Görüş Bildir
Haberler
Sinemalarda Bu Hafta Hangi Filmler Var? Son 'Örümcek-Adam'dan 'Kumbara'ya 5 Film Vizyonda

Sinemalarda Bu Hafta Hangi Filmler Var? Son 'Örümcek-Adam'dan 'Kumbara'ya 5 Film Vizyonda

claude cahun
18.12.2021 - 13:17

Her Cuma yeni filmlerin vizyona girdiği sinema salonları bu hafta Örümcek-Adam serisinin son halkası 'Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok'tan haftanın tek yerli filmi olan 'Kumbara'ya tam 5 filmi ağırlayacak. Biz de 10 Aralık haftası sinemalarda izlenebilecek filmleri sizin için derledik. İşte detaylar;

Not 1: Film açıklamalarında Beyazperde'den faydalanılmıştır.

Not 2: Liste herhangi bir öneme göre sıralanmadı, seçimler tamamen rastgeledir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Karanlık Kız (The Lost Daughter)

1. Karanlık Kız (The Lost Daughter)

Karanlık Kız, tek başına tatile çıktığı tatilde genç bir anne ile tanışmasıyla geçmişiyle yüzleşmeye başlayan bir kadının hikayesini konu ediyor. İngilizce öğretmeni olan Leda, kendisini işine ve çocuklarına adayan bekar bir annedir. Kızları babalarıyla birlikte olmak için evden ayrıldığında Leda kendisini fazlasıyla yalnız hisseder. Bu histen uzaklaşmak isteyen Leda, Güney İtalya'da küçük bir sahil kasabasında tatil yapmaya karar verir. Ancak sakin ve sessiz geçen birkaç günün ardından Leda'nın tanıştığı rahatsız edici bir aile, Leda'nın geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalmasına neden olur.

2. Maşa ile Koca Ay 4 (Masha and the Bear: Masha's Songs)

2. Maşa ile Koca Ay 4 (Masha and the Bear: Masha's Songs)

Maşa ile Koca Ayı 4, ormandaki sevimli dostları ile türlü maceralara atılan Maşa'nın hikâyesini konu ediyor.

3. Kumbara

3. Kumbara

Kumbara, ek iş yapmaya başladıktan sonra başka bir adam haline gelen bir adamın hikâyesini konu ediyor. Orhan, kendi halinde bir yaşam süren bir aile babasıdır. Bir yandan ev kazası yüzünden komada olan annesiyle ilgilenir, bir yandan da kefil olduğu arkadaşı ortadan kaybolduğu için üzerine kalan borcu kapatmakla uğraşır. Bu süreçte ailesiyle de arasının açılmasına neden olur  ve zamanla baba rolünü kaybeder. İçine girdiği buhrandan kurtulmak için ek iş denemelerine giren Orhan, giderek başka bir adam haline gelecektir.

4. Yarım Kalan Hayat (Quad)

4. Yarım Kalan Hayat (Quad)

Yarım Kalan Hayat, geçirdiği trafik kazasının ardından tekerlekli sandalyeye mahkum olan genç bir iş insanının hikayesini konu ediyor. Adam Niskar, başarılı bir iş insanıdır. Kariyer basamaklarını hızla çıkan Adam, genç yaşında iyi bir birikim yapar. İş yerinde terfi alan, güzel bir eve ve iyi giden bir ilişkiye sahip olan Adam, hayatının en güzel zamanlarını yaşar. Ancak geçirdiği kaza onun hayatının alt üst olmasına neden olur. Denize atlarken yanlış bir harekete yapan Adam, felç geçirir. Kendisini tekerlekli sandalyeye bağlı bulan Adam'ın kız arkadaşı bu duruma uzun süre dayanamaz. Ebeveynleri de bu durumu kabul etmekte zorlansa da Adam mücadele etmeye karar verir.

5. Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok (Spider-Man: No Way Home)

5. Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok (Spider-Man: No Way Home)

Örümcek-Adam Eve Dönüş Yok, kimliği açığa Örümcek-Adam'ın, sırrını geri vermesi için Doktor Strange'den yardım istemesiyle birlikte yaşananları konu ediyor. Örümcek-Adam'ın kimliği ifşa edilerek onun ve sevdiklerinin hayatı, halkın gözü önüne serilir. Kendisini büyük bir kaosun ortasında bulan Peter, aynı zamanda suç ortakları olarak lanse edilen MJ ve Ned'in hayatının da olumsuz etkilenmesine şahit olur. Arkadaşların üniversiteye girme şanslarının yok olmasına seyirci kalmak istemeyen Peter, sırrını geri vermesi için Doktor Strange'den yardım ister. Peter'ın yakarışından etkilenip ona yardım etmeyi kabul eden Strange, Unutma Büyüsü'nü yapmaya başlar. Ancak bu büyü, MJ, Ned, May ve Happy'nin de Örümcek-Adam'ın kim olduğunu unutmasına neden olacaktır. Arkadaşlarının kim olduğunu hatırlamasını, diğer kişilerin unutmasını isteyen Peter, Strange büyüyü yaparken parametreleri değiştirir. Ancak bu durum beklenmedik olaylara neden olur.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın