Görüş Bildir
Haberler
Survivor All Star Yarışmacısı Adem Kılıççı Kimdir? Survivor Adem Kaç Yaşında ve Nereli?

Survivor All Star Yarışmacısı Adem Kılıççı Kimdir? Survivor Adem Kaç Yaşında ve Nereli?

CansinA
07.02.2022 - 16:33

Senelerdir olduğu gibi bu sene de Survivor yine bütün heyecanı ile devam ediyor. Survivor All Star'da son gelişmeler Survivor izleyicilerinin gündeminde yer alıyor. Survivor All Star'da yeni gündem konusu ise Adem Kılıççı oldu.  2017 yılında yarışmada yer alarak izleyicinin ilgisini ve sevgisini kazanan Adem, 2022 All Star'da da aynı ilgi ve sevgiyi görmeye devam ediyor. Peki Survivor All Star Adem Kılıççı kimdir? Adem Kılıççı kaç yaşında ve nereli? Merak edilenler ve diğer detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Survivor'un sevilen isimlerinden olan Adem Kılıççı, 2017'de başarılı bir şekilde yarışarak hem adını duyurmuş hem de büyük bir ilgi ve sevgi görmüştü. Geçen yılların ardından 2022 Survivor All Star kadrosunda yer alarak tekrar adından bahsettirmeyi başaran sayılı kişilerden oldu. Survivor izleyicileri ise Adem Kılıççı'nın nereli, kaç yaşında olduğu gibi konuları araştırmakta. İşte Adem hakkında merak edilenler...

Adem Kılıççı Kimdir?

Adem Kılıççı Kimdir?

1986 doğumlu olan Adem Kılıçcı, Ağrı’da dünyaya gelmiştir. Ağrılı olan Adem küçük yaşlarından itibaren boksla ilgilenmektedir.  Survivor Adem’in baba tarafı Kafkaslardan Ağrı'ya göçmüştür, anne tarafı ise Erzurumludur.

21 yaşına kadar Ağrı’da kalmış, daha sonra İstanbul’a gelmiştir. Bu yıllarda harçlığını çıkarmak için su ve limonata sattığını söyleyen Survivor Adem, aynı zamanda beden eğitimi öğretmenliği de yapmaktadır. Başarılı yarışmacı, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi mezunudur.

2004 yılında Antalya'da düzenlenen Dünya Boks Şampiyonasında gümüş madalya kazanmıştır.

Başarıları;

Başarıları;

2007 Chicago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya,  2009 Akdeniz Oyunlarında gümüş madalya,  2011 Büyükler Avrupa Şampiyonası'nda Gümüş Madalya,  2013 Akdeniz Oyunlarında Altın madalya kazanmıştır.

2017 yılında Survivor kadrosuna ünlüler takımında yarışan başarılı isim yarışmayı ikincilikle tamamladı. 2018 yılında ise Survivor All Star şampiyonu olmuş, daha sonra Bizim Semtin Çocukları filminde rol almıştır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın