Görüş Bildir
Haberler
Tiktok Yeni Bir Döneme İmza Atıyor! İşte O Güncelleme...

Tiktok Yeni Bir Döneme İmza Atıyor! İşte O Güncelleme...

GNS
26.10.2021 - 18:52

15 saniyelik video içeriği paylaşımlarıyla herkesin ilgisini çeken sosyal medya platformu TikTok yeni bir döneme giriyor. Gelecek olan güncellemeyle kısıtlı saniyeli içerikleri için alan açan uygulama 1 dakikadan uzun videoların paylaşımına izin verecek. 2021 verilerine göre aylık 689 milyon aktif kullanıcıya sahip uygulama atacağı yeni adımla daha da ileri gitmeyi hedefliyor. İşte TikTok'un son güncellemesi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sosyal medyanın en güncel ve eğlenceli platformlarından biri olan TikTok uygulaması yaptığı yeni güncellemeyle kullanıcılarına daha geniş zaman olanağı sunuyor. Kısa videoları ve canlı yayınları ile görüntüsel içerik anlamında çokça tercih edilen uygulama yeni özelliğiyle hem kullanıcılara hem izleyicilere daha çok imkan sağlıyor.

5 Milyar Görüntülenme

5 Milyar Görüntülenme

Popüler kısa video platformu TikTok, içerik üreticilerine genişletilmiş bir formatta daha uzun süreli videolar yayınlama imkanı sunmaya başladı. Eğlendiren, eğiten ve ilham veren içeriklere yer veren TikTok, bir dakikadan uzun videolarla dünya çapında 5 milyardan fazla günlük görüntülemeye ulaştı.

Yeni Dönem

Yeni Dönem

TikTok kullanıcıları viral olan yeşil ekran ve renk efektlerinin yanı sıra heyecan verici içerikleriyle daha uzun videolar çekebiliyor. Üretilen videoların ortalama uzunluğu ise 2.14 dakika.

Günlük çekilen vidoların dünya çapında TikTok’ta uzun video için en uygun içerik olduğu dikkat çekiyor. Bu durum, insanların birbirleri hakkında daha geniş bilgi edinmesine olanak sağlıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın