Görüş Bildir
Haberler
Sırp taraftar davasında şok iddia!

Sırp taraftar davasında şok iddia!

Yalçın Çimen
13.02.2015 - 18:55 Son Güncelleme: 13.02.2015 - 19:06

Sırp taraftar davasında şok iddia!

21 Kasım 2014'te İstanbul'da oynanan Galatasaray Liv Hospital-Kızılyıldız maçı öncesi öldürülen Sırp taraftar Marko İvkoviç'in öldürüldüğü davanın sanıkları arasında yer alan Çağatay Hız'ın avukatı Mirak Erakman, şoke eden bir iddiada bulundu.

Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız arasındaki THY Avrupa Ligi maçı öncesi çıkan olayda Sırp taraftar Marko İIvkoviç’in öldürülmesine ilişkin, biri tutuklu 7 kişinin yargılanmasına devam edildi. Sanık avukatı Miray Erakman, geçen celse yapılan duruşmadan sonra operasyonu yapan polis memuru Ergül. K.’nın yanına yaklaşarak dosyanın en önemli delili olan mont için, 'Nasıl, mont Kadri'ye oturdu mu?' dediğini öne sürdü. Tutuklu sanık Kadri Aktaş’ın montunda maktül Marko İvkoviç’e ait kan lekesine rastlanmıştı.

SIRP BAŞKONSOLOS DA DURUŞMAYA KATILDI

Bakırköy 15. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya, 'Haksız tahrik altında adam öldürme' suçundan 18 yıla kadar hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan Kadri Aktaş ile tutuksuz sanıklar Volkan Sarı, Serhan Yücel Aydoğmuş, Çağatay Hız, Atakan Bodan, Gökhan Yıldız ve Yusuf Velioğlu ile avukatları katıldı.

Duruşmada, maktul Marko Ivkoviç’in ablası Bojana Jankelic ve eşi ile Sırbistan’ın İstanbul Başkonsolosu Sandra Vujinovic de hazır bulundu.

Haberin devamı için: http://www.hurriyet.com.tr/spor/basketbol/28195819.asp

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0