Görüş Bildir
Haberler
Sadakatsiz 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Asya'yı Şoke Eden Haber!

Sadakatsiz 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı: Asya'yı Şoke Eden Haber!

Sunay Korkmaz
18.01.2021 - 00:20

Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı yayınladı. Yayınlanan fragmanda; Gönül Derin'e kaybolan bilekliğini başka birinde gördüğünü; Ali'nin bilekliği annesine hediye ettiğini söylüyor. Asya, Ali hakkında şoke eden bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalırken, Derin ise bileklik konusunda Ali ile konuşuyor. İşte Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sadakatsiz 14. Bölüm Fragmanı

Sadakatsiz Son Bölüm Özeti

Sadakatsiz Son Bölüm Özeti

Derin’in yüz yüze geldiği gerçekler karşındaki tavrı merak uyandırırken, Volkan Asya’nın Turgay’la ilişkisine yönelik tepkilerini kontrol etmekte güçlük çekiyordur. Asya kendisine yapılan saldırıların arkasında kimin olduğunu ortaya çıkarmak için cesur adımlar atarken onu Volkan’la bir araya getirecek beklenmedik gelişme ne olacaktır?

Asya’nın uğradığı saldırı hem Asya-Ali, Volkan- Derin cephesinde beklenmedik sonuçlar doğurur. Bahar ve Mert’in ilişkileri yeni bir sınavdan geçerken, Gönül kızının evliliği için ipleri elinden bırakmamaya kararlıdır. Vakıf yararına yapılacak kermes herkesi bir araya getirirken, şüphelerinin peşinden giden Derin hangi gerçeklerle yüz yüze gelecektir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın