Görüş Bildir
Haberler
Son Dakika: Meteoroloji Uyardı! Beklenen Kar Geliyor mu? Çok Sayıda İl ve İlçe İçin Uyarı

Son Dakika: Meteoroloji Uyardı! Beklenen Kar Geliyor mu? Çok Sayıda İl ve İlçe İçin Uyarı

Meteoroloji'den son dakika kar yağışı uyarısı! Aralık ayının ikinci haftası biterken açıklamalar peş peşe geliyor. Çok sayıda il için kar uyarısı yapıldı. İstanbul'a da beklenen kar yağışı geliyor. Yapılan uyarıda Pazartesi ve salı günlerine dikkat çekildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) haritayı paylaşarak duyurdu. MGM yoğun kar yağışı ve kuvvetli rüzgar uyarısında bulundu. İşte son dakika hava durumu tahminleri...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sıcaklıklarda bugün önemli bir değişiklik olmayacağı belirtilirken, batı bölgelerde yer yer mevsim normallerinin altında, iç ve doğu bölgelerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Salı günü ise Marmara'da sıcaklık 8 dereceye kadar düşecek. İşte hava durumu tahminleri ve uyaırıları...

MGM'den Çok Sayıda İl ve İlçe İçin Uyarı...

MGM'den Çok Sayıda İl ve İlçe İçin Uyarı...

Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyı kesimleri ile Güneydoğu Anadolu'da yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların; Doğu Akdeniz, Şırnak, Siirt, Batman, Gaziantep, Kilis ve Adıyaman çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, Doğu Akdeniz'in yüksek kesimleri, Erzincan, Tunceli, Malatya, Bingöl, Muş, Bitlis ve Hakkâri çevreleri ile Siirt ve Şırnak'ın yüksek kesimlerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olması bekleniyor.

Hava Sıcaklığı ve Rüzgar Etkisi

Hava Sıcaklığı ve Rüzgar Etkisi

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, batı bölgelerde yer yer mevsim normallerinin altında, iç ve doğu bölgelerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: İç ve batı kesimlerde batı ve güneybatı, doğu kesimlerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında batı ve kuzeybatı, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’da güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına (40-80 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

MGM'den Uyarı Geldi

MGM'den Uyarı Geldi

Yağışların, Doğu Akdeniz, Şırnak, Siirt, Batman, Gaziantep, Kilis ve Adıyaman çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, Doğu Akdeniz'in yüksek kesimleri, Erzincan, Tunceli, Malatya, Bingöl, Muş, Bitlis ve Hakkâri çevreleri ile Siirt ve Şırnak'ın yüksek kesimlerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olması beklendiğinden sel, su baskını, ile buzlanma ve don olayına bağlı olarak ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. 

Rüzgarın; Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında batı ve kuzeybatı, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’da güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına (40-80 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar gibi olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

20 Aralık Pazartesi Hava Nasıl?

20 Aralık Pazartesi Hava Nasıl?

Çok bulutlu, bölgenin doğusu ile Balıkesir çevrelerinin yağmur ve karla karışık yağmur, güneydoğusunun kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EDİRNE °C 9°C Çok bulutlu

İSTANBUL°C 8°C Çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmur ve zamanla karla karışık yağmurlu

KIRKLARELİ °C, 7°C Çok bulutlu

KOCAELİ °C 7°C Çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren yağmur ve zamanla karla karışık yağmurlu

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ege Hava Durumu

Ege Hava Durumu

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra Kütahya, Uşak, Manisa ve Afyonkarahisar çevreleri ile İzmir'in iç kesimlerinin hafif olmak üzere karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR °C,

2°C Çok bulutlu, gece saatlerinde hafif kar yağışlı

DENİZLİ °C,

7°C Parçalı ve çok bulutlu

İZMİR °C,

15°C Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra iç ve yüksek kesimleri hafif olmak üzere karla karışık yağmur ve kar yağışlı

MUĞLA °C,

8°CParçalı ve çok bulutlu

Akdeniz Hava Durumu

Akdeniz Hava Durumu

ADANA °C, 13°CÇok bulutlu ve akşam saatlerine kadar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, genellikle kuvvetli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak, rakımı 1100-1200 metre üzeri yerlerde kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı şeklinde olması bekleniyor.

ANTALYA °C 15°C Çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

HATAY °C 10°C Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; akşam saatlerine kadar kuvvetli olması bekleniyor.

ISPARTA °C 7°C Parçalı ve çok bulutlu

İç Anadolu Hava Nasıl

İç Anadolu Hava Nasıl

Çok bulutlu, bölgenin kuzeybatısı ile Karaman, Niğde, Aksaray, Kayseri, Nevşehir ve Sivas çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA °C, 3°C Çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde hafif kar yağışlı

ESKİŞEHİR °C, 3°CÇok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde hafif kar yağışlı

KONYA °C, 3°C Çok bulutlu

YOZGAT °C, 2°C Çok bulutlu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 Günlük Hava Durumu Haritası

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 Günlük Hava Durumu Haritası
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın