Görüş Bildir
Haberler
Okuldan Atılan Öğrencinin Ailesi Okulu Bastı, Öğretmenlere Saldırdı

etiket Okuldan Atılan Öğrencinin Ailesi Okulu Bastı, Öğretmenlere Saldırdı

Denizli'de, disiplin kurulu kararıyla okuldan atılan 8'inci sınıf öğrencisinin annesi, babası ve amcası, gittikleri okulda okul müdürü ve 2 yardımcısına saldırdı. Öğretmenleri darp eden aile üyeleri, polis tarafından gözaltına aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sırakapılar Mahallesi'ndeki Sevil Kaynak Ortaokulu'nda öğrenim gören 8'inci sınıf öğrencisi K.B.Ö.(14), bir süre Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Dün toplanan Disiplin Kurulu da öğrencinin okuldan atılmasına karar verdi. Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bildirilen karar doğrultusunda K.B.Ö., bugün okula alınmadı. Eve dönen K.B.Ö. durumu annesi Sebahat Ö. ve babası Sezai Ö. ile amcası Osman Ö.'ye anlattı. Anne, baba ve amca beraberlerine oğullarını alıp okula gitti.

Öğretmenler iş göremez raporu aldı

Öğretmenler iş göremez raporu aldı

İddiaya göre aile, Okul Müdürü Ahmet Ferit Akgün ile Müdür Yardımcıları Yusuf Zengin ve Mestan Tarık Ertunç ile tartışmaya başladı. Tartışma büyürken, Sezai Ö. ve Osman Ö., okul müdürü ile yardımcılarına saldırıp, boğazlarını sıktı ve yumruk attı. İhbar üzerine okula gelen polis, anne Sebahat Ö. ve baba Sezai Ö. ile amca Osman Ö.'yü gözaltına aldı.  Denizli Devlet Hastanesi'ne götürülerek, tedavi ettirilen Yusuf Zengin'e 5 gün, Mestan Tarık Ertunç'a da 2 gün iş göremez raporu verildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Oğuz: "Nefretle kınıyorum"

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olayın ardından Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve Eğitim Bir-Sen Denizli Şube Başkanı Feyzullah Öselmiş, okula gelerek, bilgi aldı. Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, yaşananın vahim bir olay olduğu belirterek, 'Olay adli makamlara intikal etti. Böyle başarılı bir okulda bu yaşanan olayı nefretle ve esefle kınıyorum. Burada okul müdürü, yardımcıları ve öğretmenler canla başla çalışıyorlar' dedi. Eğitim Bir-Sen Denizli Şube Başkanı Feyzullah Öselmiş de 'Polis, güvenlik kamerası kayıtlarını aldı, yasal takip başlatıldı' diye konuştu.

Sosyal medyadan tehdit etmiş

Sosyal medyadan tehdit etmiş

Denizli'deki Merkezefendi Sevil Kaynak Ortaokulu'ndan atılan K.B.Ö. (14) adlı erkek öğrencinin, okula gelmeden önce, sosyal medya hesabından tehdit içerikli mesajlar paylaştığı ortaya çıktı. K.B.Ö.'nün 'Müdürü de yardımcısını da döveceğim. Kalabalıkta aslan kesilen tenhada ev kedisi olacaklar kimsenin yanına bırakmam' paylaşımında bulunduğu görüldü. Polis ekiplerince olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
322
90
25
12
12
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ela Nur

Tam da beklediğimiz hareketler. Böyle amınakodumun embesil veletlerine çukur, çarpışma bilmem fuckişme izletirseniz bööyle katıksız asalaklar yetiştirir it g... Devamını Gör

preto saetre

tam tespit amk helal cidden çok doğru demişsin

Pasif Kullanıcı

Ne günlere kaldık ailenin kendisi ne ki cocugu ne olsun

Kübra Güman

Öldürseydiniz direk yaa nasıl olsa yine biz öğretmenler suçluyuzdur sevgi verememiş, iyi ilgilenememişizdir. Allah belasını versin bu zihniyetin de bunlara b... Devamını Gör