Görüş Bildir
Haberler
Veysel Sarı: "Şampiyon Olacağız"

Veysel Sarı: "Şampiyon Olacağız"

Fatih
04.09.2014 - 22:26

Veysel Sarı: "Şampiyon Olacağız"

Galatasaray'ın sağ bek oyuncusu Veysel Sarı, bu sezon başarılı olacaklarından emin.

Galatasaray 'ın savunma oyuncusu Veysel Sarı , zorlu bir sezon olacağını ama ligi şampiyon tamamlayacaklarını söyledi.

Ntvspor 'a konuşan Veysel, Şu anda iyi çalışıyorum. maçlarda performansım iyi değil. ama iyi mücadele ettiğimi düşünüyorum. Belki şuanda performansım yetmiyordur ama bunu üst seviyeye çıkaracağım.' dedi.

Transferleri de değerlendiren Veysel, 'İki yabancı geldi. Umarım takıma katkı sağlarlar. Tarık ile Eskişehirspor'da oynadık. Burada tekrar buluştuk. Onun da çok iyi karekterde iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Zaten öyle olmasa buralara gelemezdi.' diye konuştu.

Şampiyon olacaklarını belirten Veysel Sarı, 'Bu sezon çok zorlu geçecek. Rekabet içerisindeyiz. Ancak sezon sonunda mutlu sona ulaşan taraf olacağımızı düşünüyorum. Çünkü çok iyi çalışıyoruz. Çok yoruluyoruz, acı çekiyoruz. Ama bu bizim işimiz ve bunun sonucunda mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum.' ifadelerini kullandı.

Prandelli'den çok şey öğreneceğini belirten Veysel, Şampiyonlar Ligi'ndeki grupları için de 'Zor bir gruba düştük ve bunu herkes biliyor. Rakiplerimizden Arsenal, gruplara kalmadan önce Beşiktaş'ı eledi ama iyi futbol oynamamıştı. Borussia Dortmund'un bu kulvarda son 5 yılda yaptıkları ortada. Anderlecht ise Belçika ligi şampiyonu. Gerçekten zorlu bir grup.' ifadelerini kullandı.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/232/spor-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın