Görüş Bildir
Haberler
Tarzına Göre Sana Ne Tür Bir Telefon Kullanıcısı Olduğunu Söyleyelim!

Tarzına Göre Sana Ne Tür Bir Telefon Kullanıcısı Olduğunu Söyleyelim!

OMIX
22.12.2021 - 15:41

Her telefon herkese gitmez... Kimisi oyun oynamak için en uygun telefonu arar, kimisi fotoğraf çekmek için. Hatta kimisi de şarjı en uzun giden telefonun peşindedir. Peki sana en uygun telefon hangisi?

Öğrenmek için haydi teste!

1. İlk olarak cinsiyetini öğrenelim.

2. Yaşını da öğrensek harika olur!

3. Hangi iletişim türü sana daha çok uyuyor?

4. Instagram'a post ya da story atma sıklığın nedir?

5. Söyle bakalım bir günde telefondan ne kadar oyun oynuyorsundur?

6. Peki, bu sosyal medyalardan birini seçmeni istesek...

7. Attığın storylerin içeriklerini de öğrenelim.

7. Attığın storylerin içeriklerini de öğrenelim.

8. Bonus soru, telefona bakmadan ne kadar süre dayanabilirsin!

Kaprisli Kullanıcı!

Evet sen gerçek bir kaprisli kullanıcısın. Sana yaranmak zor. Bir telefonun yaranması ise daha zor. Çünkü mükemmeliyetçisin sen. Telefonunun kötü fotoğraf çekmesine, olur olmaz yerde şarjının bitmesine, önemli bir şey izlerken görüntünün bozulmasına alışamazsın sen. Kaprislenir, triplenir, telefonuna bile küsersin.

Peki sana asla kapris yaptırmayacak, aradığın tüm bu özelliklere sahip bir telefon önerelim mi? 6.67' FHD+ hole-punch ekran tasarımı ile Omix X500, daha büyük ve daha canlı görüntülerin keyfini çıkarmana, sürükleyici bir görsel deneyimi yaşatırken aynı zamanda gelişmiş kamerası ile düşük ışık koşullarında bile harika fotoğraflar çekmeni sağlıyor!

İncelemek için hemen tıkla!

Bağımlı Kullanıcı!

Sen telefonun ve sosyal medyanın bağımlısı olmuşsun. Nerede ne var, kim ne yapıyor senden sorulur. Hesaplarına girmediğin gün yok. Bizden tavsiye influcer olmak sana çok yakışır ya da bir kanal açmak...

Peki seni asla yarı yolda bırakmayacak, aradığın tüm bu özelliklere sahip bir telefon önerelim mi? 6.67' FHD+ hole-punch ekran tasarımı ile Omix X500, daha büyük ve daha canlı görüntülerin keyfini çıkarmana, sürükleyici bir görsel deneyimi yaşatırken aynı zamanda gelişmiş kamerası ile düşük ışık koşullarında bile harika fotoğraflar çekmeni sağlıyor!

İncelemek için hemen tıkla!

İşlevsel Kullanıcı!

Sen telefonuna sadece gerektiği zaman bakan birisin. Kendince düzenin, kısa yolların var. Her şey düzenli ve ayarlı. Telefonda çok fazla vakit geçirmeden istediğin her şeye kolaylıkla ulaşarak, işlerini hallediyorsun.

Peki işlevselliği ön planda olan, aradığın tüm özelliklere sahip bir telefon önerelim mi? 6.67' FHD+ hole-punch ekran tasarımı ile Omix X300, daha büyük ve daha canlı görüntülerin keyfini çıkarmana, sürükleyici bir görsel deneyimi yaşatırken aynı zamanda gelişmiş kamerası ile düşük ışık koşullarında bile harika fotoğraflar çekmeni sağlıyor!

İncelemek için hemen tıkla!

Unutkan Kullanıcı!

Verdiğin cevaplara bakılırsa sen pek telefonla ilgilenmeyen birisin. Bakacağın şeyleri genel olarak unutursun. Kaç kere alarm kurmayı unuttun acaba... Mesajlaşmak yerine görüşmeyi tercih edersin. Acil bir durum olmadıkça sana ulaşmak güçtür. Pek sosyal medya insanı da değilsin. Telefon senin ihtiyaçları karşılamak için yanında olmalıdır.

Peki ihtiyacın olan her şeyi karşılayacak, aradığın tüm özelliklere sahip bir telefon önerelim mi? 6.67' FHD+ hole-punch ekran tasarımı ile Omix X300, daha büyük ve daha canlı görüntülerin keyfini çıkarmana, sürükleyici bir görsel deneyimi yaşatırken aynı zamanda gelişmiş kamerası ile düşük ışık koşullarında bile harika fotoğraflar çekmeni sağlıyor!

İncelemek için hemen tıkla!

Her Yönüyle Çekici!

Her Yönüyle Çekici!

Detaylar için tıklayınız.