Görüş Bildir
Haberler
Plastik Şişelerle Yüzerek İspanya Kıyılarına Ulaşan Göçmen Çocuk

Plastik Şişelerle Yüzerek İspanya Kıyılarına Ulaşan Göçmen Çocuk

Şortunun içine ve beline birçok plastik şişe yerleştirip Fas'tan İspanya kıyılarına yüzen göçmen çocuk, İspanyol polisi tarafından yakalandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fotoğraflar: Reuters

Uluslararası basına yansıyan görüntülerde, bir göçmen çocuğun şortuna ve beline yerleştirdiği plastik şişelerle yüzerek İspanya'nın Ceuta kentindeki El Tarajal plajına ulaşmaya çalıştığı görülüyor.

Yüzerek kıyıya ulaşan çocuk, sınırdaki duvarı tırmanmaya çalıştığı esnada İspanyol polisi tarafından yakalandı. 📹

2 günde 8 bin göçmen geldi

2 günde 8 bin göçmen geldi

Sputnik Türkiye'nin aktardığına göre, son 2 gün içerisinde Fas'tan Ceuta kıyılarına ulaşan 1500'ü küçük çocuk olmak üzere yaklaşık 8 bin göçmenin 5 bin 600'ü sınır dışı edildi.

İspanya topraklarında bulunan yerleşim bölgesi, Avrupa'ya giriş yapmak isteyen Afrikalı göçmenler için oldukça popüler bir güzergah.

Bölgeye polis, jandarma ve asker takviyesi de yapan İspanyol hükümeti, 'Göçmen krizinden farklı olarak sınıra saldırı var' dediği mevcut durumun kısa sürede normale döneceğini savunuyor.

El Tarajal plajından görüntüler 👇

Bunlar da ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
105
15
12
7
4
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Berkay tkz

İyi bakın arkadaşlar iyi bakın. Avrupa daki insanlar çocuk yapmıyor. Amerikadaki insanlar çocuk yapmıyor ama bu insanlar 8 er 10 ar çoğalıyor. Bu insanlar il... Devamını Gör

inci küpeli

o yüzden bizim Suriler de ülkeyi beğenmeyip Yunanistan kapılarına, nehirlere daldılar.. bizim ülkeyi suriler bile beğenmiyorsa biz yıllardır neyin sefaletini... Devamını Gör

Adam Eva

fransa ispanya ingiltere almanya belçika rusya amerika italya gibi zamanında yapmadıkları katliamlar ve sömürgeler yüzünden bu insanlar bu durumda ne kadar s... Devamını Gör

jamiryuu

Çok üzücü be Allah yardımcıları olsun..