Ergenlik problemleri, ilk buluşmalar, bebek sevinci, okul sorunları, boşanma çatışmaları... Kısacası hayata dair her şey Modern Family dizisinde yeniden şekilleniyor ve kendine bir yer ediniyor. Müptelası olacağınız bir dizi, öyle ki tam tamına 12 sene boyunca aynı kalitede devam eden bir yapım.

8. Dogs of Berlin (2018-)

8. Dogs of Berlin (2018-)

Dizide meşhur bir Alman-Türk futbol oyuncusunun öldürülmesini araştıran biri Alman öteki Türk iki farklı polisi görüyoruz. Orkan Erdem, Türk asıllı Alman bir futbolcudur. Bu kişi, Almanya milli takımında oynamayı tercih ediyor. Neo-Naziler ise Orkan Erdem'in Alman milli takımında oynamasını kabul etmiyor. Türkler de buna karşı gelerek tarafını belli ediyor. Fakat Türkiye ve Almanya arasında gerçekleşecek olan futbol müsabakası öncesinde bahsi geçen futbolcu katlediliyor ve olaylar başlıyor.

9. 13 Reasons Why (2017-)

9. 13 Reasons Why (2017-)

Hannah adında dünya güzeli bir genç kız, bir gün kendi evinin banyosunda acı bir şekilde hayatına son verir. İntihar etmeden evvel de çeşitli ses kayıtlarını kasetlere aktarır. Clay ise Hannah'a aşık bir çocuktur. Genç kız kendi canına kıydıktan sonra bu durumdan en çok etkilenen de Clay olur. Bunun bir intihar değil cinayet olduğu ortadadır. Fakat nasıl bir cinayet? Hannah, aslında yaşıtlarının ona uyguladığı taciz ve baskılar sonucunda yaşamını noktalar. Gerçekler er ya da geç ortaya çıkar. Heyecanla izleyeceğiniz sürükleyici bir yapım sizleri bekliyor!

10. Riverdale (2017-)

10. Riverdale (2017-)

Riverdale, hikayenin geçtiği kasabanın ismi. Sıradan bir sabah aniden bu kasabada cansız bir bedene rastlanır. Yaşanan cinayetten sonra bütün sırlar kendini belli etmeye başlar. Bunun yanı sıra ceset, kasabanın en ileri gelen ailelerinden biri olan Blossom ailesinin çocuğudur. Bu cinayet, Riverdale'de her şeyi sarsacak ve herkesi de korkutacaktır. Fakat birkaç genç kişi, bu sır perdesini aralamak için elinden geleni yapmak ister. Merakla devamını bekleyeceğiniz bir dizi diyebiliriz Riverdale için!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Virgin River (2019-)

11. Virgin River (2019-)

Virgin River dizisinde daha dingin bir hayat sürebilmek adına uzak bir kasabaya göçen Melinda'nın öyküsünü seyrediyoruz. Melinda adlı bir kadın, hayatında yepyeni bir döneme girmeyi hedeflese de kasaba yaşamının asla kolay olmadığını bizzat deneyimliyor. Yirmi farklı romandan oluşan bir kitap serisinden kurgulanan bu dizinin büyük bir hayranı olacağınızı düşünüyoruz!

12. Ginny & Georgia (2021-)

12. Ginny & Georgia (2021-)

Ginny, henüz 15 yaşında genç bir kız. Genel olarak kendini annesinden bile daha olgun olarak görür. Annesi Georgia, hareketli hayatından vazgeçerek evlatlarıyla beraber kendine yeni bir sayfa açmak için girişimde bulunur. Bu nedenle çocuklarını da alarak New England'a gider. Fakat Georgia'nın rahatsız edici mazisi nedeniyle çocuklar da zarar görmeye başlar.

13. The Crown (2016-)

13. The Crown (2016-)

İkinci Dünya Savaşı'nın meydana getirdiği enkazın sonrasında İngiltere siyasal anlamda karmaşanın içerisine girer ve bu acılı evrede tahta bir kadın geçer. İkinci Elizabeth'in tahtı devralmasıyla beraber bambaşka bir döneme geçilir. Dizide bu dönemi tüm incelikleriyle görüyor ve anlıyoruz.

14. Atypical (2017-)

14. Atypical (2017-)

Sam, henüz 18 yaşında, otizmli bir birey. Akranları gibi yaşam sürmek isteyen genç çocuk, özgürlük arayışına girer. Bir sevgilisi olmasının hayalini kurar. Terapisti ise kişisel problemlerini aşabilmesi konusunda Sam'i yüreklendirir. Fakat annesi bu durumu pek de kabul edemez. Sam'in babası da tam tersine bir an evvel çocuğunun kendi benliğini bulmasını ister.

15. The Protector (2018-)

15. The Protector (2018-)

Hakan kendi halinde genç bir adamdır. İstanbul'da normal bir yaşam sürer. Ama bir gün ona öyle bir görev verilir ki muhafız ilan edilir. İstanbul gizemli kişilerin saldırısı altına girer. Hakan bu duruma asla hazır hissetmese dahi şehrini kurtarmak için çabalar. Bu adam, İstanbul'un son muhafızıdır. Peki şehri kötü insanlardan kurtarabilecek midir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
70
12
5
4
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Oktay Kılıç

Mindhunter, Brooklyn Nine-Nine çok iyidi. 13 Reasons Why ilk sezon iyi, The Protector kötü olmamış ergen kahraman, Dogs of Berlini beğendim, Elite porno, ol... Devamını Gör