Görüş Bildir
Haberler
Sedat Peker Yeni Dosyasını Duyurdu: 'Pammıkören Ailesini Anlatacağım'

Sedat Peker Yeni Dosyasını Duyurdu: 'Pammıkören Ailesini Anlatacağım'

'Deli Çavuş' hesabından paylaşımlar yapan organize suç örgütü lideri Sedat Peker, 'Yarın Ziraat'ten 750 milyon dolar alan haramzadeleri yani pammıkören ailesini anlatacağım' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fotoğraf: Ozan Köse / AFP

Gazeteci Uğur Dündar'ın Sedat Peker'e ilişkin attığı bir tweet ile yaptığı bir konuşmadan dolayı 2 yıl hapsi istenmişti.

👇

Bu konuya ilişkin 'Deli Çavuş' adlı Twitter hesabından açıklama yapan Peker, 'Uğur ağabey, lütfen kendini üzme,' dedi ve 'Yarın size Demirören dosyasını açacağım' ifadelerini kullandı.

Peker, 'Kıymetli büyüğüm Uğur Dündar abi, beni yani suçluyu övmek için sizi mahkemeye çağırdıklarında, lütfen şunu söyleyin; Sedat Peker hakkında bir tanesi Bursa'da, bir tanesi de İstanbul'da 2 tane dava var. Ancak her 2 dosyada da bir tane tutuklu sanık yok. Hem teknik olarak hem de kanunen övdüğümü iddia ettiğiniz kişi yani Sedat Peker, nasıl suçlu olabilir?' dedi.

Peker, Demirören dosyasını açacağını söyleyerek, Demirören ailesini 'Milangaz'ı sahibini kandırarak ele geçirmek, OYAK'ı soymak, Rumların ve Yahudilerin mallarına çökmekle' suçladı.

Peker, Deli Çavuş'un paylaşımlarını kendi hesabından da retweet etti. 👇

Peker, Deli Çavuş'un paylaşımlarını kendi hesabından da retweet etti. 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda

Davada tutuklu sanık kalmadı

Davada tutuklu sanık kalmadı

Halk TV'den Dinçer Gökçe'nin aktardığına göre Sedat Peker’in de sanıkları arasında olduğu davada bugün iki kritik karar alındı.

İstanbul Anadolu 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen 92 sanıklı ‘organize suç örgütü’ davasında mahkeme ilk olarak, bu dava ile birleşen ‘bahisçi cinayeti’ dosyası için ayırma kararı verdi. 6 sanıklı cinayet dosyası, ‘örgüt dosyası’ ile ilgisi olmadığı gerekçesi ile ayrıldı.

Mahkeme, örgüt davasında tutuklu olan 7 kişi için de tahliye kararı verdi. Böylece, 26 kişinin tutuklu olduğu dosyada, bugünkü tahliyelerle birlikte tutuklu isim kalmadı.

Peker, avukatı Ersan Barkın'a böyle teşekkür etti. 👇

Peker, avukatı Ersan Barkın'a böyle teşekkür etti. 👇
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
95
47
16
5
4
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Merak ettiğim bölümlerden biri hadi bakalımm.. bjk yöneticiliğinden Şans oyunlarının patronluguna uzanan hikaye heyecanlıı ve sürükleyici olur elbet :)

Sero Hanım

habere yorum yapmaya korkuyor insanlar 😂

1.Harald

Sedat Peker önce kendi yaptıkları ile bir yüzleşsin, çıkıp kendi yaptıklarını anlatsın. Tayyip abisi fişini çekmese şuan ülkede mafyacılığa devam ediyordu. ... Devamını Gör

Sıra ona da gelir elbet. Şuan kimsenin konuşamayacaklarını bi öğrenelim de , Pekerin bunlar kadar büyük rol kaptığını yada herhangi bi hikayede direk başrol ... Devamını Gör