Görüş Bildir
Haberler
Ülkü Ocakları ve Alperen Ocakları İstedi Tuğba Ekinci Ekranlara Döndü!

Ülkü Ocakları ve Alperen Ocakları İstedi Tuğba Ekinci Ekranlara Döndü!

Seyhan Soylu, Bahar CandanNihat Doğan, Tuğba Ekinci ve Ebru Polat'ı Flash TV'de bir araya getiren 'Al Sana Haber' programında Türk-Kürt kavgası çıkmıştı. Tuğba Ekinci ile Nihat Doğan arasında büyük bir gerilim yaşanmıştı. Ekinci canlı yayını terk etmişti. Tuğba Ekinci, Ülkü Ocakları ve Alperen Ocakları isteğiyle ekranlara geri dönüyor. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Al Sana Haber' adlı programda Türk-Kürt kavgası çıkmıştı. Ekinci, 'Türk'üm, Aleviyim.' demişti. Seyhan Soylu, 'Ne alakası var' diyerek karşı çıkmıştı. Ekinci, 'Söylediğim şeyi bugün '10 Kasım' deyip geçiştiremiyorsunuz' ifadelerini kullanmıştı. Doğan da 'O zaman sen de 'Kürt'üm' de' diyerek tepki göstermişti. Stüdyoda ortam bir anda gerilmiş, masalara vurulmuştu. Ekinci canlı yayında stüdyoyu terk etmişti ve o günden sonra programa çıkmamıştı. Ancak yeni bir gelişme yaşandı. Tuğba Ekinci ekranlara geri dönüyor.

Tuğba Ekinci'nin Yayın Günleri

Tuğba Ekinci'nin Yayın Günleri

Soylu, programda yeni düzeni açıkladı. Doğan ile Ekinci aynı gün programa çıkmayacak. Doğan, pazartesi ve çarşamba günleri, Ekinci ise; salı ve perşembe Al Sana Haber programında yer alacak.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın