Görüş Bildir

Yunanistan'ın ünlü tatil merkezi Rodos Adası'nda kaydedilen görüntülerde, işletmede çalışan garsonun güneşlenen müşterilere siparişlerini götürmek için derin suda ilerlemeye çalıştığı görüldü. Bu anların sosyal medyada hızla yayılmasının ardından tepkiler gecikmedi ve olayla ilgili soruşturma başlatıldığı açıklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Kölelik çağı bitti"

"Kölelik çağı bitti"

Yunanistan Çalışma Bakanı Adonis Georgiadis, olayın kendilerine ulaştıktan sonra gerekli adımların atılacağını aktardı ve açıkalamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bu görüntüler mide bulandırıcı. Görür görmez müfettişleri gönderdim. Hepimiz şunu anlamalıyız ki kölelik çağı bitti. Çalışanlar köle değildir, hakları olan insanlardır. Bu haklarını elde etmeleri için buradayız. Bunu unutan her iş insanı bunun karşılığını alacaktır.'

İşte o anlar ⬇️

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
78
59
14
8
7
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ceykar...

En azından bakan tepki göstermiş bizde olsa diğer yorumdakiler gibi eee ne var bunda derler çünkü modern köle olduklarinin farkında değiller.

Sedat Sezer

Kölelik bitmedi. Sadece karşılığında para alıyoruz...

Kemal Demir

Hak ettiğimizi alsak ona da tamam belki.

Orçun

Vallahi her şey birgün düzeldiğinde. Köle gibi işçiyi ezen patronlar, göçmene mülteciye vatandaşlık hizmeti veren acenteler, fırsatçı ev sahibi ve esnaflar v... Devamını Gör