Görüş Bildir
Haberler
Şef Akademi Jürisi Ali Ronay Kimdir? Ali Ronay Kaç Yaşında ve Nereli?

Şef Akademi Jürisi Ali Ronay Kimdir? Ali Ronay Kaç Yaşında ve Nereli?

Müge Kakşi
14.06.2021 - 22:42

Yapımını Provizyon Medya'nın üstlendiği yeni yarışma programı Şef Akademi bu akşam FOX Tv erkanlarında izleyicisi ile buluştu. Programın hem jüri üyeleri hem de sunucusu oldukça araştırılıyor. Peki Şef Akademi jürisi Ali Ronay kimdir? Ali Ronay kaç yaşında ve nereli? Ali Ronay hayatı ve detayları haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şef Akademi Jürisi Ali Ronay Kimdir? Ali Ronay Kaç Yaşında?

Şef Akademi Jürisi Ali Ronay Kimdir? Ali Ronay Kaç Yaşında?

Ali Ronay, 1982 yılında Azerbaycan'ın Bakü şehrinde doğdu.

Gastronomi alanında; 19 yıllık hem yurt dışı hem de yurt içi deneyimine sahip Ronay, 27 yaşında baş aşçı olan ve Anadolu Türk Mutfağı’nı dünyaya tanıtmak için 10 yıldır Anadolu Mutfak Kültürleri üzerinde araştırmalar yapmıştır. Lokal tatlara kattığı yeni yorumlarla, Swissôtel mutfağına kendi imzasını atmıştır.

Yenilikçi tarzını geleneksel tatlarla buluşturarak modern ile klasiği bir araya getiren Ronay, Swissôtel’in köklü ve lezzetli mutfağını daha da zenginleştirmektedir.

Gençlere olan inancını da her defasında dile getiren deneyimli şef, mutfağına gelen her öğrencinin kendisinden ve ekibinden bir şeyler öğrenmesini ve gittikleri yerlerde bunu yaymalarını sağlamayı da hedeflemektedir.

Yeni nesil mutfağın ilgi çeken isimlerinden Ali Ronay, Gazi Üniversitesi & Amerikan AHMA ve Paul Bocuse Enstitüsü’nden mezun olmuştur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın