Görüş Bildir
Haberler
Mastürbasyon Yaparken İfşa Edilmişti: Vapurdaki Sapık Gözaltına Alındı

etiket Mastürbasyon Yaparken İfşa Edilmişti: Vapurdaki Sapık Gözaltına Alındı

Batuhan
08.10.2019 - 14:59

Kadıköy - Karaköy vapurunda kadınları taciz eden 31 yaşındaki Rıza E. Kadıköy Emniyet Müdürlüğü ve Çayırova ilçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortak operasyonuyla Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde yakalandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hürriyet'ten Musa Kesler'in haberine göre, Kadıköy - Karaköy vapurunda yaşanan iğrenç olayda yeni bir gelişme yaşandı. Hukukçu Zeliha Milli’yi vapurda taciz eden 31 yaşındaki Rıza E. Kadıköy Emniyet Müdürlüğü ve Çayırova ilçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortak operasyonuyla Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı.

'Çocuğun cinsel istismarı' suçundan kaydı ortaya çıktı

'Çocuğun cinsel istismarı' suçundan kaydı ortaya çıktı

Vapurdaki yaşadığı skandal anları cep telefonu ile görüntüleyen mağdur Zeliha Milli’nin teşhis için emniyete çağrıldığı öğrenilirken  Rıza E.'nin 'Çocuğun cinsel istismarı', 'Rahatsız etme' suçlarından kaydının olduğu tespit edildi.

Tacize uğrayan kadın, sosyal medya üzerinden yaşanan olayı duyurmuştu

"Videodaki şahıs üzerindeki deri ceketini tuvalete bırakmış"

"Videodaki şahıs üzerindeki deri ceketini tuvalete bırakmış"

Görüntüleri kaydederek paylaşan 23 yaşındaki hukukçu Zeliha Milli ise yaşanaları şöyle anlatmıştı: “Karaköy’den kalkan Kadıköy vapurunda gerçekleşti. Şahsın bacağını sallaması dikkatimi çekti. Sonrasında yaptığı hareketin farkına vardım. Kendisine fark ettirmeden, delil olsun diye videosunu çektim. Sonrasında ben ‘ne yapıyorsun’ diye müdahale ettim. Bu vapurdan çıkmasına izin vermeyeceğimizi söyledim. Kaçmaya başladı. İnsanlardan yardım istedim. İnsanlar ne olduğunu anlayana kadar kaçtı. O ara sahile yanaştık. Kaçamasın diye kaptan ile iletişime geçtim. Tek tek inenlere baktık. Ama videodaki şahıs üzerindeki deri ceketini tuvalete bırakmış. Muhtemelen tuvalette bir kamuflaj yaptıktan sonra gözümüzün önünden kaçtı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
568
87
47
22
15
14
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Videodaki rahatlığına genişliğine bak. Halatla vapura bağlayp pervane kısmına atacaksın ama ne yaparsan yap dünya bok çukuru olmaktan temizlenmeyecek.

MiR

magdur olanın ismini acık acık verilip boyle bir pisliği yapan adamın soyadının sansürlenmesi ?!

volkan karakaş

Yahu bi bitmediniz amkodumun çomarları ölün amk kökünüz kurusun şerefd yoksunları sizin ananız bacınız yokmu ulan ne ara azdınız böyle amk